Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maggiia

Jak zrobic cos takiego ?

Polecane posty

Gość maggiia

http://e.snobka.pl/sn618/985678c300120b22490f3cff dokladnie chodzi mi o dolną kreske, tzn. czego do niej uzyc, cienia czy kredki ( twardej, miekkiej ) ? kiedys probowalam zrobic kreske cieniami to nie dosc ze wyszla za gruba to jeszcze sie rozmazala i wygladalam jakby mi ktos podbil oko ;)

Gość a taki se
Mi to wygląda na brązowy cień nałozony cienkim pędzelkiem...

Gość tłuste
poltwarta kredka, kreska i rozetrzec takim aplikatorem do cieni

Gość maggiia
kurcze, widze, ze wiele kobiet ma tego typu zrobione kreski ( ja sama jestem ich milosniczka ) ale nie wiem jak to zrobic zeby fajnie wyszlo i bylo trwale...

Gość maggiia
zawsze malowalam wenetrzna czesc dolnej powieki twarda kredka i widze ze chyba tu tez jest tak zrobione, poza oczywiscie ta dolna kreska...a jakie polecacie kredki te półtwarde ?

Gość tłuste
nie wiem- nie uzywam. mialam kiedys kurs z makijazu i wizazystka mowila i pokazywała ze tak sie to robi :)

Gość maggiia
dzieki ;)

Widziałam kiedyś jak jakaś gościówka to robiła w programie jakimś i tak jak wyżej napisane to było robione kredką a potem rozmazane pędzelkiem dokładnie takim jak na zdjęciu ,płaski na szerokość 1 cm .:) Ja taki sobie kupiłam i wychodzi jak na zdjęciu a kiedyś to miałam tak jak ty oko typu "limo":D