Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

forgetfulness

POMOCY ŻRE jak ŚWINIA i nie umiem powiedziec sobie dość...

Polecane posty

Dziewczyny waże prawie 80 kg sygnał alarmujący. Jem oczami, wszystko, chipsy, lody, kanapki, czasem jak się z kims zagadam wsuwajac podczas rozmowy 3,4 kanapki to zapominam ze je sobie zrobilam po czym robie kolejne:O Pizza......popcorn w kinie.. nawet gdy jestem najedzona chrupie orzeszki, ciasteczka do kawy, mijam cukiernie - wstapie po ptysia:O Bylam miesiac w Norwegii i tam po prostu sie jje bez opamietania, chleb norweski jest taki pusty, jjesz i jestes glodna takze sniadanie jak dla slonia. gdy jadlam rybki zlowione na fiordzie w sumie najadalam sie niewielka iloscia, ale mieso, chleb to wszystko z potęga we mnie wchodzilo, wocilam do Polski narazie jestem bez parcy siedze w domu pzred tv, z ksiazka, pzred kompem i JJEM :O:O:O:O wczoraj przymierzalam kostiumy kapielowe zamierzam chodzic na basen.......ale cholera jasna co ja mam lykac zeby nie czuc tego popędu w strone jedzenia? chrom mi nic nie daje;/

mam to samo ale myslalam ze w norwegi maja dobre jedzenie jak to wyglada mozesz cos wiecej napisac merze zeby tam pojechac gdzie bylas i jacy tam sa ludzie

przerwa gowno wiesz ja ma bardzo duzo stresow depresje i zero checi do zycia wszystko co mam to zarcie

mam to samo ale myslalam ze w norwegi maja dobre jedzenie jak to wyglada mozesz cos wiecej napisac merze zeby tam pojechac gdzie bylas i jacy tam sa ludzie

Gość
ja przez stres niemoge jesc :O 😭

Jesli Chodzi o Norwegie to ludzie naprawde sa tam pomocni i mili, witaja sie z Toba na kazdym kroku, pomagaja jesli zabladzisz, ja bylam najpierw na polnocy, pozniej w Skogn i Steinkjer. Pracowalam na farmie wiec wiele razy wchodzilam do sklepu ufajdana, w kaloszach, dziurawych spodniach. Zawsze slyszalam to samo przyjazne ''Hei'' ;) Jelsi chodzi o moj temat.......to zjadlam wlasnie pyyyszny obiadek.... potem deserek:O...a teraz znow patrze w strone lodowki CO SIE DZIEJE>>>>??:(

Gość co to jest jjem