Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DominikaHauzer

Czy modelki tez maja rozstepy?

Polecane posty

Gość ygwery
dołączam sie do pytania, sa tu jakies modelki?

Gość upssss
nie maja, bo sa chude, tkanki tłuszczowej brak

Gość zbulwersowana i tyle
jeśli myślicie, że rozstępy są tylko wynikiem sporych zasobów tkanki tłuszczowej to współczuję poziomu inteligencji!!! do założycielki tematu: modelki z racji tego, że są wysokie mogą mieć rozstępy a to dlaczego: jeśli człowiek w pewnym etapie życie szybko rośnie to skóra jest słabsza i mogą powstać rozstępy, ja mając 12lat zauważyłam na swoich nogach właśnie takie pręgi a byłam bardzo chuda dzisiaj mam 180cm ;-) więc nie wierzę w bajki, że tylko otyli są na nie narażeni ale fakt faktem że widoczne są u osób które dość dużo schudły jest wiele czynników które mają wpływ na ich powstanie ale poziom tkanki tłuszczowej nie ma tu nic do rzeczy bo jest wiele osób chudych, które też je ma!! no nie czarujcie się dziewczyny, że wszystkie modelki, aktorki i inne są w rzeczywistości takie piękne!

Gość upssss
tylko nie wciskaj tu kitu...że ztrudnią modelke z rozstepami to kwestia właściwego stylu życia...nie inteligencji, niestety,,

Gość upssss
zatrudnią

Gość anonimkaanonimka
ciekawe doprawdy

Gość przecież nie każdy ma rozstępy
ja na przykład nigdy ich nie miałam ani nie mam nawet po ciąży

Gość anonimkaanonimka
nie twierdzę, że wszystkie mają ale na pewno nie jest tak, że jeśli masz rozstępy to nie możesz być modelką! w końcu nikt z nas nie jest doskonały

Alez ja wiem ze wiekszosc "gwiazdek", ktore by sie spotkalo na zywo bez makijazu to by sie ich nawet nie poznalo:]... I wlasnie tak myslalam, co do modelek, bo nawet wysokie ale chude maja rozstepy... Tyle ze jesli ktos umie sie poslugiwac photoshopem (co ja umiem) to potrafi z brzydkiego kaczatka zrobic labedzia... Ale dziekuje za odpowiedz:)

Gość upssss
,,,no, chyba,że zatrudnią 100 kilogramowego spaślaka do reklamy.. dla..grubasów

Alez Ja wiem, ze jakby wiekszosc gwiazdek spotkac na ulicy, to by sie ich nawet nie poznalo i wiem ze rostepy maja osoby nie tylko grubsze ale rowniez chudze, bo skora za wzrotstem nie nadaza czy jakos tak... Ale w kazdym razie dziekuje za odpowiedz :)

Gość anonimkaanonimka
jasne!! bo tylko otyli ludzie mają rozstępy, żal mi wszystkiego u ciebie nawet tego twojego stylu!

Gość modelki i modele
to taz sa ludzie i dotykaja ich takie same problemy zdrowotne jak zwyczajnych ludzi

Gość upssss
u mnie w rodzinie żadna nie ma celulitu ani rozstępów nie jemy kurczków! i chemii

Gość ja w okresie dorastania
zawsze miałam niedowagę, no i co z tego skoro szybko urosłam i rozstepy na kolanach i tyłku są. W wieku 21 lat przytyłam w końcu tak że wage mam praktycznie idealną, no ale było to za szybko i rozstępy nowe gotowe:/ To nie sama waga wpływa na powstawanie rozstępów, ale jej gwałtowna zmiana - u jednych skóra jest wytrzymalsza i to wytrzyma u innych porobią się koszmarne rozstepy

Gość anonimkaanonimka
ha ha ha ha ha ha!!! jeszcze lepsze!!!! ha ha ha ha ha ha!!! rewolucja!!! cellulit i rozstępy od kurczaków!!!!!!! ha ha ha ha ha ha!!! z krzesła spadłam, ale się uśmiałam!!! po pachy!!! ha ha ha ha ha ha!!!

Gość anonimkaanonimka
właściwie "kurczków" czy kurczaków bo już nie wiem??

Gość upssss
śmiej się dalej nie wiesz,że kurczaki sa nafaszerowane hormonami? poczytaj dziecko, zanim coś napiszesz

Gość modelki czy nie...
moj syn ma rozstepy na kolanach,a ma dopiero 12 lat i zadnej zadwagi,dla niedoinformowanych rozstepy powstaja w skutek szybkiego przyrostu masy badz szybkiego wzrostu-typowe "skoki" dla nastolatkow.rozstepy to nic innego jak" pekniety"naskorek ,nie ma nic wspolnego z wlasciwym stylem zycia,moze miec ,a nie musi ze sposobem pielegnacji-im bardziej elastyczna skora ,tym bardziej rozciagliwa,a co za tym idzie mniej narazona na rozstepy

Gość grabarz z długoletnim stażem
bo was karmiono sztucznie i ...przyrost masy...i durne tłumaczenia...

Gość Upsss a wiesz że chemią
nafaszerowane są wszystkie wędliny, warzywa i owoce? Hormony są w jajkach, mięsie (nie tylko kurczakach), ale również wodzie, którą podlewa się uprawy. Chyba, że jadasz tylko żywność organiczną, bo jeżeli nie i tą hodowaną przy miastach i w wielkich koncernach to gwarantuję, że codziennie spożywasz dawki hormonów o których sama nie wiesz :D Ale masz rację, nie jesz kurczaków, to jest wolna od chemii. :D

Gość Na sto procent
Na 100% to np. baletnice nie mają celulitu, mieszkam z jedną i znam już sekret! :-D

Gość nie sztucznie mnie karmiono
idioto, tylko to u nas rodzinne :D Ma to moja siostra, mój ojciec nawet, a za jego czasów to się jadało rzeczy o których młodym się dzisiaj nie śniło. Szybki wzrost to czasem sprawa dziedziczna. Tak samo na przykład jak skłonność do zmarszczek. Moja babcia ma 82 i nie ma pomarszczonej twarzy, starą tak, ale nie pomarszczoną. U nas tak już jest, że nie mamy kurzych łapek itp. naprawdę nie ma tego nikt. Ale za to są inne choroby.

Gość anonimkaanonimka
no czyli wszystko jasne! rozstępy nie są jedynie wynikiem przyrostu masy tkanki tłuszczowej, są: -uwarunkowane genetycznie -szybkością wzrostu - i na końcu skutkiem tycia i pamiętajcie nie dostaniecie ich jedząc kurczaków!!!!! jesli mielibyśmy na dzień dzisiejszy jeść to co bez chemii to nie czarujmy się długo byśmy nie pociągnęli!!! wszystko faszerują!!!

Gość upssss
..nie wiem... jestem wege... zajmuję agroturystyką nie kupuję żywności w marketach i nie siedzę godzinami przed kompem

Gość upssss
zajmuję się...