Ninka22 0 Napisano Sierpień 18, 2009 Czesc mam 168 cm waze 67 kg. chce zrzucic 7 kg., mam nadzieje ze do konca wrzesnia mi sie to uda . Jest ktos chetnny? razem zawsze łatwiej;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ninka22 0 Napisano Sierpień 18, 2009 HMM chyba nikt nie jest zainteresowany , kazdy jest juz zapisany do jakiegos topiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cipuszka która ma uszka 0 Napisano Sierpień 18, 2009 kup zelixe schudniesz po niej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość desi19 Napisano Sierpień 18, 2009 bardzo chetnie ja się przyłącze tym bardziej że mamy identyczną wagę wzrost i cel do osiiągnięcia 60 kg oh jak by było fajnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SlonecznyPatrol99 Napisano Sierpień 18, 2009 a w jaki sposob chcesz to zrobic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
............+............. 0 Napisano Sierpień 18, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość desi19 Napisano Sierpień 19, 2009 dieta mż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buzzzka Napisano Sierpień 19, 2009 Ja jestem z Toba ja od Pn jestem na diecie i chetnie Ci potowarzysze do konca wrzesnia :) Jaka diete bedziesz stosowac ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dietetyynkaaa Napisano Sierpień 19, 2009 no to ja tez mogę mam 165 wzrostu i 60-65 wagi nie chce stosować diet tylko jeść kiedy jestem naprawdę głodna,tylko mam zbyt duży apetyt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość desi19 Napisano Sierpień 21, 2009 czy jest tu ktoś jeszcze?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lenn 0 Napisano Sierpień 21, 2009 ja też chętnie dołącze;) piszę na różnych topikach, ale chętnie Cię wesprę. Ja zaczynam od jutra;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DESI19 Napisano Sierpień 21, 2009 TO JUŻ WIEM. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryanna 0 Napisano Sierpień 21, 2009 Hej dziewczynki! Zapraszam do naszego topiku! Też mamy 5-10 kg do schudnięcia :) wiec przyłączcie sie do nas bedzie razniej!! http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4191076&start=0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katarzynak56 Napisano Sierpień 21, 2009 http://tnij.org/d35b dieta dzieki ktorej moja kolezanka schudla 9 kg;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryanna 0 Napisano Sierpień 21, 2009 SPAM!!!! katarzynak56 SPAMUJE! NIE KLIKAJCIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach