Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nobody_84

czy jest jakas szansa ?

Polecane posty

Gość nobody_84

Sprawa wyglada tak: rok temu poznalem na necie dziewczyne, luzna korespondencja, obietnica spotkania i ja niestety musialem wtedy wyjechac z pracy. podtrzymywalismy znajmosc, spotkalismy sie raz jak bylem ale ja bylem w wyjazdach wtedy niestety i jak wrocilem to juz bylo za pozno. bo Dziewczyna miala klopoty, ktos to wykorzystal zakochal sie w niej. faktycznie byl taki trudny okres w kontaktach, wtedy ten zwiazek sie rozwijal ale ona szybko przestala byc w nim szczesliwa o ile w ogole byla ale tkwila w nim nadal. probowala zerwac, wtedy skontaktowala sie od razu ze mna. W ogole to ona nie wie, ze ja wiem, ze kogos miala. Gdy sie dowiedzialem odpuscilem, bylo mi przykro, chcialem zapomniec albo czekac co sie z wydarzy bo jak raz chciala odejsc to wydawalo mi sie, ze to zwiazek nie ma szans. Nie dala o sobie zapomniec, zaczelismy sie czesto kontaktowac choc raczej wirtualnie.ze spotkaniami bylo ciezko - pare razy na kawe na chwile. Jest zabiegana, ma duzo znajomych wierzylem jej ale okazalo sie, ze jest jednak ciagle jeszcze ten facet. nie kocha go, jest nieszczsliwa, nie czuje w nim oparcia, sprawia jej czesto przykrosc (wtedy chyba pisze do mnie) ale ciagle z nim jest. Ona nie wie, ze ja wiem. Mma duzo swoich znajomych, brata. W ogole mowi duzo o swoich znajomych ale w jego ciagle ukrywa pod nazwa kolega. Pomyslalbym, ze mnie tez traktuje jak przyjaciela ale po co w takim razie ukrywalaby chlopaka ? Ostatnio sie widzielismy chwile, sama zaproponowala kino na koniec. zdaje sie, ze tego goscia teraz nie ma do konca wrzesnia. zalezy mi na niej bardzo bo wiem, ze to dobra i wartosciowa dziewczyna tylko bardzo zagubiona. Nie wiem tylko co robic. 1. Czy spieszyc sie i dzialac szybko za nim ten facetw wroci ? to moze byc trudne ze wzgledu na moja niesmialosci i jej zabieganie, a teraz ma sporo spraw na glowie. 2. Czekac cierpliwie, ze ten zwiazek sam sie rozpadnie jednak i mącić troche (tylko nie wiem czy starczy mi cierpliwosci, sam juz jestem zmeczony ta sytuacja, ze tak nic nie wychodzi miesiacami). 3. Wykorzystac to wyjscie do kina i porozmawiac szczerze. Tylko jak ? Co mowic ? - podwazyc sens jej zwiazku - wyliczac wady tego faceta choc moze ma tez jakies plusy - powiedziec o swoich uczuciach do niej (to napewno) Tylko czy taka rozmowa moze cos zmienic tak naprawde ? Raczej zwiazki sie tak nie zaczynaja od rozmowy. Nigdy jej nie pocalowalem, nie probowalem lapac za reke. Moze byc jej glupio, moge ja przytloczyc tym co chcialbym jej powiedziec i tyle ja zobacze.

Gość za duzo napisalas nie chce mi
sie czytac