Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stało się

Proszę pomóżcie!

Polecane posty

Gość Stało się

Czy gdybyście wiedziały, że facet manipuluje dziećmi w trakcie rozwodu i robi wszytko żeby oczernić ich matkę, że jako jedyna jest winna rozpadu małżeństwa, to czy zareagowalibyście? Wiedząc, że możecie? Jednocześnie wiedząc, że w ten sposób narazicie siebie na krzywdę, a i dzieci będą cierpieć? Facet jest manipulantem i kłamcą, zazdrośnikiem i tchórzem. Ma sam ze sobą problem ale chce ' wygrać dzieci ', dosłownie - kupując im drogie wakacje i prezenty ... Co byście zrobili? Proszę o pomoc.

Gość jeśli wiesz że możesz
zareagowac to jasne że tak ,co to ma być żeby dzieci w to mieszac? najgorsze sa takie zakompleksione dupki

Gość ciężka sprawa
jeśli dzieci mogą ucierpieć w wyniku Twojej interwencji, to chyba nie warto

Gość Stało się
ciężka sprawa jak cholera sęk w tym że one już cierpią, wierząc ze ich matka jest wszystkiemu winna, a facet w tym samym czasie, kiedy ona oficjalnie odeszła, zdobyła się na odwagę, zmieszał ją z błotem i sam miał kochankę oczywiście ukrywając ją, a ona z kolei wierzyła mu bo mówił, że pokochał itd itp ... to jest bagno

Gość Stało się
Jej miesza mi się od tego Matka tych dzieci wniosła sprawę o rozwód. Zamieszkała ze swoim Partnerem. A Ojciec tych dzieci udawał w tym samym czasie, że jest nieskazitelny, pozwalając dzieciom wierzyć, że tylko ich Matka jest winna. Tym czasem okłamywał dzieci, Matkę, swoja Matkę i wreszcie kochankę. A najgorsze, że dzieci były już skłonne uwierzyć, że rozpad małżeństwa były tylko z powodu Matki, podczas gdy facet sobie pozwalał, a oskarżał zawsze żonę o zdrady, o to że jest złą Matką, że źle dba o dom itd.

Gość Stało się
Wiem, dopraszam się, proszę o radę i proszę o zdanie. Nie wiem co robić. Wiele osób teraz już cierpi. Jeśli cokolwiek zrobię będę też cierpieć. Jeśli nic nie zrobię, będą żyć w kłamstwie. Sytuacja jest patowa. Wolałabym nic nie wiedzieć. A tak to ... rozchodzić się tego nie bardzo da, chciałabym poznać wasze zdanie, pomóżcie mi przynajmniej o tym pomyśleć wspólnie ... cholera, ja kiedy moi rodzice siebie nawzajem okłamywali, modliłam się o to żeby ktoś nam pomógł, bo to było nie do zniesienia ale wiadomo, że nie ma identycznych sytuacji

Gość tjaaaaaa.....
a w jaki sposób chcesz zainterweniować?

Gość Stało się
nie wiem ... Boże mnie samą Ojciec kiedyś okłamywał i to boli i ciężko to wybaczyć, w dodatku zwalanie wszystkiego na Matkę !!!

Gość gocha samochafdd
ale to ty jestes matka tych dzieci i sie wyprowdzilas z rodzinnego domu czyli od meza i dzieci?

Gość gocha samochafdd
juz doczytalam i matka nie jestes, sorki wiec kim jestes dla tej rodziny? jako swiadek chcesz pomoc matce?

Gość gocha samochafdd
panike siejesz a jak odpisalam nie odpowiadasz mi

Gość Stało się
jestem świadkiem tego jak facet kłamie i tego jak nieszczęśliwe są dzieci i nie wiem co robić, bo ci ludzie są mi bliscy czegokolwiek nie zrobię i tak ich stracę ale nie wiem jest mi tak koszmarnie z tym ...

Gość Stało się
odpisałam :-)

Gość Stało się
Gocha Samocha - nie gniewaj się :-) Zwyczajnie poszłam do WC od tego czekania na jakąkolwiek pomoc dostaję ypcia !

Gość gocha samochafdd
to nie zeznawaj nikto cie sila tam nie zaciagnie, ciezko zachoruj czy cos! lub popros by zrezygnowali z ciebie jako swiadka! tacy znajomi ze nie uszanuja ze nie chcesz zeznawac? a ajak zeznasz na korzysc matki to czemu oboje i tak ich stracisz? chyba tylko jego

Gość ghjkl
tak kręcisz że nawet niewiadomo o ci tak naprawde chodzi.Nie wtracaj się i już.Może ta matka tych dzieci wcale nie jest taka dobra,tez może diabla warta

Ja nie popieram chowania głowy w piasek, jeśli coś wiem to mówię, zwłaszcza jeśli się wierzy w czyjąś niewinność.