Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biale postaci widzie

Widzę jakieś dziwne białe postacie...

Polecane posty

To się wyda wam nieprawdopodobne i ja tez bym pewnie nie uwierzyła, ale od wczoraj widze jakieś dziwne białe postaci. Jestem bardzo zaniepokojona.:( Mieszkam sama, ale wczoraj nocowała u mnie siostra. W nocy była burza, a ja miałam okno otwarte. Drzwi się nagle rozchyliły i weszła jakaś biała postać, w nocy nie było widać kto to, jakby ktoś w białej piżamie. Pomyślałam, że to moja siostra. Zamknął okno i sobie poszedł. Rano okno dalej było uchylone, zapytalam Anki czy byla u mnie powiedziala ze nie.:(:( No i dziś siedziałam pod blokiem z moimi znajomymi w samochodzie i na placu zabaw zobaczyłam jakąś białą postać. Troche mnie to zmartwiło, ale kiedy zobaczyłam wyraźnie za oknem tą samą postać stojącą za moja kolezanką przerazilam sie i im o tym powiedzialam. Uznali mnie oczywiscie za zeschizowaną i kazali spadać do domu... i teraz siedze i nie moge zasnac, slucham muzyki zeby sie nie bac ale i tak sie boje..:( No co ja mam zrobic?

błagam, niech ktos ze mna popisze:(

no nie wiem, boje się bardzo:( czy to moze miec jakies podloze psychologiczne? nie chce ich widzied

psychologiczne? stalo sie cos w ostatnim czasie w twoim zyciu? cos powaznego, co moglo sie odbic w jakis sposob na psychice?

Gość a może jak była burza to kogoś
piorun walnął i ten ktoś stara się chronić innych?

No nic, normalne życie mam. Wypadek miałam miesiąc temu ale nie był śmiertelny ani nic, samochód tylko skasowałam i na stresie sie skonczylo:(:( No chyba pojde do psychologa, ale nie wyśmieje mnie ani nie zamknie w jakims domu wariatow?

Gość to ichuj....//
co mi się ostatnio widzi to jest twój problem to ................

ja nie wierze w duchy, zadne zjawiska paranormalne... i dlatego to jest takie przerazajace:( staram sie podchodzic do tego racjonalnie, ale czuje ze wariuje.

to raczej nie jest spowodowane tym wypadkiem. skoro nawiedzaja cie od niedawna to na pewno nie jest ta przyczyna. ja bym na twoim miejscu nic nie robila. skoro pojawily sie nagle to pewnie niedlugo same znikna. chyba ze bawilas sie w wywolywanie duchow czy cos w tym stylu?

nie bawiłam się w żadne wywoływanie duchów, nikt z mojej rodziny ani znajomych tez nie zmarl w ostatnim czasie:(

ja tez nie wierze, ale jakbym kiedys cos takiego zobaczyla to chyba narobilabym ze strachu w gacie. dopoki one ci nic nie robia, nie szkodza w jakis sposob to nie masz sie czego bac. moze one rzeczywiscie chca cie przed czyms ostrzec.

no ja tez sie cholernie boje... wmawiam sobie, ze to jakies omamy, ale cholera.. ten za kolezanka to... bylo bardzo widoczne... teraz siedze przy zapalonym swietle, muzyka wlaczona bo nie chce ich widzieć:(:(

Gość ./../.
ja też widze fajjne postacie

Gość mozliwosci
omamy wzrokowe moze to poczatki schizofrenii

miałam nadzieje ze ktos powie ze tez tak mial ale przeszlo.. ja pierdykam, normalnie nie zasne do rana, nie ma szans

Gość ide spać co
wy mnie będziecie straszyć

nie widzialam twarzy, ale to byl normalnie jakby człowiek tylko ubrany caly w jasny strój, nie zadne przescieradło czy cos, ale po prostu na biało, postał chwile i odszedl... a ten na placu sie przemieszczał. to jest przerazajace, nawet nie wiecie jak.. moze powinnam do kosciola pojsc, czy cos.. swieczki mam w kuchni, ale boje sie isc gdziekolwiek:(

mieszkasz na osiedlu? w jakims bloku? jezeli tak to czy ktos nie umarl przypadkiem w twoim domu, ewentualnie osiedlu?

powinnam z tym isc do psychologa czy moze psychiatry? ja sie nie znam, nie bylo w mojej rodzinie chorob psychicznych:(

nie słyszałam żeby ktoś umarł, nie interesowałam się tym, ale jutro popatrze czy nie ma tych kartek na ścianach, że ktoś umarł:( co ten kolega dokladniej widzi? co one robia? Ja wole wierzyc ze to choroba psychiczna, lepiej mi bylo bez wizyt z zaswiatow.

moim zdaniem zle zrobilas, skoro on stal za twoja kolezanka to trzeba bylo do niego zagadac. moze to nie byl zaden duch, duchy nie sa widoczne. przewaznie duch to silna energia ktora moze oddzialywac na otoczenie w jakis sposob. duchy nie potrafia sie zmaterializowac do bardzo widocznej postaci. a to cowidzialas w nocy to pewnie byl omam wzrokowy. ja czasami jak sie budze w nocy to tez widze cos czego w rzeczywistosci nie ma. dzisiaj cos mi sie snilo i obudzialam sie i przez chwile widzialam wielkiego pajaka na koldrze, oczywiwiscie sie zerwalam z lozka i pajak znikl.

Mowi, ze widzi szybko przemykajace postacie, biale albo czarne Jak sa biale, to sa dobre, jak czarne, to przeklete I ze one boja sie ludzi, ktorzy je widza i sa zdumione tym, ze ktos je zobaczyl Jesli gdzies przychodza i sie pokazuja moze to jednak znaczyc, ze chca zeby im ktos pomogl