Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 czykto艣si臋

kabel - aparat - komputer

Polecane posty

Go艣膰 czykto艣si臋
dzi臋kuj臋, 偶e chcciecie mi pom贸c ( a nie umiecie). No to musze i艣膰 do sklepu z aparatami i pyta膰. Wiecie co - nie potrzebuj臋 偶adnego aparatu tak w sumie. Co ponadto? Zamykaj膮 free geocities w pa藕dzierniku. Trzeba im zap艂aci膰 5 dolc贸w 偶eby sobie dalej z niego korzysta膰. Za艂ama艂o mnie to. Zawsze by艂o za darmo, tyle lat. Shcodzi na psy USA. I pies ich ze偶ar艂 - tacy pazerni si臋 robi膮. :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 oki przecie ci
pomoglem , napisalem dokladnie jaki kabel potrzebujesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czykto艣si臋
Raz tylko co艣 tam stania艂o za x lat jak ich obsewuj臋. A co? SZKO艁A - w skr贸cie. Reszta zdro偶a艂a. Casio stary mniej czy bardziej, ale wtyczka powinna by膰 uniwersalna - wej艣cie. Powinni mie膰 jak si臋 szanuj膮, nie? Pozyjemy zoabczymy. Dzi臋ki za pomoc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czykto艣si臋
No niech Ci b臋dzie 偶e艣 pom贸g艂. Chcia艂am ci wys艂a膰 zdj臋cie placka z jab艂kami ale zamykaj膮 geocities. No to... :( Pozdrawiam,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czykto艣si臋
No co艣 mnie tam o艣wiecili艣cie. 馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oki .. no schodzi
mieszkam tu ju偶 19 lat .. teraz w Los Angeles bardzo sie zmieni艂o .. i masz racje ... wszystko tu o dupe rozbi膰 taki O艣wi臋cim tylko ze lepiej je艣膰 daj膮 ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czykto艣si臋
Czy to nie w Los Angeles mieszka艂 Majkel D偶ekson? Tam b臋dzie pochowany, nie? Na razie le偶y nieboraczek w lod贸wce... :( Ci臋偶kie mia艂 偶ycie, no ale 200 milion贸w dolar贸w to bym te偶 chcia艂a. Ju偶 nie musze by膰 bogiem dla nikogo. Mog臋 by膰 NIEWIDZIALNA nawet. No ale co... sk膮d je wezm臋? :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czykto艣si臋
Mam nadziej臋, 偶e b臋dzie mia艂 imi臋 i nazwisko - ta jego rodzina jest tak samo stukni臋ta jak on. Szkoda s艂贸w. :( Pozdrawiam...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lezy gdzies tu
ale mnie to szczerze m贸wi膮c biega po duzej elipsie , aty gdzie mieszkasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czykto艣si臋
Hmmm...no ja mieszkam w Auszwicu je艣li chcesz wiedzie膰. BLOK 艢MIERCI. :( Tu tylko zastrzyki fenolu w 偶y艂臋 dawaj膮. Nic poza tym :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no to nie wiem
gdzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czykto艣si臋
No jak to nie wiesz gdzie jest Auszwic? Tam gdzie Bachleda-Curu艣 kupuje apartament... z Kolinem... tam b臋dzie mieszka膰 (albo raczej sama z dzieckiem) :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czyli w Polsce
myslalem ze moze gdzies tez tutaj ... bo wiesz ten placek.. moze byc nawet suchy , rozmocze w herbacie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czykto艣si臋
Well... jak piszesz z Los Angeles to mo偶esz by膰 przecie偶 nawet kochankiem MADONNY. O ile jest teraz w USA... zaraz zaraz... ale musia艂by艣 si臋 nazwa膰 odpowiednio. Masz dwa wyj艣cia w sumie ju偶 1. SZTUKMISTRZ Z LUBLINA 2. JAHWE Za to drugie by sie obrazi艂a cho膰 kto j膮 tam wie - k艂amie co s艂owo. Ale SZTUKMISTRZ Z LUBLINA? No bo Jesus to ju偶 nie wchodzi w gr臋. W ka偶dym razie na chleb z mas艂em by ci styk艂o :classic_cool: Madonna teraz jest przy forsie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czykto艣si臋
