Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przeciwnik upadłych kobiet

lZdradzacie, nie macie wyrzutów sumienia i dalej liczycie na miłość

Polecane posty

Gość porzuconastarazona
ja potrafiłam ,nie zdradzilam męza nawet w myślach i wiesz co ?? mam sobie to za złe ,bo jak macie suki w domu to doceniacie to ,a ,dbać,kolejny Wasz MEBEL w domu trzeba wtedy swojego kutasa wypuściś z rozporka i poszukać trochę adrenaliny na mieście ,z reguły u dużo młodszych kochanek:-)

Gość słona zuppa
wszyscy zasługują na miłość:) i kobieta która zdradziła i facet---pytanie brzmi czy potrafimy zaufac tak do końca kochając taką osobę i tyle na ten temat

Gość Kobieta która zdradziła
to najwyżej na buta na twarz zasługuje :D

Gość słona zuppa
być może a facet? butem w twarz czy od razu ucinamy chuja?>

a najbardziej denerwuje mnie to, że istnieją takie które zdobywają facetów przez zdradęęę!! mam taką w swoim towarzystwie, zrobi wszystko ,żeby facet był jej, pierwszego złapała na seks, był chłopakiem jej przyjaciółki, drugi, obcej, ale sam fakt;/ teraz spotyka się z moim byłym...mimo że ma faceta...no ale....'ja go taaaak lubię, nie martw się mnie z nim nic nie łączy" tuuuu mi pociąg jedzie;/ i jeszcze patrzy perfidnie w oczy i mówi że nie robi nic złego...

Gość porzuconastarazona
jestem za kastracją faceta za zdradę.................

Gość porzuconastarazona
slona zupa nie do końca tak ,musimy zaufać tak i uwierzyć że nigdy nam już tego nie zrobi ,a to sztuka abysmy myn uwierzyli i niestety zajebista sztuka dla niego żeby nigdy już tak nie zrobił

Gość słona zuppa
nie o to mi chodziło spotykasz faceta ,kobietę --jest twoim ideałem ---no i oznajmia kiedyś zdradzałem musisz podjąć decyzję jesteś z taką osobą --czy skreślasz od razu. dajesz szansie miłości czy szukasz dalej nad tym sie zastanówmy,a nie na zdradzie naszego partnera:)

Gość Facet porządny
Ja bym nie mógł być z kobietą, która kiedyś kiedykolwiek kogo zdradziła. Moja żona w momencie jak się dowiedziałem o tym, że mnie zdradziła przestała być moją żoną :)

Gość słona zuppa
facecie ok,ale kiedyś Twoją byłą żonę ktoś pokocha. Czy w.g Ciebie nie zasługuje już na uczucie,bo zrobiła ten błąd.? I jeszcze jedno --czy gdybyś Ty zdradził ,uważałbyś ze nie jesteś niczego już wart?

Gość Facet porządny
Związałbym się wtedy ze zdzirą :P

Gość porzuconastarazona
jak to powiedziała nasza nieceniona Doda "facet zdradzający zasługuje na drugą szansę ale u innej kobiety" wiesz ja wychodzę z załozenia że trzeba być uczciwym ,jak się nie układa ,rozstać się i układać sobie życie z nowymi partnerami ,ja osobiście jeśli pzryznałby mi się facet że zdradzał wcześniej ,nie miałby szans ,zatrułby mi życie i sobie jeśli raz był nieuczciwy będzie próbował sztuczek po ra zwtóry ,a nie szkoda na to życia......

Gość Facet porządny
Dokładnie :)

Gość a na świecie są
same koorwy i złodzieje