Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milutka23

Panowie, pytanie do Was...

Polecane posty

Chce sie dowiedziec jak to jest z tymi okresleniami i wiekiem kobiet(waszym zdaniem). mowicie "malolatka", "stara dupa" itp. napiszcie mi prosze jakie lata obejmuja malolaty, jakie mlode, a jakie stare kobitki.

Witam Te określenia zależą od tego w jakim wieku jest mężczyzna, który ich używa. Mam 20 lat, określenia 'Małolata' uzywam do dziewczyn poniżej 17 lat, samo określenie Dziewczyna odpowiada mi dla dziewczyn w wieku 18 - 25 lat, potem są już Kobiety (zawsze młode). A "Stara d**a", dla mnie to bedzie powyżej 50-tki (chociaz nie uzywam tego sformuowania), ale zazwyczaj (w moich kregach wiekowych) uzywają tego do wiekiu >30 lat...

Gość Słyszący
Słyszałem że: do 20 - małaolata do 30 - zdrowa do 40 milfetka a powyżej 50 stara dupa

Gość kiepsko coś to wygląda
mam powyżej 30stki ale na mój gust na milfetkę nie przypadam, dla niewtajemniczonych MILF Mother I Love to Fuck.... nie jestem młodą mamuśką jeszcze

dziekuje za odp. szkoda, ze juz nie lapie sie na malolate;) ale chociaz w przedziale mlodych jestem:P a tak serio to domyslam sie, ze wiek mezczyzn jest najwiekszym wyznacznikiem "okreslaczy". czekam na inne odpowiedzi:)

Gość aktywni są aktywni