Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 smutno mi ..................

mam 26lat i nigdy nie bylam w zwiazku

Polecane posty

Go艣膰 smutno mi ..................

jakos tak wyszloz e zawsze zakochiwalam sie bez wzajemnosci, albo relacje konczyly sie szybciej niz sie zacely chyba jedna mam takiegopecha 馃槶 pozbylam sie juz zludzen ze to sie zmieni

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jedna taka wkurwiona
pierdolcie sie z tymi topikami 'jestem dziewica/prawiczkiem', 'nigdy nikogo nie mialam/mialem', zbierzcie to w 1 a nie wszedzie smiecicie :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bojabojaboja
No to czas najwy偶szy si臋 ogarn膮膰. Pewnie trzeba co艣 zmieni膰, jak nie dasz rady sama, to z pomoc膮 specjalisty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wtorek dzis
O kurde o; serio nie by艂a艣? No bo ja te偶 nie :P To jednak to si臋 tak wcale rzadko nie zdarza jak widz臋 :) Uszy do g贸ry :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wkurwiona na maxa
a po co jej specjalista? boze juz sie zaczyna dziecwzyna ma pecha a wy zaraz jejw mowicie ze z nia cos nie tak:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wtorek dzis
Nie daj se wm贸wi膰 偶e jeste艣 gorsza czy co艣 z Tob膮 nie tak, mo偶e masz blokad臋 jak膮艣 czy co艣 podobnego ale nie dawaj se wmawia膰 bzdur, bo mo偶e zwyczajnie nie trafi艂a艣 na odpowiedni膮 osob臋!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wtorek dzis
Aha i wiem co m贸wi臋 bo ze mnie wariata ju偶 wielu pr贸bowa艂o/pr贸bowa艂y zrobi膰 :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bojabojaboja
Tak, wmawiajcie to sobie dalej, siedzcie na ty艂kach i czekajcie na ksi臋cia z bajki. Powodzenia;]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja mam lat
18 i tez nie bylam........zdolowana jestem. moja mlodsza o 2 lata siostra ma ich pelno a ja...achhhh szkoda gadac..:(:(:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gnhgnhg
To chyba jakis wysyp. Tez mam porawie 26 lat i nie bylam w zwiazku. Spotykalam sie z kilkoma facetami,ale nie wypalilo. Zwykle jakos sie trzymam,ale dzis wyjatkowo zle sie czuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wkurwiona na maxa
bojabojaboja a Ty wroc do podstawowki i androb braki z czytania ze zrozumieneim bo kiepsko widze z tym kto napisal tutaj ze czeka na ksiecia? bzoe co za debile tutaj siedza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gnhgnhg
Nie uwazam,zebym miala jakis problem ze soba. Nie boje sie facetow, nie uwazam,ze kazdy chce mnie zranic/przeleciec, itd. PO prostu nie spotkalam nikogo, kogo bym pokochala. I nie chodzi tu o zadnego krolewicza na bialym koniu, tylko normlanego faceta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wtorek dzis
Uprasza si臋 by nie wypisywa膰 tu tekst贸w w stylu czekam na ksi臋cia z bajki. Swoj膮 drog膮 kto to jest ksi膮偶臋 z bajki.... ten ze shreka czy jak, ludzie!!! :(

