Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmelitta

szukam fajnego przedszkola w Warszawie

Polecane posty

Gość karmelitta

stwierdziliśmy, że już czas żeby nasz 4latek poszedł do przedszkola. jest bardzo wrażliwym, płaczliwym maluchem, więc szukam czegoś małego, z rodzinną atmosferą, żadnych molochów. może to się dziać nawet kosztem zajęć z angielksiego czy czegośtam, to nie jest dla mnie najważniejsze... z góry dzięki za info.

Gość za pozno zaczynasz szukac
kochana, teraz to dostaniesz się na przyszły rok, na ten już miejsca raczej nie znajdziesz!

Gość pimpolinka
to fakt. ale moze to nawet lepiej skoro masz takiego plakuna. to sobie jeszcze go posocjalizuj sama :P

Gość zima.zima.zima
chm... myślę, że bardzo by Ci się spodobało Kolorowe Przedszkole na Saskiej Kępie. tam słowo "rodzinna atmosfera" chyba najbardziej pasuje. masz tam małe grupy, wychowawców po studiach pedagogicznych no i obiady ponoć wręcz zupełnie domowe. kilkoro znajomych dzieci tam chodzi i wszyscy rodzice są zadowoleni. także zerknij może tam.

Gość zima.zima.zima
poza tym to jest prywatne przedszkole (acz niedrogie), więc miejsce na pewno znajdziesz. także spokojnie.

Gość karmelitta
okej, zerknę.

Gość kasia_pp
Ja mogę polecić przedszkola prywatne pomarańczowej ciuchci. Zarówno my jak i dziecko jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru. Wspaniali wychowawcy, którzy mają dobry kontakt z maluchami ale także z rodzicami :)

Gość Mamusia_niuniusia
Witam:) Polecam przedszkole Żyrafa. Nie należy wierzyć negatywnym komentarzom jakich pełno w necie, ponieważ to nieprawda. Moja córka chodzi tam od tego roku i od samego początku jest zadowolona i szczęśliwa rano że idzie do przedszkola i spotka się z koleżankami. Opinia dziecka mówi sama za siebie. Polecam

Gość Teresia
Fajnym przedszkolem jest czerwony balonik, moje dziecko tam chodzi i jest zadowolone. Mówi, że ma wielu fajnych kolegów i lubi swoje opiekunki. Przedszkole jest otwarte do 18, więc nie powinno być problemem odebranie dziecka o odpowiedniej godzinie.

Gość gość
Tak, jeśli chodzi o czerwony balonik to mają bardzo miłe opiekunki, opiekuńcze dla moich dzieci. Mają wyposażone sale, mnóstwo zabawek, ciekawy plan zajęć. Według mnie jedno z lepszych przedszkoli w Warszawie.

Gość tarnowiecki
Ja może wielkiego doświadczenia w przedszkolach nie mam, bo moje dzieci chodziły do jednego i tego samego. Ale najważniejsze, że nie mogłem na nic narzekać. Piotruś Pan, bo o tym mowa okazał się strzałem w dziesiątkę. To naprawdę fajne przedszkole: www.piotruspan.edu.pl

Gość gość
W takim razie idealne będzie dla niego prywatne przedszkole www.przedszkolekonradek.pl na warszawskiej Białołęce. Mojej siostry córka tam chodzi, a też jest taka wrażliwa, płaczliwa i bardzo związana z rodzicami. Siostra mówiła, że tam dzięki pomocy profesjonalnych opiekunek jej dziecko szybko się zaaklimatyzowało. W tej placówce jest też podobno właśnie tak rodzinnie i ciepło. Siostra naprawdę bardzo chwaliła to przedszkole. Więc myślę, że śmiało możesz zapisać tam swojego malucha

Gość gość
no wlasnie ja w tym roku stoje przed wyborem przedszkola dla cory. Polecicicie mi cos, najlepiej w szczecinie?

Gość gość
gość dziś no wlasnie ja w tym roku stoje przed wyborem przedszkola dla cory. Polecicicie mi cos, najlepiej w szczecinie? No to może https://www.promyk.szczecin.pl/ ? Ja osobiscie polecam. Moje dzieciaki tam chodza, starszy w tym roku konczy i juz mu przykro ze od przyszlego roku do szkoly:(

Gość gość
Mogę Ci powiedzieć że opiekunki w przedszkolu http://przedszkole-promyk.pl są bardzo opiekuńcze i troskliwe. Poświęcają dzieciom mnóstwo czasu organizując ciekawe gry i zabawy. Doceniam takie podejście!

Gość gość
my dowozimy córę do Piaseczna, tam mieszkalismy i zapisaliśmy ją do prywatnego wówczas przedszkola Ala i Kot. Dziś to państwowe przedszkole, godne polecenia. Bogaty program zajęć dodatkowych, pomagają rozwiajać dziecka pasje, uczą samodzielności, super kadra. Dla mnie ekstra http://www.alaikot.pl/

Gość hulczyka

ja polecam bardzo tequestę w warszawie na żoliborzu. Znajoma poleciła i nie żałuję. Przedszkole ma też żlobek i żłobku również pracują lektorzy po 8 godzin, jeszcze się z tym nie spotkałam. Prowadzą facebook warto zajrzeć, widać  ile się tam dzieje.  Przedszkole wygrało plebiscyt na najlepsze przedszkole Żoliborza zdaniem rodziców, więc to nie tylko moja opinia;)

Gość Inka

Mogę Ci polecić Pomarańczową Ciuchcię na Bemowie. Bardzo fajne przedszkole. Zajęcia prowadzone bardzo profesjonalnie, a dzieciaki są zadowolone.

Gość Aniela

Ja osobiście polecam Thames British School na ul. Usypiskowej, blisko parku Szczęsliwickiego... Wspaniała kadra, pani dyrektor bardzo uczynna. Jedzenie zdrowe.

Gość gość

Jeżeli mieszkasz na terenie dzielnicy Włochy to polecam wam skontaktować się z www.przedszkole-promyk.pl Przedszkole to jest świetnie prowadzone. Tam wasze dziecko będzie bezpieczne i zostanie dobrze przygotowane do szkoły.