Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakieeePytankooo

Podoba Wam się imię Justyna dla córeczki?

Polecane posty

Gość Justyna Aleksandra
Oczywiście,imię dość długie,konkretne i łatwo się wypowiada. Nie spotkałam się nigdy z negatywnymi opiniami na temat mojego imienia,na ogół się podoba.

Gość ...........oj............
"A mi się ro imię z Żeromskim kojarzy. Sama nie wiem, dlaczego" bo tak miała na imię bohaterka jednej z jego ksiązek.

Gość taka jedna Justyna
ja rowniez mam tak na imie mam 21 lat i ciagle mowia na mnie TINKA lubie to imię bo tata je dla mnie wybrał mimo ze mama chciała RÓŻA ( uffff dzieki Ci tato ;) )

jedno z moich znienawidzonych imion. Justyna, Grażyna, Bożena. I nie wiążę ich z konkretnymi osobami, po prostu nie lubię ich brzmienia; odkąd pamiętam.

Gość ...........oj............
ula bardzo ładne:)

Gość 25-letnia zielonooka brunetka
Ja ma na imię Justyna. Nie osądzam człowieka po imieniu. Uwielbiam swoje imię. Znajomi mówią na mnie: Justyna Justynka Justysia Justyś Kocham swoje imię i uważam, że jest najpiękniejsze na świecie :))))

Gość nie!
samo imie niebrzydkie ale znam jedna justyne, ktora uwaza sie za najpiekniejsza na swiecie, interesuje sie tylko tipsami i pudra,mi i non stop przeglada sie w lusterku :D

Gość Justisia ;D
Ja mam na imie justyna i szczerze to takie dziwne jest..wolała bym inne ale szczeście że mój tata dał mi takie i się pomylił przy wpisywaniu bo miałam być Grażyna a mam 16 lat ;;p

Gość sipsi
Tunia , Tyna , Justus, tak mówią na córkę mojej siostry :) mi bardzo się podoba , patrz na chwilowe mody bo moda na imiona szybko przemija

Gość sipsi
miało być nie patrz na chwilowe mody :) moja druga siostra ma Agatkę ja mam Martę

Gość jak idziesz
ja mam na imię Justyna i jestem zadowolona :) mąż mówi do mnie Juśka :P

Gość wies tanczy
i spiewa, NIE!

Gość dfdfdfdfdf
sama mam tak na imie i podoba mi sie :)

mnie sie jakos kojarzy z grubaska. Pewnie dlatego, ze pierwsza napotkana Justyna byla gruba i bardzo niemila. Ale rzecz gustu. Zdrobnic niemilo tez mozna- Justycha

Gość Justyna Joanna
Też mam na imię Justyna i bardzo mi się to imię podoba. Poza tym nie znam zbyt wielu osób o tym imieniu - w szkole nigdy nie miałam imienniczki. A mogłam mieć bardzo popularne imię Joanna, czyli Aśka, bo rodzice nie mogli dojść do porozumienia w tej kwestii. Tato chciał Aśkę, Mama - Justynę ;) Ale Mama postawiła na swoim - w ramach rekompensaty za poród ;p Znajomi mówią - Justyna, Justka, Justek, żastina, Justeczka, Justa Rodzina - Justysia, Justyna, Justynka

Gość Jasne!!!
nie!!! dla tego imienia

Gość jest idealne ! :)
sluchajcie, stary temat, ale to co tu przeczytałam, to tragedia jakaś, wiążecie imie z napotkanymi osobami, postaciami z ksiązki ? wybaczcie, ale czy wy jestescie zdrowi na rozumie ? :) myslicie, ze jezeli ktos nada dziecku takie imie to bedzie pudrową lalą, grubasem albo prawnikiem ? .. wypowiadaly sie tu 15-latki czy co ? Imie jest bardzo ladne i nie takie pospolite jak magda, marta ania czy cos w tym stylu.. mi sie osobiscie baaardzo podoba :)

Gość ergs
justyna to po justinie bieberze

Gość manio ciekawski=)
Mnie się z de Sadem kojarzy :D i co z tego? Imię bardzo ładne.

Gość lkhijgvftygdfrtsxweaz
Mam córkę Justynę, wiec jak bym mogła byc przciwna :P

Gość lkhijgvftygdfrtsxweaz
25-letnia zielonooka brunetka, ---za grniacą może też być Dźastina :P

Gość bezzzsenssuu
brzydkie imię... jakieś takie pospolite... :o

Gość bnmvcvb
bardzo ladne imie

Gość smile text
Mam na imię Justyna i nie kręcę dupa czy coś w tym rodzaju . Imię mało spotykane i je lubię. Każdy ma własny gust a o gustach sie nie rozmawia i to nie imię przypisuje dziecku cechy charakteru czy to czy będzie z nadwaga czy bez . Jeśli ktoś ma waty co do tego imienia to niech spojrzy na swoje :) pozdrawiam

Gość jest idealne ! :)
@manio ciekawski :) swoim ostatnim wpisem pokazales, ze jestes dziecinny . @bezzzsenssuu pospolite ? to co powiesz na temat Ani, Marty, Magdy, Ewy, Moniki itd ? ;/