Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdlldi9djdjjdjdjd

Czy taka dachówka na dom jest super wg was?ale szczerze..

Polecane posty

Gość kdlldi9djdjjdjdjd

http://www.dolomitex.com.pl/zdjecia/Image/technonikol.jpg chodzi mi o tą pierwsza u góry z lewej .o taki ksztalt.. tu pisze ze to gont ale sąsiad ma identyczne na nowym dachu ..identyczny kształt i nie wiem czy on ma dachówke czy co innego..ale chwali sie bardzo jakie ma piekny dach itd..ja nie znam sie ale moze ktos z was buduje dom i wie czy to takie naprawde najlepsze i najdroższe jest?

Gość ii9jghhg
twoj sasiad ma pewno podobny ksztalt i dlatego mylisz sie pewnie bo twój sasiad moze miec karpiowke- ceramiczną dachówke i taka wyglada podobnie wiec super sprawa. sasiad pewno nie klamie ze takie super bo ta dachowka tak wyglada własnie.ja ten gont na tej focie

Gość kichaaaaaaaaaaaaaaaaaaaafdf
ja buduje i jestem w trakcie kładzenia i polecam Roben z gatunku Monza Plus to dachówka ceramiczna szkliwiona czyli nie obrasta mchem ani sie nie brudzi koszt to ok 30zł/m2 do tego wykonczenia czyli dach ok 180m2 zmiesci sie w 13 tysoiiacach http://www.mojdom24.pl/p,pl,486,dachowka+sredzka+falista+-+plus+-+monza+plus+-+kasztanowa.html

Gość gont papowy
jest dobry na budę dla psa, albo altenkę. na dom nie. a widziałaś jakiś dom kryty tym badziewiem??ja nie...

Gość Morek32
Według mnie tak! Sam wybrałem dachówkę ceramiczną pokrytą angobą i szczerze powiem, że pod względem jakości wykonania, koloru oraz trwałości jest bezkonkurencyjna. Do tego w Braas do wyboru masz aż 15 modeli.