Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość INROCKSTAR

CZY OBCIERAJĄ WAS GLANY?

Polecane posty

Gość INROCKSTAR

Kupiłam sobie niedawno glany. Założyłam je i pojechałam do centrum. Gdy wróciłam nie miałam skóry na piętach, czy Was tez obtarły glany?

Gość tak samo miałam
no tak, mnie obcierały dość długo, musiałam naklejać grube plastry z opatrunkiem, a potem się wkurzyłam i kupiłam w obuwniczym takie skórkowe wkładki co się wkleja do buta, tam gdzie są pięty i pomogło, przestały obcierać, a wkładki trzymają się już z 3 lata.

Gość mimakali
Jak bylam mloda (i glupia) i wydawalo mi sie ze glany sa fajne to kupilam podobne ale drozsze. Stwierdzilam ze nie bede oszczedzac na czyms w czym mam chodzic nastepne 2 lata. Nic mnie nie obcieralo nigdy, ale tak kumpele ktore kupily glaniki plakaly mocno i chodzily w plastrach. Teraz mysle ze to idiotyzm byl tak cierpiec, skoro tyle fajnych innych seksownych i mega wygodnych butow jest.

Gość INROCKSTAR
no ja za moje glany dałam 345 zł .. ;/ wiec nie były takie tanie znowu

Gość glany muszą się
rozchodzić - ja chodze w jednych już 7 lat i są najwygodniejsze :)

Gość gruszkakula
Owszem, na początku bardzo, niekiedy do krwi. Miałam w swoim młodym (no, teraz też nie jestem taka znów stara) życiu 4 pary i za każdym razem na początku miałam zmasakrowane nogi. Ale po kilku założeniach robiły się to najwygodniejsze buty świata:-p Teraz mam 26 lat i... właśnie kupiłam Martensy na jesień. Zakładałam już dwa razy, obcierają i są sztywne. Jak przyjdą chłodniejsze dni, to sobie je rozchodzę, bo teraz za ciepło...

na poczatku zawsze, zaplastrowac trzeba nogi, podwojne skarpetki , rozchodzic i po klopocie im starsze tym wygodniejsze :)

Gość zawsze....
ale po miesiacu jest spokoj. zalecam przyklejac plastry

Gość cosset
Ja sobie wczoraj kupiłam glany HD nalozyłam je z grubymi skarpetkami i tak mi obcierały pięty, że mimo tego że mam 5 minut do szkoły nie mogłam wytrzymać. Porobiły mi się w tym miejscu jakieś bąble ;( , ale nie zdarłam do krwi. Jutro zakładam wielkie plastry w te miejsca i mam nadzieje że z czasem przestaną obcierać. A waszym zdaniem glany HD są dobre, ktoś miał z nimi do czynienia?

Gość Hooltay
Bierz Steela;) Sama mam takie tylke że paciane w angielska flage. Mam je od tygodnia- przy pierwszym razie obtarły troche lewa kostke. Ale oswajam je niezmordowanie, w każdym badz razie krew nie poleciala;P A kiedy nie ocieraja sa boooooskie:D