Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhm.

czy widujecie swoje byłe połówki na codzień?

Polecane posty

Gość yhm.

i jak sobie z tym radzicie?

Gość nie bo gdyby były połówkami
związki by się nie rozleciały o!

Gość patimarti
Teraz nie bo są urlopy, ale już niedługo codziennie. Teraz mi źle a boje się co będzie wtedy. TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zorza... polarna
mieszkam w małym miescie, wiec zdarza się... ale nie tak często znów, ostatnio widzialam byłego jakis miesiac temu

Gość trochę smutna prawda
U mnie czas i odległość zabiły związek. Gdybyśmy sie częściej widzieli prawdopodobinie byśmy ze sobą byli. Niestety od zakończenia związku tylko raz się ponownie zobaczyliśmy - oboje byliśmy ze swoimi nowymi połówkami więc nie było to miejsce i pora do powrotu do przeszłości.

Gość Black Vanilla
Na szczęścię nie widuję tego idioty :) I jestm mi z tym coraz lepiej...

jasne że widuję ;) jedna mieszka niedaleko mnie ;) inne mijam na miescie :D

Nie, bo każdy mieszka w innym mieście :) A jeśli nawet to nie obchodziłoby mnie to. Są mi całkowicie obojętni

Gość do_autora
Nie nie widuje, a jak zobacze to nie zwracam uwagi. Nie ma czegos takiego jak druga BYŁA połowka. Skoro ją nie jest to nigdy nią nie był/była. Proste. Dla mnie to wtedy szary człowiek, znam go ale nic poza tym.

Dla mnie to wtedy szary człowiek, znam go ale nic poza tym." no i masz związane z nia/nim wspomnienia :) nie zapominaj o tym ;)

Gość ale jednak dziwnie
szary człowiek? może i szary, ale czy każdy szary człowiek cię posuwał? ewentualnie ty posuwałeś? czy z każdym szarym człowiekiem rozmawiałeś/łaś mniej lub bardziej poważniej o przyszłości? to musi być czasem krępujące i/lub męczące

Gość Black Vanilla
Może i szary człowiek, ale coś kiedyś dla Ciebie znaczył.

Gość do tych wyzej
Tu nie chodzi kto kogo posuwał i kto co planował. Byłem z nią, było fajnie i niefajnie, róznie. Było ale sie skonczyło. Nie bede utrzymywał kontaktu z byłą gdyz w moim przekonaniu byłoby to nie fear w stosunku to teraźniejszej jak i nie wyobrazam sobie byc w zwiazku i wspominac z byłą jak to było kiedys tam, gdyz uwazam ze w tym momencie krzywdziłbym obecną. Ja wychodze ze załozenia ze było - minało i tyle. Nie wspominam nie utrzymuje kontaktu, bo mi to nie jest potrzebne. pzodro

masz rację :D ale zauważ ze topik jest o zgoła odmiennym temacie ;) pytanie brzmiało czy widujecie ... nie czy utrzymujecie z nimi kontakt :P

Gość do Regresa
Zatem: Nie widuje na codzien. Widuje natomiast czasami gdzies na baletach. Wtedy nasza rozmowa zazcyna kończy sie na skinięciu głową i powiedzeniu "czesc". i juz. Cała reszta mnie juz nie interesuje, nawet jakby sie rozaebrała i staneła na srodku sali nago to by na mnie to wiekszego wrazenia nei zrobiło, gdyz w mojej hierarhi zdegradowałem ją do "szaraka" Serdecznie pozdrawiam.

Gość mcmer
Widzę się ale z własnej woli bo tak Krak jest za dużo by się spotkać przypadkiem a u mnie było byłam w galerii tej samej ja z niej wychodziłam on zadzwonił sam i co spotkaliśmy się gadaliśmy w ogóle trochę piszemy na gg itp więc nie jest tak źle wolałam żeby było lepiej

o na szczęście Bozia jest dla mnie łaskawa i oszczędza mi tego widoku :P (to odnośnie jednego) a reszta to mi wisi i powiewa (ten ostatni jeszcze nie, niestety :P), ale również nie natykam się na nich codziennie.