Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przegraniec

Jestem żałosnym człowiekiem...

Polecane posty

Gość Przegraniec

Siedzę na czatach 3/4 dnia z włączoną kamerką i oczekuję akceptacji. Jesli ktoś prawi mi komplementy to jestem szczęśliwy, jeśli tak nie jest - dołuję się... Cały czas robię sobie nadzieję, że poznam tam kogoś wyjątkowego.

Gość fsfsfsf
Ty jesteś facetem? :/

Gość Przegraniec
Tak :/

Gość vdvdv
daj namiar na czata i nick to pogadamy:D

Gość Przegraniec
Nie, bo każdy będzie mnie śledził :P

Gość Przegraniec
Wy tzw. kto? Na wakacje wróciłem do domu, a tutaj już nie mam znajomych, nie mam nawet z kim wyjśc. I siedzę na tym głupim czacie :/

Gość CozaKretyni
Roz.pierdala mnie tekst "wyjdz do ludzi" gdzie ma kurva wyjsc?? postac na ulice? i co dalej? omg.. ogolnie to jezeli czlowiek nie wezmie sam wszystkiego w garsc to nigdy nie spotka tej drugiej osoby.. zadna nie zapuka do dzwi ani nie odezwie sie na gg, ze poszukuje faceta. jezeli facet do 20 roku zycia nie mial kobiet, ani zadnych doswiadczen i jest prawiczek to prawdopodobnie reszte zycia spedzi sam i koniec! a tak jak juz mowilem teksty w stylu -wyjdz do ludzi -samo przyjdzie to po prostu parodia:)

Gość ile ty masz lat
bo zachowujesz się jak nastolatek z kompleksami. Zajmij się czymś pożytecznym, jeśli nie uczysz się to zacznij, idź do pracy (jeśli wiek ci pozwala na to) a nie siedź przed komputerem i nie użalaj się nad sobą bo dla takich ludzi jak ty nie ma litości. Ogarnij się- i zrób to jak najszybciej, bo będzie jeszcze gorzej.

Gość pociesz cię troszeczke
jeszcze nie jesteś najgorszy, przynajmniej jesteś świadomy problemu spójrz na Remigiusza (nick Regres), to dopiero przypał, nie dość że przegraniec to jeszcze uważa się za niewiadomojakboskonormalnestworzenieznaciskiemnakomunikacjeinterpersonalną

Gość Przegraniec
Miałem kiedyś dziewczynę na stałe, ale miałem wtedy 16-17 lat. kto by pomyślał, że później tak nienajlepiej się to potoczy. Miałem też kontakty z kilkoma, ale to były tylko pieszczoty. Jestem prawiczkiem. Teraz niedługo stuknie 21 lat. A te teksty tez uważam za głupie. Bo jak mam wyjśc do ludzi niby? Wyjdę i nagle wszyscy wokół mnie się skupią?

Gość Przegraniec
Do pracy nie chciałem iść, nie wyobrażam sobie tego. Jeśli chodzi o ten wolny czas.. może przesadziłem, że 3/4 dnia siedzę, ale wiele godzin... Poza tym mam zainteresowania, więc w zasadzie się nie nudzę. Ale to właśnie kompleksy mie męczą :/

Gość fakfakfakfak
ja pierdole, no mnie chuj zajebie, co jeden to lepszy człowieku o czym ty myślisz? naoglądałeś się jamerykańskich serialów i masz wizje świata gdzie wszyscy znajdują szczęście w wieku lat 14 i pół i są szczęśliwi po grób? obudź się kurwa psia mać, rusz dupe klocu, wypierdalaj sprze3d kompa, idź sie wykąpać, kup sobie kurwa rower, kup mape okolic, pojeździj bladź, ;ato jest, nie wiem kurwa, kup sobie jojo i wyjdź przed blok, weź rusz mózgiem bo od jęczenia to ci nic nie przyjdzie

Gość fgfdgdf
idz stad bo rzygać sie chce...

Gość fakfakfakfak
daje dupy za gar zupy :classic_cool:

Gość fakfakfakfak
zależy jak duży ten gar.. bo jak taki mały to tylko lodzik wchodzi w grę, no ale jakby to był już taki mały kocioł to kto wie, a za WIELKI GAR LATA Z RADIEM to mogę przyjąć w moje kakauko nawet dwóch Panów :) no i dwóch w usteczka :) teabaging mieści się w standardzie usługi :classic_cool:

Gość odkop stare znajomosci
ze szkól które pokonczyłes czy z pracy znajdz Sobie jakies hobby nie wiem jazda konna czy golf czy fotografia np roslinek na porannej rosie:)))