Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kod aktywacyjny

kod aktywacyjny

Polecane posty

Gość kod aktywacyjny

mam problem chciałam aktywować wersje próbną offica (taką 60- dniową) ale pomyliłam się w kluczu (coś mi się źle skopiowało- klucz wygenerował mi program, wszystko legalnie- wersja próbna jest dozwolona) i odkąd się pomyliłam w przepisywaniu klucza i zaakceptowałam program podaje informacje że klucz nieaktywny bo już wyczerpal limit i chcę go zmienić na ten poprawny ale nie mogę wrócić do strony gdzie trzeba ten kod wpisać. tak jakby nie da się już tego cofnąć, czy to znaczy że muszę od nowa instalować offica czy da się coś zrobić?

Gość kod aktywacyjny
ja pierdziele, kupiłam kompa i miłąm offica ale bez licencji (tylko 25 wejść) chciałąm tylko pieprzoną wersję 60 dniową i spieprzyłam przez jedną cyfrę!? nie wierzę! ja pierdole.. typowa kobieta,.. nic dodać nic ująć

Gość a co Ty się przejmujesz
spiratuj to to, majkrosoft od tego nie zbiednieje

Gość kod aktywacyjny
bardzo bym chciałą tylko jestem typową blondynką jeśli chodzi o komputery:( czytam po kolei co robić w necie i do tej pory ze wszystkim sobie radziłam.. ja kurde.. a może jest jakiś miły mężczyzna w przedziale 25-35 na kafe znający się na kompach? :P zmieniłm włąśnie priorytet w szukaniu faceta: MUSI ZNAĆ SIĘ NA KOMPIE bo ja zaraz z nerwów rozwale nowy sprzęt! kobietom jest ciężko p.s. jeśli ktoś przebrnął przez moje użalanie może dojdzie do tego momentu : jak mam spiratować??

Gość kod aktywacyjny
up

Gość kod aktywacyjny
dziękuje:)