Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowicjuszkaaaa

malowanie rzes

Polecane posty

Gość nowicjuszkaaaa

mam kilka pytan moze najpierw czy moglybyscie polecic mi jakis w miare dobry tusz do rzes? ktory nie skleja nie kruszy sie i jest w sam raz dla kogos kto za bardzo tych rzes malowac nie umie? a tak poza tym to chcialm spytac czy to normalne ze rzesy mam umalowane po 2 pociagnieciach szczoteczka? wszedzie pisza ze trzeba je mocno i dokladnie wytuszowac , ale ja moge zrobic gora 2 pociagniecia po po 3 mam juz sklejone rzesy czy to normalne? czy moze ja robie cos zle? a moze to wina tuszu? i jeszcze jedno pytanie odnosnie zmywania rzes uzywam toniku do demakijazu ale mimo wszystko zmywa on tylko w pewnym stopniu, tzn rzesy po zmyciu dalej wygladaja na pomalowane czy ja robie cos zle? czy to wina kosmetyku ktorego uzywam do demakijazu, probowalam tez z innym mleczkiem do demakijazu i bylo podobnie

Gość nowicjuszkaaaa
?

Gość gwiazdeczka555
najlepszy tusz, ktory nie skleja rzęs to DEFINE A LASH maybellina, kosztuje ok. 27 zł. i masz gwarancje, ze tusz nie sklei Ci rzes. w zielonym opakowaniu jest wydluzający i rozdzielający rzesy, a w różowym pogrubiający. Ja osobiscie wolę rozowy, bo i tak wydłuza i pieknie maluje, nie wysycha i jest super. Wystarczą dwa pociągnięcia i jest ok. Ja nakładam 3, 4 warstwy, wtedy klienci(pracuje w drogerii rossmann) czesto pytaja czy mam sztuczne rzęsy?