Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olek855

Zmienilem dla NIEJ religie na ortodox a ona zostawila mnie po roku

Polecane posty

Gość Olek855

Wzielismy slub cywilny w zeszlym roku w Anglii, Miala na imie Natasha i pochodzenia byla Rusiego, a dokladnie z Moskwy. Jej religia to orthodox a bardzo chcielismy wziac slub koscielny - nie chciala zmienic religii na moja czyli catholic bo jej rodzina nie zgadzala sie na to. Wiec dla naszego wspólnego szczescia zgodzilem zmienic swoja religie na orthodox. WZielismy slub koscielny a ona zniknela po 2 miesiacach. Plakalem tydzien, dwa bez przerwy nie mialem kontaktu z jej rodzina chcialem podciac sobie zyly. Czy ktos wie jak móglym znalezc moja ukochana, tzn gdzie musialbym sie zwrócic o zaginiecie? bo nie chce na policje bo ona nie zniknela tylko zostawila kartke ze odchodzi na zawsze i ze mam sobie pomazyc o rozwodzie bo ona sie ze mna nie rozwiedzie i koniec i ze rozwód to za duzo komplikacji i o rozwodzie mam sobie pomazyc-tak mi napisala tam. Mi sie wydaje ze ta chytruska chciala tylko wziac ze mna slub zeby jej kochanek byl zazdrosny ;(( blagam pomozcie mi bo nie wyrobie chcialem miec dziisa a tutaj nic nie mam juz sam jestem tylko pracuje w KFC w Anglii sobie i nie mam juz nikogo tylko moj uniform do pracy i male mieszkanko w londynie jestem takim samotnym polakiem tam i nie mam co robic z peknietym sercem jestem

Gość dpoafpoe
nie kochała cię,potrzebowala jelenia do zdobycia obywatelstwa.