Udost臋pnij ten post

nie martw sie, ja w tym wieku zaczynalem swoja pierwsza wielka milosna przygode. chociaz wczesniej bylo ciezko, wiem co to znaczy byc sam. teraz znowu jestem singlem i odczuwam to co kiedys. i tez juz nie wierze ze kogos znajde, lata poszly do przodu, a tu zadnych nadziei ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutno mi.....................
spodziewalam sie tekstu o krolewiczu ale widze ze takich osob jak ja jeste sporo, nie mam problemow ze soba ale nie bede sie zmuszac aby byc z kims tylko dla samego bycia juz trace nadzieje..ahhh..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bojabojaboja
Ja przynajmniej nie wy艂adowuje swoich frustracji obra偶aj膮c innych forumowicz贸w. Troch臋 stara ju偶 jestem i m贸wie jak jest z do艣wiadczenia. Te偶 si臋 zapiera艂am przed zmianami i czeka艂am a偶 si臋 kto艣 sam znajdzie. Ale kto艣 mnie waln膮艂 w g艂owe, kaza艂 si臋 ogarn膮膰 i wyj艣膰 do ludzi. I dopiero poznaj膮c ca艂膮 mas臋 nowych ludk贸w w ko艅cu kogo艣 fajnego pozna艂am;]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dcvdvcfv
bojaboja- czliwieku, ja nie siedze w domu:D wychodze do "ludkow",ale nie spotykam nikogo, kto by mnie zainteresowal, albo kto bylby ,mna zainteresowany...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutno mi ....................
bojabojaboja a skad ty wiesz co ja robie? alfa i omega jestes ze na podst 1 zdania polowe ludzi tutaj juz ocenilas? wystraczy napisac ze sie jest samemu a posypie sie lawian tekstow albo brzydka albo glupia albo siedzi w domu albo cos z nia nie tak:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bojabojaboja
Bo ja sobie nie wyobra偶am, 偶e jak jeste艣 艂adna, masz fajny charakter i poznajesz ca艂y czas nowych ludzi, to mo偶esz by膰 sama. Co艣 musi by膰 nie tak;] Jak jest si臋 otwartym i pe艂nym 偶ycia cz艂owiekiem i chce si臋 kogo艣 pozna膰, to si臋 poznaje i w ko艅cu trafiasz na kogo艣. Ja nawet jak by艂am sama to mi przez my艣l nie rpzesz艂o, 偶e tak b臋dzie do ko艅ca 偶ycia. bo po prostu nie zak艂adam w og贸le takiej opcji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wtorek dzis
Ludzie nie rozumiej膮 偶e ci臋偶ko si臋 zaczyna jak si臋 jest "p贸藕no". Kto艣 kto si臋 umawia艂 od 15 roku 偶ycia na randki to podchodzi do tego bardziej na luzie zw艂aszcza jak ma np przys艂owiowe 'rwanie'. A dla kogo艣 kto zaczyna i ma 艣wiadomo艣膰 偶e ta druga osoba ma ju偶 spore obycie to bardzo deprymuje i wp臋dza w kompleksy! I co zabawniejsze z czego co widz臋 to Ci co s膮 "p贸藕no" jako艣 bardziej potrafi膮 my艣le膰 o tej drugiej osobie, Ci co wcze艣nie to jako艣 tak nie zastanowi膮 si臋 nad tym co ten "p贸藕no" mo偶e czu膰!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wkurwiona na maxa
aha , to wg ciebie jak dziewczyna ladna to nie mzoe byc sama bo cos z nia nie tak? dziwne:O:O widac jestes ograniczona:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bojabojaboja
Ale to nie ejst mowa o sytuacji dziewczyna jest sama, tylko dziewczyna, kt贸ra ma ju偶 swoje lata nigdy nie by艂a w zwi膮zku i p艂acze na forum, 偶e to si臋 ju偶 nie zmieni - tutaj z pewno艣ci膮 co艣 jest nie tak;]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wkurwiona na maxa
no faktycznie stara jest isc i niechs ie powiesi:O a wg ciebie jak ma sie czuc? tryskac energia i udawac ze nic sie nie dzieje? widac jej to ciazy ,czuje sie z tym zle i placze co w tym zlego? ale wg ciebie pewnie z nia cos nie tak:O zaraz dorobicie sobie tutaj ideologie i zrobicie z czlowieka wariata:O:Ozalosne jest to forum

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wtorek dzis
Kurwa ma膰! A mo偶e nie ma si臋 do kogo zwr贸ci膰? Nie ma z kim pogada膰? Ty chyba specjalnie tak piszesz bo nikt nie mo偶e by膰 tak bezmy艣lny....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wkurwiona na maxAa
ja zauwazylam ze na tym forum o normalnosci decyduje wiek i ilosc fiutow w cipie , facetow,zwiazkow ktos jak tego nie robi w pewnym wieku to jest nienormalny a ktos jak robi w nadmiarze to zaraz wyzywacie od dziwek najlepiej oceniac kogos na podst dupy! boze co za ludzie autorka jest sama bo widac sie nie zakochala z wzajemnoscis co napisala ale wg ciebie w tym wieku to juz powinna miec niezly przebieg i baze dosw bo inaczej chora! faktycznie to jej wina ze ktos jje nie kocha, :O:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wtorek dzis
Ja rozumiem i dopuszczam tak膮 rzecz 偶e: Zwi膮zek dwojga ludzi nie musi si臋 zacz膮膰 chemi膮, mi艂o艣膰 mo偶e si臋 z czasem pojawi膰 w wyniku cz臋stego spotykania si臋, poznawania si臋, zrodzi si臋 potrzeba sp臋dzania coraz wi臋kszej ilo艣ci czasu ze sob膮. Dojdzie seks kt贸ry zbli偶y ich tak 偶e pojawi si臋 mi艂o艣膰 ale taka ju偶 dojrza艂a. Oparta na wzajemnym szacunku i pomaganiu sobie. [To jest moja teoria bo si臋 nie znam na zwi膮zkach w 偶adnym nie by艂em!] Osoby kt贸re nigdy nie by艂y w zwi膮zku nie wiedz膮 o tym 偶e tak to mo偶e by膰, u nich s膮 kategorie: wszystko albo nic. Jak dojdzie do tego ma艂a liczba sposobno艣ci na poznanie nowych ludzi to samotno艣膰 b臋dzie trwa膰 i trwa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z 偶ycia wzi臋te
mam ten sam problem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polifoniaaaaa
witam w tym niechlubnym gronie :O mam tak samo, tylko, ze jestem sobie winna, nie mam znajomych i teraz mam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z 偶ycia wzi臋te
nie obwiniaj siebie

Udost臋pnij ten post

to si臋 ciesz kobito, bycie w zwi膮zku to wcale nie jest fajne, trafia si臋 na faceta kt贸ry i tak pr臋dzej czy p贸zniej b臋dzie ci臋 mia艂 w d...pie albo 偶ycie ci zniszczy

Udost臋pnij ten post