Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
lakier000

sen? proszę o intepretacje

Polecane posty

witam, zwracam się z pewną prośbą otóż ostatnio miałam dziwny sen może inaczej od dłuższego czasu podoba mi się brat mojej przyjaciółki no tam wiadomo, gadamy ze sobą no ale nie o to chodzi śniło mi się, że byliśmy na łące ja on, jego siostra i jeszcze jedna znajoma on z tą znajomą dużo rozmawiał i w ogóle tak olewali nas, później ja się tak jakby zdenerwowałam i poszłam na chwile do siebie do domu, jak wróciłam to usiadłam obok niego i on dał mi jakiś samochodzik ja tym rzuciłam, on zaczął mi pokazywać swój, zaczepiał mnie następnie ja poszłam gdzieś na jakiś plac zabaw i spotkałam jakiegoś faceta, widziałam go kilka razy w internecie i zaczeliśmy gadać i ja zaczęłam mu opowiadać o tym, że czuje coś do tego brat przyjaciółki i tak gadaliśmy później przyszli tamci ta znajoma, moja przyjaciółka i jej brat i usiedliśmy na ławce i ten z internetu zaczął gadać z tym jej bratem i tak nagle ten brat wstał i tak się popatrzył na mnie i szybko odszedł okazało się, ze tamten powiedział mu, że on mi się podoba i zaczęłam wyzywać tego spotkanego chłopaka i pobiegłam za tamtym i zniknął i no... wiem, to dziwne, ale sama nie wiem co o tym myśleć i mnie to strasznie gryzie z góry dziękuje :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować