Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leśna Driada

Minetka,on sie brzydzi

Polecane posty

Gość Leśna Driada

Zastanawia mnie taka rzecz. Odkąd pamiętam mój facet(jestesmy razem ponad rok) wzbrania sie przed minetka nogami i rekami. Wykreca sie,ze nie chce itd. Niby mówi ze to dlatego ze dlugo dochodze i on sie meczy i ze poprostu tego nie lubi. A jak widzę jego minę... No jakby go torturowano :( I np mówi,no skoro muszę... I cały czas mnie upomina,weź te ręce,nie patrz na mnie itd. Dzisiaj się zorientowałam,że to go poprostu brzydzi widziałam jego wstręt:( Niech mi ktoś powie to moja wina? Dbam przecież o siebie:( spotkał się ktoś z czymś takim?

Gość ile on ma lat - 15
?

Gość Leśna Driada
21 ja 20

Gość to nie rób mu laski
i sprawa załatwiona. Tak miesiąc mu nie zrobisz to nabierze ochoty na minetke

Gość IRO35
Znajdz sobie takiego faceta który nie będzie się brzydził Twojej muszelki Myslę że ze znalezieniem nie będziesz mieć problemu

Gość a jestes wygolona
?

Gość to go olej...znajdź sobie
faceta, który nie będzie się tobą brzydził.

Gość Leśna Driada
tak

Gość uno dos
Skoro on sie brzydzi, to go nie zmuszaj, ale tym samym sama przestan robic loda. Niestety ale seks oralny to ulica dwukierunkowa...

Gość może to gej
zmienić faceta, bo to nienormalne. Nie znam osobiście takiego, który by się tym brzydził. Wręcz odwrotnie :)

Gość Leśna Driada
nie zerwe przeciez z nim z powodu seksu... i neistety ale ja nie umiem mu nie robic loda:( lubie sprawiac mu tak przyjemnosc... no i boje sie ze go to calkowicie obejdzie jesli przestane mu loda robic

Chryste poprostu tego nie lubi. Ja też za tym nie przepadam ze względu na zapach i smak płynów.

Gość kasss85
Moj facet lizalby mnie bez przerwy... Dziwny jakis

Gość uno dos
i neistety ale ja nie umiem mu nie robic loda No to jestes frajerka, ktorej i tak nie bedzie szanowac🖐️

Zastanawia mnie jedna rzecz. Jak teraz on nie robi jej minety ona mu robi loda to jest ŹLE a jak jest na odwrót to jest dobrze i nie jedna osoba napisze żeby się nie zmuszac. Zastanówcie się.

Gość troche rozumiem gościa
Jesli ma ostry zapach płynów swoich, albo co gorsza jest uczulony.... Ale dziewczyna nie napisała konkretnie, Bo ja swojej robię minetkę dopóki jest w miare sucha....jak się zaczyna podniecac i puszczać soki, to niestety....potem dwa dni mam wypryski uczuleniowe....po jej sokach. próbowaliśmy zmienić diete, ale to tez nic nie daje. Więc robimy tak najpierw języczkiem ją zadowalam, a potem paluszkiem...no cóż trzeba sobie radzic jak natura nie sprzyja

Gość Leśna Driada
to nie alergia...

Gość sdsftg
1. moze smierdzisz 2. moze nie lubi i tyle jest tyle bab co nie chca lizac penisa bo sie brzydza, jak one maja prawo to faceci tez maja prawo do nie lubienia orala, nie powinnas go zmuszac, bo to chamstwo

Gość Leśna Driada
ja go nie zmuszam poprostu mi to nie daje spokoju CZEMU?

Gość jsjsjsjsjsj
ja ci powiem ze moj tez sie brzydzi i zadko to robi twierdzi ze nienawidzi "slimakow" co ja zrobie ze mnie to tak podniece ze w 5 min jestem mokra jak ocean:(

CZEMU? to najlepiej jak się go sama zapytasz bo tutaj można jedynie PRZYPUSZCAC.

Gość Leśna Driada
on mowi ze nie wie czemu

no to ciup jak On nie wiem to odpowiedzi nie dostaniesz. btw. dziwne że nie chce Ci powiedziec prawdziwej przyczyny.

Gość sdsftg i accer
macie całkowitą rację:) Gośka.

Gość no i ..................
?????? Ja nie chcę żeby moja dziewczyna robiła mi loda, bo to zajęcie dla kurewek (od razu powiem imbecylom że nie nie chodzę , nie zdradzam). Lizanie genitaliów i się brzydzi.... dziwne :O Co się do cholery stało z tym światem ja pierdole.

Gość sdsftg
moze nie lubi, po prostu!!! chcesz zeby ci szczerze powiedzial, np "nie lubie bo cipa z bliska wyglada tak ohydnie, az mnie na rzygi zbiera, a ten sluz, bleee, tak smierdzi a smakuje obrzydliwie" chcialabys uslyszec takie slowa? moze nie drecz go , przyjmij do wiadomosci ze ma prawo nie lubic i tyle zakladajac ze np scat cie brzydzi, jak trafisz na faceta co go uwielbia i bedzie cie meczyl ciagle zebys mu powiedziala dlaczego nie lubisz, postaw sie w jego sytuacji albo to akceptujesz, albo znajdz faceta bo uwielbia oral

Gość nvb
On dobrze wie, czego tego nie lubi. mówie,że nie wie 'czemu' bo nie chce Ci sprawić przykrosci. Może zapach go drażni. A moze masz duze wargi sromowe, bo nie wszystkich sie one podobają.

Gość tajemniceseksu
TUTAJ jest fajny poradnik do pobrania: Jak zrobić minetke? www.mineta.tajemniceseksu.pl

Gość a może masz grzyba?
miałem jedną dziewczynę której nawet po kąpieli niemile tam pachniało, a jakoś wstydziłem się jej powiedzieć że to przez to