Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi ..................

mam 26lat i nigdy nie bylam w zwiazku

Polecane posty

Gość smutno mi ..................

jakos tak wyszloz e zawsze zakochiwalam sie bez wzajemnosci, albo relacje konczyly sie szybciej niz sie zacely chyba jedna mam takiegopecha 😭 pozbylam sie juz zludzen ze to sie zmieni

Gość jedna taka wkurwiona
pierdolcie sie z tymi topikami 'jestem dziewica/prawiczkiem', 'nigdy nikogo nie mialam/mialem', zbierzcie to w 1 a nie wszedzie smiecicie :o

Gość bojabojaboja
No to czas najwyższy się ogarnąć. Pewnie trzeba coś zmienić, jak nie dasz rady sama, to z pomocą specjalisty.

Gość wtorek dzis
O kurde o; serio nie byłaś? No bo ja też nie :P To jednak to się tak wcale rzadko nie zdarza jak widzę :) Uszy do góry :)

Gość wkurwiona na maxa
a po co jej specjalista? boze juz sie zaczyna dziecwzyna ma pecha a wy zaraz jejw mowicie ze z nia cos nie tak:O

Gość wtorek dzis
Nie daj se wmówić że jesteś gorsza czy coś z Tobą nie tak, może masz blokadę jakąś czy coś podobnego ale nie dawaj se wmawiać bzdur, bo może zwyczajnie nie trafiłaś na odpowiednią osobę!!!!

Gość wtorek dzis
Aha i wiem co mówię bo ze mnie wariata już wielu próbowało/próbowały zrobić :(

Gość bojabojaboja
Tak, wmawiajcie to sobie dalej, siedzcie na tyłkach i czekajcie na księcia z bajki. Powodzenia;]

Gość a ja mam lat
18 i tez nie bylam........zdolowana jestem. moja mlodsza o 2 lata siostra ma ich pelno a ja...achhhh szkoda gadac..:(:(:(

Gość gnhgnhg
To chyba jakis wysyp. Tez mam porawie 26 lat i nie bylam w zwiazku. Spotykalam sie z kilkoma facetami,ale nie wypalilo. Zwykle jakos sie trzymam,ale dzis wyjatkowo zle sie czuje

Gość wkurwiona na maxa
bojabojaboja a Ty wroc do podstawowki i androb braki z czytania ze zrozumieneim bo kiepsko widze z tym kto napisal tutaj ze czeka na ksiecia? bzoe co za debile tutaj siedza

Gość gnhgnhg
Nie uwazam,zebym miala jakis problem ze soba. Nie boje sie facetow, nie uwazam,ze kazdy chce mnie zranic/przeleciec, itd. PO prostu nie spotkalam nikogo, kogo bym pokochala. I nie chodzi tu o zadnego krolewicza na bialym koniu, tylko normlanego faceta

Gość wtorek dzis
Uprasza się by nie wypisywać tu tekstów w stylu czekam na księcia z bajki. Swoją drogą kto to jest książę z bajki.... ten ze shreka czy jak, ludzie!!! :(

nie martw sie, ja w tym wieku zaczynalem swoja pierwsza wielka milosna przygode. chociaz wczesniej bylo ciezko, wiem co to znaczy byc sam. teraz znowu jestem singlem i odczuwam to co kiedys. i tez juz nie wierze ze kogos znajde, lata poszly do przodu, a tu zadnych nadziei ;)

Gość smutno mi.....................
spodziewalam sie tekstu o krolewiczu ale widze ze takich osob jak ja jeste sporo, nie mam problemow ze soba ale nie bede sie zmuszac aby byc z kims tylko dla samego bycia juz trace nadzieje..ahhh..

Gość bojabojaboja
Ja przynajmniej nie wyładowuje swoich frustracji obrażając innych forumowiczów. Trochę stara już jestem i mówie jak jest z doświadczenia. Też się zapierałam przed zmianami i czekałam aż się ktoś sam znajdzie. Ale ktoś mnie walnął w głowe, kazał się ogarnąć i wyjść do ludzi. I dopiero poznając całą masę nowych ludków w końcu kogoś fajnego poznałam;]

Gość dcvdvcfv
bojaboja- czliwieku, ja nie siedze w domu:D wychodze do "ludkow",ale nie spotykam nikogo, kto by mnie zainteresowal, albo kto bylby ,mna zainteresowany...

