Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia bardotka

On nie chce mnie calowac zaraz po przebudzeniu bo mowi ze mam nieswiezy oddech

Polecane posty

Gość kasia bardotka

On tez go ma jednak mi to nie przeszkadza. A on zwyczajnie nie moze sie przemoc i wtedy oboje idziemy umyc zeby. Wtedy jednak caly romantyzm pryska :-( Co z tym zrobic ? Pomozcie plisss

Gość mimoza mimo woli
jakiis dziwny ten twoj facet :-o ja sie nie wstydze calowac faceta bo wiem ze mi tez z ust wali :-p moim zdaniem on nie kocha cie i nie akcweptuje. zostaw go lepiej :-)

ojej a musicie sie calowac? romatyzm mniej prysnie po umyciu zebow, niz mokrym smierdzacym buziaku. widocznie chce Cie kojarzyc z ladnymi zapachami. kazemu rozne rzeczy dokuczaja mniej lb bardziej. bo ludzie soe roznia. mozecie sie przytulic, dac buziaka w glowe, reke, policzek etc

Co z tym zrobic ? Reklamy winterfresh'a odpowiadają na takie potrzeby. zostaw go lepiej No jasne, problem sam się rozwiąże.

Gość kasia bardotka
Co Ty piszesz ze Winterfresh ma na to sposób ? Jaki ? Nic nie pomoze, żadna pasta do zębów. Po przebudzeniu z ust jedzie gnojowicą i nic na to nie poradzisz :-p Ja to u niego zaakceptowalam a on nie - moze mnie nie kocha ? W każdym razie dziwnie sie z tym czuje :-(

o bosze widac ze znim coś jest nie tak... ja zawsze mojego daveta całje i nigdy nie mial jakiś do mnie aluzji jak twój facet do ciebie

Gość senzate
Dla mnie takie "mokre" buziaki z rana po przebudzeniu sa obrzydliwe, co za problem umyc zeby?:O

Gość japeirdoleee haha
posłuchaj jak to może brzmieć jak się napisze to inaczej. "śmierdzi mi z gęby a mój facet nie chce mnie wtedy całować, co mam z tym zrobić?" Weź że się ogarni dziewczyno. Jakby fecet ne umył Wacława zrobiłabyś mu loda? Pewnie nie. Mi na przykład chce się wymiotować jak coś śmierdzi, po prostu jestem bardzo uczulona na zapachy. Więc skoro nie musicie się całować z porannym oddechem to tego nie róbcie. Nie ma co się zmuszać, ja nawet jakbym bardzo chciała to nie mogłabym bo nie dałabym rady.

Gość gryczka
Mój facet ma taki problem ze mną :-p Nie lubię się całować rano, ze względu na jego i swój nieświeży oddech. Moim zdaniem romantyzm nie musi prysnąć, kiedy się wyskoczy na chwilę umyć zęby. Potem się wraca do łózka i hulaj dusza:-D