No zawsze pozostaje ci zamoczy膰 se w herbacie toru艅skiego piernika...to mo偶esz zawsze...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miss coventry
chodzi ci chyba o te nazwe "Auschwitz-Birkenau"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czykto艣si臋
A wiesz mo偶na je艣膰 swoje odchody i pi膰 sw贸j mocz? Niektorzy tak robi膮. Ale nie w USA. Nie, nie... tam si臋 zag艂adzaja ostatnio cz臋sto. Zw艂aszcza milionerzy. Ale takich da艅 jeszcze nie s艂ysza艂am. To tylko w Niemczech jak na razie tacy smakosze... :( I jeszcze w臋giel. :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czykto艣si臋
No no...Auschwitz Birkenau. Ku potmono艣ci. W艂osy Majkela D偶eksona tam na honorowym miejscu b臋d膮. :( PS. A obok peruka Madonny? Kto wie? :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale ja nie
przepadam za ta pani膮 , baaa, nawet nie znam tu nikogo znanego. Dawno temu bylem w domu u producenta filmowego , ale nie pomn臋 jak sie nazywa .. jakis pomniejszy by艂 i u bylej zony Billy Joela .., to wszystko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 acha widzialem
jeszxcze Shwardzka na wiecu politycznym ... ale to wszyscy go widza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czykto艣si臋
A id藕cie mi z polityk膮. Ju偶 nie ma prawdziwej polityki. Jest tylko kpina. Ja to si臋 tak teraz zastanawiam kto w og贸le dopu艣ci艂 do mikrofonu tego MArtina Lutera Kinga? Nie wiem. Chyba jaki艣 idiota z netu - ale wtedy nie by艂o netu. No i co teraz z dniem Niepodleg艂o艣ci w USA? Czarni b臋da wyg艂asza膰 przem贸wienia jak Majkela pochowaj膮???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lone Wolf
nie wiem ale zaraz moge byc tutaj zjechany przez fan贸w Madonny ale przeciez ona nigdy nie mia艂a dobrego g艂osu i przy tym strasznie fa艂szuje jak spiewa dziwie sie ze ja nazywaja kr贸low膮 chyba kiczu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kazik z sosnowca.
Konzentrationslager Auschwitz, KL Auschwitz (Stammlager), KL Birkenau (Auschwitz II)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak wybrali Obame
to sie troche ba艂em ze jak wstane rano to bede mial dom pelen czarnuch贸w siedz膮cych przed TV i 偶adaj膮cych ode mnie us艂ugiwania ... uff na szczescie tak sie nie sta艂o i nawet go przestaja lubie膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czykto艣si臋
Dla mnie osobi艣cie jest to kolejna osoba, kt贸ra nie potrafi sie wycofa膰 i sprytnie manipuluje swoimi fanami by wcyi膮gn膮膰 niez艂膮 kas臋. Ja w og贸le nie wiem po co ona przyjecha艂a do Polski i kto j膮 wpu艣ci艂. W ko艅cu 呕ydzi te偶 powinni si臋 na ni膮 obrazi膰. Moim zdaniem ona dla picu wszystko robi - jak Majkel. Wieczna luzara. A stara krowa z niej chytra i chciwa. Jej piosenki nowsze m贸g艂by dosta膰 kto inny. Jeszcze na pocz膮tku lat 2000 si臋 unormowa艂a, teraz sie cofa znowu do poziomu latek 4 kiedy zdejmowa艂a majtki robi膮c show. Wali jej i tyle. Nie zdziwi臋 si臋 jak se jakie艣 akty zrobi zaraz albo co艣 takiego. Te偶 ma takich doradc贸w jak Majkel. W ko艅cu w Auschitz nie by艂a. I tyle :( O ILE MI WIADOMO.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czykto艣si臋
Ach id臋 dzi艣 ju偶 st膮d... mo偶e jutrzejszy dzien przyniesie mi odpowiedz na pytanie jak odzyska膰 utracony kabel? DOBRO艁NOC.

Udost臋pnij ten post