Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja z oleńką

Wiecie co zrobiłam?

Polecane posty

Gość alicja z oleńką

Chyba załuję, ale mnie poniosło... Jesteśmy 3 lata po slubie i mamy prawie 2 letnią córkę. W sobotę mąz poszedł na karty do kolegi. Wrócił w niedzielę nad ranem pijany. Nie ma problemu, od czasu do czasu mu się nalezy, bo cięzko pracuje i ogulnie jest w porzo. zostawił włazience całe ubranie. Chciałam wrzucić spodnie do pralki, patrzę, a z przodu mają plamy, takie białe.... Wkurwiłam się...poprostu uprawiał jakiś szybki seks. Wziełam dziecko spakowałem, wyniosłam się do mamy. Gdy zadwonił to mu powiedziałam aby spierdalał do tej lafiryndy.... Co zrobić, bo jednak go kocham, a i Ola powinna mieć ojca. Wybaczyć???

Gość taka jedna co wygrała
ALE TO JEST PEWNE ZE TAK BYŁO? a te plamy to mogą być od czegoś innego

Gość lololomjkljkhjgkucvhgj
prowokacja beznadziejna

ogulnie ????? włązience?????? ,,Wziełam dziecko spakowałem, wyniosłam się do mamy" ??? co to kurwa jest?????

Gość prowokejszyyyynnn

Gość alicja z oleńką
Co raz bardziej jestem pewna, ze tak. Bo w niedzielę próbował coś tłumaczyć przez telefon, ale ja sie rozłączyłam i wyłaczyłam telefon.... A do dzisiaj cisza.... Co robić???

dosyc ze beznadziejna prowokacja to jeszcze ten osobnik nie umie pisac ...... omg najpierw spakowałeś a późńiej wyniosłaś ?

o nie ,, co raz bardziej" weź słownik!!!!! bo nerwicy dostane!

Gość nie wybaczyc
moim zdaniem jesli masz pewnosc ze cie zdradzil nie powinnas mu wybaczac. takich rzeczy sie nie zapomina i zawsze bedziesz miala to w glowie jesli bedzie gdzies wychodzil. mysle ze taki zwiazek nie ma sensu. dziecko i tak bedzie mialo ojca przeciez nie zabronisz im sie widywac

>> moim zdaniem jesli masz pewnosc ze cie zdradzil Tak, ma pewność. plamy na spodniach. To absolutnie pewność :o Włącz telefon skoro chcesz, żeby zadzwonił.

Gość alicja z oleńką
Naprawdę mnie poniosło...tate z mamą poszli w gości i tate zostawił załączony komputer w pokoju. No to se siedła, otworzyłam pierwszę, lepszą stronę i wpisałam głupota jaki mi wlazł ino do łba :(

Gość ala ma kota albo i nie
przeciez mogł miec niekontrolowany wytrysk nie mysl, ze Cie zdradził!!!

Powinnaś spotkac się z nim pogadać a nie od razu zachowywać się jak wróżka i wiedzieć co zrobił. Twoje zachowanie jest niedojrzałe.

Gość wariatka niecierpliwa

Gość o brak słów
Up.! x DD O Boże, normalnie brak słów.! Nie tylko patrząc na ortografię, ale również na zachowanie.! ; dd heh, a wy mówicie, że 16-17latki są niedojrzałe. ; dd Tylko niejedna by postąpiła rozsądniej i mądrzej . ; DD