Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Potrzebuję Pomocy

BŁAGAM WEJDZCIE, POMÓŻCIE MI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

jasne, bez względu na cokolwiek niema prawa tak Ciebie traktować. Ja sie zastanawiam czy przypadkiem nie znajdą się jakieś "okoliczności " łagodzące osąd nad nim.

Trzeba być naprawdę chorym psychicznie,żeby besztać i wyzywać swoją kobietę od k**ew,bo idzie po klatce do swojego mieszkania,gdzie jacyś faceci remontują tą klatkę!" trzeba byc idiotką by po takim fakcie, nadal z nim chodzić po tej klatce ....

Gość Potrzebuję Pomocy
Na pewno mam się nie odzywać do niego prawda? Jezuńku czym ja sobie zasłużyłam na taki los:( Własny mężczyzna,tyran,potwór:(

Gość Potrzebuję Pomocy
Regres wiem,że jestem idiotką,wiem to!!!! Ale cały czas płaczę...że nawet wyzywa mnie,gdy chcę pojsc do mojego domu:( Wmawia sobie i mi,że się łajdacze itd...

byl sobie facet, wrocil z pracy i chcial pociac troche drew do kominka pyta zony : gdzie pila? na to zona przerazona -yyy u sasiada a czemu dala??? na to zona kompletnie pokonana - yyy bo pila

Gość Kamelia37
Witam Odejdź od niego i to jak najszybciej nikt nie ma prawa obrzucać wyzwiskami. Możesz rozmawiać z kim chcesz i o czym chcesz nie daj się uciekaj jak najdalej wiem bo to przeżyłam. Nie słuchaj wypowiedzi że on sobie nie wyssał tego z palca. Nie masz przyjaciół bo on wszystkich od ciebie odsunął. Wejdź na topik czy jesteś w związku w którym partner molestuje cie psychicznie tam napisz o swoim problemie a gwarantuję Ci że my takie jak ty pomożemy chodź dobrym słowem

Gość pseudonimmimmimim
wszyscy dobrze radza, moze Ci sie uda! powodzenia!

Gość Potrzebuję Pomocy
Tak wiem,że dobrze radzą. Nie chcę już nigdy cierpieć, nie dam się..

Czy Ty jesteś normalna?? nie wiem co Ty z nim robisz naprawdę, sama sobie nie poradzisz, musisz iść do specjalisty i to jak najszybciej?? Ile wy jesteście razem??

Gość było sie nie puszczać
to by facet teraz ciebie tak nie traktował! powinnać byc mu wdzieczna że on jeszcze ciebie chce.

Gość Potrzebuję Pomocy
Kto się puszczał????? Najpierw zadaj mi to pytanie!

Gość łoooooo maatko
weez ty go w doope kopnij.ale przypuszczam ,ze masz z tym klopot. nie pojmuje jak to wytrzymywalas.szanuj sie i powiedz mu baj,baj. na przyszlosc ZADNEMu nie pozwalaj tak sie traktowac.!!!nikt nie moze tak toba pomiatac😠 ogarnij sie !!!

Gość dziewczyno ja Ci radze
zapierdalaj do niego po swoje rzeczy, najlepiej weź je pod jego nieobecność, zobaczysz jak Cię będzie prał w przyszłości, to taki typ człowieka ktory musi dostac ostro po dupsku żeby zmienić swój chory stosunek do świata. On się nie zmieni a Ty zmarnujesz sobie życie... już widziałam wiele koleżanek z obita twarzą które tkwiły przy "ukochanym" który z poczatlku miał "tylko" podobne wybuchy a potem bujaly się przez lata, jedna znalazła siłę w momencie kiedy pobił ich sąsiada że powiedział jej cześć. Bo to jest chore on Cię może i kocha ale chorą miłośćia z której nic dobrego nie wyniknie. Nie wyobrażam sobie że osoba kochająca może nazwać drugą :polówke" szmatą.

Gość ja tkwie
w uzaleznieniu jak od heroiny od ponad 5lat w takim zwiazku on cie wyzywa,bo ma taki kaprys i chce cie stlamsic oraz kontrolowac,ja to juz przerobilam 1000 razy Po 5latach wyczailam ,ze tak naprawde to on sie puszcza przy kazdej okazji i tu jest pies pogrzebany,oczywiscie ma jedna zasade wszystkiemu zaprzeczac,a co gorsza nie pozwolic odejsc,terroryzowac,urzadzac polowanie,zabic radosc zycia. Jak jeszcze mozesz,i nie uzaleznilas sie to odejdz...a jesli jestes juz w sidlach psychicznego uzaleznienia,to staraj sie pomimo wszystko stworzyc w tym chorym piekle swoj swiat.Poznaj kogos,zobaczysz ze to ci przyniesie ulge

Gość lenka36
Skoro jest Ci tak żle to dlaczego z nim jesteś?? Tylko nie mów, że go kochasz.