Gość smutno mi ....................
bojabojaboja a skad ty wiesz co ja robie? alfa i omega jestes ze na podst 1 zdania polowe ludzi tutaj juz ocenilas? wystraczy napisac ze sie jest samemu a posypie sie lawian tekstow albo brzydka albo glupia albo siedzi w domu albo cos z nia nie tak:O

Gość bojabojaboja
Bo ja sobie nie wyobrażam, że jak jesteś ładna, masz fajny charakter i poznajesz cały czas nowych ludzi, to możesz być sama. Coś musi być nie tak;] Jak jest się otwartym i pełnym życia człowiekiem i chce się kogoś poznać, to się poznaje i w końcu trafiasz na kogoś. Ja nawet jak byłam sama to mi przez myśl nie rpzeszło, że tak będzie do końca życia. bo po prostu nie zakładam w ogóle takiej opcji

Gość wtorek dzis
Ludzie nie rozumieją że ciężko się zaczyna jak się jest "późno". Ktoś kto się umawiał od 15 roku życia na randki to podchodzi do tego bardziej na luzie zwłaszcza jak ma np przysłowiowe 'rwanie'. A dla kogoś kto zaczyna i ma świadomość że ta druga osoba ma już spore obycie to bardzo deprymuje i wpędza w kompleksy! I co zabawniejsze z czego co widzę to Ci co są "późno" jakoś bardziej potrafią myśleć o tej drugiej osobie, Ci co wcześnie to jakoś tak nie zastanowią się nad tym co ten "późno" może czuć!

Gość wkurwiona na maxa
aha , to wg ciebie jak dziewczyna ladna to nie mzoe byc sama bo cos z nia nie tak? dziwne:O:O widac jestes ograniczona:P

Gość bojabojaboja
Ale to nie ejst mowa o sytuacji dziewczyna jest sama, tylko dziewczyna, która ma już swoje lata nigdy nie była w związku i płacze na forum, że to się już nie zmieni - tutaj z pewnością coś jest nie tak;]

Gość wkurwiona na maxa
no faktycznie stara jest isc i niechs ie powiesi:O a wg ciebie jak ma sie czuc? tryskac energia i udawac ze nic sie nie dzieje? widac jej to ciazy ,czuje sie z tym zle i placze co w tym zlego? ale wg ciebie pewnie z nia cos nie tak:O zaraz dorobicie sobie tutaj ideologie i zrobicie z czlowieka wariata:O:Ozalosne jest to forum

Gość wtorek dzis
Kurwa mać! A może nie ma się do kogo zwrócić? Nie ma z kim pogadać? Ty chyba specjalnie tak piszesz bo nikt nie może być tak bezmyślny....

Gość wkurwiona na maxAa
ja zauwazylam ze na tym forum o normalnosci decyduje wiek i ilosc fiutow w cipie , facetow,zwiazkow ktos jak tego nie robi w pewnym wieku to jest nienormalny a ktos jak robi w nadmiarze to zaraz wyzywacie od dziwek najlepiej oceniac kogos na podst dupy! boze co za ludzie autorka jest sama bo widac sie nie zakochala z wzajemnoscis co napisala ale wg ciebie w tym wieku to juz powinna miec niezly przebieg i baze dosw bo inaczej chora! faktycznie to jej wina ze ktos jje nie kocha, :O:O

Gość wtorek dzis
Ja rozumiem i dopuszczam taką rzecz że: Związek dwojga ludzi nie musi się zacząć chemią, miłość może się z czasem pojawić w wyniku częstego spotykania się, poznawania się, zrodzi się potrzeba spędzania coraz większej ilości czasu ze sobą. Dojdzie seks który zbliży ich tak że pojawi się miłość ale taka już dojrzała. Oparta na wzajemnym szacunku i pomaganiu sobie. [To jest moja teoria bo się nie znam na związkach w żadnym nie byłem!] Osoby które nigdy nie były w związku nie wiedzą o tym że tak to może być, u nich są kategorie: wszystko albo nic. Jak dojdzie do tego mała liczba sposobności na poznanie nowych ludzi to samotność będzie trwać i trwać.

Gość z życia wzięte
mam ten sam problem

Gość polifoniaaaaa
witam w tym niechlubnym gronie :O mam tak samo, tylko, ze jestem sobie winna, nie mam znajomych i teraz mam

Gość z życia wzięte
nie obwiniaj siebie

to się ciesz kobito, bycie w związku to wcale nie jest fajne, trafia się na faceta który i tak prędzej czy pózniej będzie cię miał w d...pie albo życie ci zniszczy