Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość timofiejewka...

czytanie książek u faceta powód do obciachu

Polecane posty

Gość timofiejewka...

jak myślicie??

Gość no chyba nie do dumy
:O

Gość cax
no u dresow to poracha na maksa wiec zaloz biale kozaczki i uciekj do swojego mezczyzny powstrzymaj go przed zblaznienem

Gość po co czytac...
facet nie zaimponuje kobiecie wiedza ogólna,zaimponuje dobrym autem,wygladem,cwaniactwem,oczytania nie widać.

Gość agutkaaa
wole zeby facet spedzał czas z kumplami a nie w bilbiotece

Gość bzduryrrrrrrrrrrrr
Jestem intelektualista, duzo czytam i wiem ze imponuje ludziom typowym wlasnie, czyli takim co malo czytaja albo nic, Kobieta z klasa, to sie zaimponuje bmw rocznik 92 - to nie klasa gimnazjalistek.

Gość obserwacje społeczne
wskazują, że czytanieksiążek to ogólnie dla bardzo wielu jest obciachem :D :D

Gość ale gdzie u faceta...
w domu??

Gość słona zuppa
czytanie książek u faceta powód do obciachu no oczywiście ze obciach nie robi sie z domu faceta --biblioteki :O

Gość latte_
Faceta, co nie uważa że czytanie to obciach przyjmę od zaraz :D

Gość uwielbiam oczytanych facetów
dla typowej dresiary to faktycznie czytanie książek przez faceta to obciach. Dla kobiety z klasą to akurat odwrotnie, to powód do dumy, oczytany, inteligentny meżczyzna to jest to. Jestem za!

Gość
zależy co czyta :p jeśli poradniki PUA to faktycznie obciach BNB nie lubisz siłki? siłka siłka siłka :p :classic_cool:

Gość vimana
mellygion fajnie to ujełeś/aś? takie pokolenie nastało analfabetów, uważających czytanie za obciach..smutne to

Gość pomaranczowa pomarancza
ej Madusia ja uwielbiam sage o ludziach lodu, ale jestem kobieta :P nie przeszkadzałoby mi gdyby facet ja czytal..

Gość Beeeeee
Autorko postu: zdajesz sobie sprawę jakim obciachem jest zadanie takiego pytania ?

Zależy jakie książki, różne są. Ja bym szanował faceta, który dużo czyta jeśliby potrafił z tego korzystać w praktyce.Czytanie dla rozrywki nie jest bardziej ani mniej wartościowe niż gra w counterstrike.

"o czyta jeśliby potrafił z tego korzystać w praktyce" czyli przyjmujesz że facet ma siętylko uczyć uczyć i uczyć żeby zarabiać na twoje waciki a rozrywka to sex wsuperrrrrrrrr "nie lubisz siłki? siłka siłka siłka " siłka jest taka męska :classic_cool: więc z założenia nie mogę jej lubić :P

Gość Beeeeee
Nick to zbitek literek i akurat jakieś Beeeee niczym się nie rózni od Sreeee czy Melygion. Natomiast czytanie książek jest elementem aktualnej kultury takim jak np. robienie kupy do WC. Więc jeśli ktoś zada pytanie na forum czy robienie kupy do WC przez faceta jest obciachowe (bo można np. spokojnie zrobić pod płotem) to takie pytanie raczej będzie obciachowe.

Gość ulallalalla
zbig " Zależy jakie książki, różne są. Ja bym szanował faceta, który dużo czyta jeśliby potrafił z tego korzystać w praktyce.Czytanie dla rozrywki nie jest bardziej ani mniej wartościowe niż gra w counterstrike. " Piramidalna bzdura. Czytaj harleikiny.

Gość panna Joanna*
raczej czytanie kafeterii powód do obciachu, książek nigdy

Gość o zesz w morde.............
Mellygion sili sie na intelektualistke :D

Gość Beeeeee
Jasne Mellygion. Dlatego też konieczne jest założenie również tematów: "Czy to obciach, że facet chodzi czasem w garniturze" ? "Czy to obciach, że facet mówi, dzień dobry, dziękuję, przepraszam, do widzenia ?" "Czy to obciach, że facet publicznie nie klnie ?" "Czy to obciach że facet nigdy schlany nie leżał z kumplami pod sklepem ?" ........ Oczywiście pytania takie nie są obciachowe, one służą tylko upewnieniu się że dany facet nie jest obciachowy.

Gość
Czytanie samo w sobie nie czyni człowieka (nawet mężczyzny) intelektualistą ;) Nie każda książka przedstawia wartość - tak jak nie każdy film jest ambitny. "Połknięcie" kolejnego taniego powieścidła nie jest w niczym lepsze od obejrzenia serialu. Prosta rozrywka. Aczkolwiek bardzo się chwali, że jakiś facet sięga po słowo pisane, większość mężczyzn jest zbyt leniwa na takie poświęcenie :p