Gość Potrzebuję Pomocy
Właśnie tak,kocham go... I wiecie dlaczego też tak boje się odejść? Bo nie przeżyję widoku jego z inną...;/

Gość lenka36
Zostaw go czym prędzej albo faktycznie stwórz sobie swój własny świat i znajdź sobie kogoś, uwierz , ze są jeszcze normalni faceci.Powinnas robić to co Chcesz i na co masz ochote.

Gość lenka36
Tkwisz w chorym toksycznym związku.

Gość Potrzebuję Pomocy
Chyba już nie tkwię. Dzisiaj wydaje mi się przelała się szala... Boli jak cholera,boli;/ Czego by człowiek nie robił,to i tak źle!

Gość tryhtr
Boże dziewczyny jakie Wy jesteście głupie że pozwalacie na takie traktowanie... ja nie wiem czy to brak inteligencji, czy może niska samoocena ale zróbcie coś z tym bo poprostu ręce opadają..

Gość lenka36
Zostaw go i znajdź sobie normalnego faceta a zobaczysz jak może być cudownie. Troche poboli i przestanie.

a czego ty tak wlasciwie oczekujesz? ze stanie sie cud i nagle on sie zmieni i zacznie cie nosic na rekach, czy co?

Gość nikt tego nie zna
Dopoki sam w taka historie sie nie uwikla stracisz znajomych,bo nikt juz ci nie bedzie chcial pomagac,jak za 2 dni znow cie z nim zobaczy.Moi rodzice probowali,bez skutku. To nie jest milosc,to jest uzaleznienie ofiary od oprawcy,dluga psychoterapia,niezawsze skuteczna,no i kogo na to stac.?? To ze go zobaczysz z inna,to niemal pewne,choc pewnie zarzeka sie jak gardzi zdrada,ze niezdolny jest do takiego czynu...czas i sytuacja zweryfikuja,ze to puste slowa,jak zreszta wszystko co gada,sieczka slowna...Czekaja ci potworne chwile,wiem bo ten typ facetow-dreczycieli ma identyczny schemat zachowan,gdybys posluchala kobiet z grupy wsparcia,pomyslalabys ze wszystkie zyja z tym samym facetem,ktory tylko przedstawia sie kazdej inaczej

Gość Potrzebuję Pomocy
Wiem,że się nie zmieni dlatego chcę usłyszeć to od osób trzecich. Bo ja w głębi siebie będę go broniła, i jak pisałam będzie zawsze... Wiem,że jest głupią idiotką...ale naprawdę okropnie bolesne było by zobaczyc go z inną...To mnie najbardziej przeraża..

siedzisz w bagnie po czubek glowy :O Jestes jego ofiara, uzaleznilas sie od niego, do tego stopnia, ze sama nie wiesz co jest dobre, a co zle. Niby nam tu piszesz, ze miarka sie tym razem przebrala, ale i tak mu ulegniesz i daszmkolejna szanse, on obieca poprawe, albo moze i nie, a ty i tak z nim bedziesz :O smutne, ale prawdziwe. Otrzasnij sie, ty nawet nie potrafilas go zostawic jak cie pobil!!

Gość Potrzebuję Pomocy
To prawda nie potrafiłam go zostawić nawet po czymś takim:( Umrę z cierpienia i bólu jaki mi funduje:(

no to czego tak wlasciwie chcesz? byc z nim nie chcesz, rozstac sie z nim nie chcesz, no to o chuj ci chodzi? nie przezyjesz, jak zobaczysz go z inna? no, faktycznie, ten idiota i damski bokser z zaburzeniami psychicznymi to taki rarytas, ze polowa twojego miasta na niego od razu poleci, pewnie juz sie kolejki ustawiaja :D

Gość Potrzebuję Pomocy
oszczędna tak dokładnie! Nawet sobie nie wyobrażasz jakie ma powodzenie! Kazdy chłopak z miasta upodabnia sie do niego. Bo jest przystojny,dobrze zbudowany,wysoki,ma ekstrawagancki styl. Jak widze opisy na naszej klasie jakichs dziewczyn to uwierzcie ... Albo prezenciki jakies serduszka z opisem "przystojny jesteś" itp itd...