Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kejti_89

metody depilacji, szczegóły techniczne - owłosienie łonowe

Polecane posty

Gość kejti_89

Cześć Kobitki! Pomożecie..? Sprawa tyczy się owłosienia łonowego. Jak sobie z tym fantem radzicie? Czym je traktujecie? Ja używam kremu do depilacji veet. Ale, ale! Chciałabym się zrobić na "zero", a przecież nie wpakuję kremu (że tak powiem) DO ŚRODKA bo wywołam podrażnienia? To samo tyczy się chyba okolic odbytu? Jestem brunetką i mam naprawdę mocne włosy (na głowie to atut, ale reszta ciała.. :/ ) Wiem, że podobne tematy już były, ale nie znalazłam tam satysfakcjonującej odpowiedzi.

Gość Fryzjer ci..k
A może lepiej oskalpować?

Odświeżam temat bo pewnie na czasie a i depilacja laserowa, o której chciałabym napisać - staje się coraz bardziej popularna. Jak dotąd stosowałam głównie maszynkę i ew. jakieś kremy właśnie ale teraz rozważam depilację laserową - http://www.studiolaser.com.pl/PL/depilacja_laserowa.html - bo problem mozna mieć z głowy na dłużej. CO o tym sądzicie?

Gość inaaczej
Najlepiej maszynka kremy wywolują podraznienie

Ja też już stosowałam w tym przypadku dwa kremy do depilacji ale jakoś żaden z nich się nie spisał... Nie wiem czego to kwestia ale jednak skuteczniejsza jest maszynka z tym, że trzeba ją codziennie używać a to niestety bardzo absorbujace a nie zawsze ma się warunki do tego, żeby ja zastosować... Dlatego też rozważam depilację laserową.