Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julia9090

Call center inter galactica !!!!! UWAGA

Polecane posty

Gość Wrocław - Bema
Ja Was ostrzegam... W kuluarach o lokalizacji Szewska mówi się " Małe auschwitz", dlaczego ? Wynik, wynik, wynik... Sala sprzedażowa jak w chinach, jedna wielka wszyscy koło siebie nie słychać myśli, w lecie nie działa klimatyzacja, więc na sali jest jak w saunie, nie wspomnę po pierwszej zmianie gdzie jak wchodzi się na drugą pisząc szczerze, śmierdzi... Co do samej pracy czysta akwizycja, milion projektów od przedłużania umów, do projektów " ma Pani 5 telefonów, to ja dam Pani 6 " . Śpóźniasz się ? Kara, zatrułeś się i nie masz zwolnienia , kara... Za godzinę podstawy to 7zł, a minuta spóźnienia/nieobecności 47gr, więc jak łatwo policzyć 28,2zł kary za godzinę, za 6h prawie 2 dni pracy, zakładając, że nie masz premii. Co do managerów, zależy na kogo się trafi, jedni są bardziej ugowodwi i można się dogadać, a inni mniej. Duża część ludzi to "karierowicze", jednego dnia konsultant, a drugiego dnia wielki manager, który zapomina o tym, że robił takie same rzeczy i zachowuje się jakby był Bóg wie kim. Sama firma jest ukierunkowana na zysk, kiedyś zarabiało się dobrze, ale przez to, że konsultanci zarabiali po 3ty, porobili takie premie, ze jak zarobisz 1200 to jest na prawde dobrze. Managerowie i trenerzy, ktorzy maja swoje zdanie leca z dnia na dzien, konczysz 26 lat lecisz," nie podoba sie , nikt nie karze Ci tutaj pracować", standardowa argumentacja. Co do Bema, klima również nie działa i śmierdzi, większość managerów to zakompleksieni ludzie, którzy swoje frustracje wyładowują na konsultantach ( mowa o kobietach , ponieważ managerowie płci męskiej, w większości są bardzo okej ) Jeżeli macie pytania piszcie, pracowałem dwa lata na obu lokalizacjach, nie byłem na żadnym AC żeby awansować, ponieważ jak jest dobry projekt konsultanci zarabiają więcej od managerów/trenerów , a i odpowiedzialność mniejsza. Osobiście uważam, że ludzie tam w większości są bardzo okej, jednak sama firma to typowy kołchoz , który pracuje na wyzysku studentów , a później organizuje imprezy firmowe za 300tys złotych ;)

Gość Fera
Ja jutro mam rozmowe powiedzcie mi jak mam się ubrać, co mówić? Mega stes..

Gość kargi
Nie jest źle tylko trzeba być spokojnym i dobrze nawijać :)

Gość gazella86
Też kiedyś tam pracowałam - Wrocław u mnie sytuacja była podobna jak w większości przypadków. Wszystko było pięknie ładnie, aż do pewnego piątku kiedy Marcin Kapralski wezwał mnie do pokoju i powiedział, że moge jechać do domu, nie kończąc dnia pracy... (chodziło o cyfrę), żadnej rozmowy wcześniej na ten temat nie było. Jako 18 letnia dziewczyna i pierwsza praca bardzo się tym przejęłam. Teraz będąc starsza podyskutowałabym na ten temat. Jest to tylko umowa-zlecenie i tyle. ( Praca na chwilę, dopóki człowiek nie zachaczy się gdzieś indziej ) Mobbing i "wrażenie" milej atmosfery...... ;-(

Gość Andzej2014
Powiedz mi, proszę, w Call Center Inter Galactica zatrudnienie jest w umowy o pracę?

Gość gość
a słyszeliście o tych karach finansowych jesli zwolnie się z dnia na dzień przy wcześniej podanym grafiku? prosze o odp i z góry dziękuje

Gość gość
Napiszcie coś o rozmowie kwalifikacyjnej i samej pracy. Czy ciężko coś sprzedac?

Gość śliczna brunetka
Pracuję w jednym z krakowskich call center. Już po pierwszym dniu na słuchawkach płakałam. Znam ludzi, którzy są w to wkręceni całym sobą, uwielbiają to robić. Ja nienawidzę, szukam czegokolwiek innego i wypieprzam stamtąd.

Gość gość
to nie jest praca dla każdedo

Gość gość
A ktoś mi powie jak ta firma jest skuteczna, bo chyba mi chodzi o tą samą? http://ccig.pl Ja szukam firmy do call center ( sprzedaz i pozyskanie nowych klientów) pytalam juz tu na kafeterii ale nikt mi nie odpowiedzial a zalezy mi na jakiś opiniach może ktoś tu mi pomoze?

Gość gość
Jestem bardzo zadowolona z pracy w CCIG, elastyczny grafik, który mogę dostosować do swoich zajęć, dodatkowo fajna przyjazna atmosfera (wiadomo nie zawsze, czasami trzeba dostać opieprz ale z doświadczenia wiem, że w każdej pracy tak jest) i najważniejsze: naprawdę fajne zarobki, nie sugerujcie się godzinówką (8,56 na rękę) bo przy przepracowaniu np. 120 godzin da się zarobić ponad 2500 zł miesięcznie, wystarczy trochę chęci i dużo uśmiechu, bo w tej pracy jest to najważniejsze. Wiadomo charakter pracy nie jest fantastyczny ale trzeba podejść do tego tak, że jak nie Ty to kto inny będzie to robić za Ciebie a wiadomo kasa na studiach jest niezbędna :) W skrócie, polecam :)

Gość gość
Dobry klimat był w call center One jak tam pracowałem teraz w wakacje. Miałem przerwę między semestrami, więc sobie dorobiłem. Praca jak każda inna, ani specjalnie trudna, ani lekka. Trzeba było się wdrożyć, ale jak już nauczyłem się obsługi to szło gładko, rozmowy były coraz przyjemniejsze. Oferta i kontakt do nich jest na www.onecc.pl

Gość gość
z tego co słyszałam ccig to dobra firma, fajnie się z nimi współpracuje. Z resztą jak patrzę na stronce to renomowana firma więc nie powinno byc problemów https://ccig.pl

Gość gość
Moim zdaniem mobbing jest bardzo duży. W CCIG straszą, iż mimo zaplanowanego grafiku, to po dwóch godzinach jeśli nie wyrobisz targetu to Cię odeślą do domu. Dodatkowo mnie straszyli tym, że nie dostanę wypłaty. Musiałam tam iśc i się upomnieć o swoje. Bardzo słabi ludzie tam pracują.

Gość gość
Call center to praca dla studenta raczej. Ja sobie kiedyś tak dorabiałam, właśnie w czasie studiów. Jakby co to pod tym adresem http://pracaswietokrzyskie.pl/praca/kielce/ są ciekawe oferty pracy dla naszych okolic.

Gość gość
Przepracowalam w Opolu kilka lat i nie mogę narzekać :) fakt czasem było ciśnienie jeśli nie było wyniku, ale hajs i atmosferę oceniam na plus :) dużym minusem jest brak umowy o pracę...