Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vdffdfdffdffddf

nie radzę wam spożywać napojów ani pokarmów light!!! zobaczcie to!!!!ASPARTAM!!!

Polecane posty

Gość wiemwiemwiemm
wiem o tym od dawna :)

Gość rtrttrttrttrtr
http://www.youtube.com/watch?v=r2QmGpEK3ko ja pierdziele....... ;/ jesli nie chce sie oglądać całego - obejrzyjcie chociaz kawałek od 1:23 min... :o ja tez wiedziałam ze cała zywnosc to chemia ale nie sądziłam ze az taka... myslałam ze te najgorsze trucizny są tylko w chipsach i hamburgerach a tymczasem nawet zwykłe gumy do żucia zawierają śmiercionośny aspartam... LUDZIE OPAMIęTAJCIE SIE - NIE JEDZCIE I NIE PIJCIE TEGO SWINSTWA, SZUKAJCIE NA OPAKOWANIACH SYMBOLU E951. JESLI GO ZNAJDZIECIE OD RAZU!!!!!!!!!! POWTARZAM OD RAZU GO WYRZUCCIE I POWIEDZCIE ZNAJOMYM ZEBY GO NIE SPOżYWALI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość straszne
A tyle ludzi to pije !!

Gość ipojhpih
Brzydki Niski Beznadziejny, tak piszą na wikipedii

Gość fdfddffdfdffdfdf
brzydki niski bez - http://www.youtube.com/watch?v=tRHWD3N0w6I ajk ci sie nie chce całego oglądać to polecam od minuty 2:20!!!!!!!!!!!! masz wyjaśnienie !!!! a wikipedie każdy moze redagowac tekst. ktoś specjalnie puścił taką bujdę dla uspokojenia ludzi zeby dalej pożerali ten chłam i ludzie w to wierzą!!!

Gość trzeba mieć downa żeby w to
wierzyć. To ta sama ekipa, co od ludzi-jaszczurów, czy zabójczych szczepionek.

Gość ipojhpih
ja nie wierze ani w wikipedie ani w youtuba :D tym bardziej w tego nawiedzonego dziadka

Gość fddffdfddfd
dokłądnie, informacje o szkodliwości tylko na szczurach są podawane wszędzie - specjalnie. Nie będe sie wypowiadac na temat tego, czy aspartam jest środkiem mającym pomóc w ludobójstwie, jak niektórzy twierdza, ALE PEWNE JEST ZE NA BANK JEST NIESAMOWICIE SZKODLIWY!!!!!!!!

Gość GFBGFGFGGFGG
ok, w ludobójstwo macie prawo nie wierzyć - narazie są to tylko domysły. Ale szkodliwość aspartamu udowodniono naukowo!!! przed wprowadzeniem go w latach 84-87 zrobiono testy, które wykazały, ze jest szkodliwy, mimo to został dopuszczony do produkcji na masową skalę. kilkanascie lat później ponownie go wycofano z tego samego powodu co poprzednio. Poprzednia firma mająca prawa do niego zrezygnowała z produkcji. Wtedy firma Monsanto wykupiła go sobie i co dziwne mimo wczesniejszych badan został dopuszczony do użytku. NIE chcecie wierzyc - proszę bardzo. Ja próbowałam was przekonać. Nie odniosło to wiekszych skutków- trudno się mówi. wasze życie, wasze zdrowie, wasza smierc.

Gość ipojhpih
a papieroski sie kopci? na solarium chodzi? wedlinki je? grillowane potrawy tez? to taka sama smierc! i to udowodniona naukowo a nie oparta na domyslach

Gość gfgfgfggfgf
daruj sobie te wyzwiska. Widać ze nie potrafisz prowadzic kulturalnej dyskusji. Uwazasz ze ty masz rację a wszyscy którzy mają odmienne zdanie to kretyni. Gratuluję :o

Gość fggfgffggfggfgfgf
nie, wyobraź sobie że z ulgą i satysfakcją że za 5 lat osób takich jak Ty prawdobodopnie już nie będzie na tym świecie. (mam nadzieję) a topic był skierowany do ludzi ktorzy widzą coś więcej poza czubkiem własnego nosa. Znalazło sie kilka takich osob wiec odniosłam sukces a nie porażkę :D. Nie uda ci się mnie zdołować, na darmo twoje próby.

Gość i pamiętajcie że guma Turbo
była rakotwórcza. Każdy kto żuł gumę Turbo, umarł po 5 latach!!!!

Gość gfgfggfgffgggf
tak, niektórzy nawet po 4 latach i 364 dniach.... zadziwiające prawda??? idę i tobie też to radzę. Przesiadywanie na forach typu kafe raczej nie podwyższy poziomu twojej inteligencji.

Gość lubię się czasem wyluzować
na kafe, a takie tematy bardzo mnie śmieszą. podobnie jak "czy przez pocałunek zajdę w ciążę?". Ten sam poziom :D

Gość ccgfgf
na wikipedii pisza sobie jak chca moderatorzy bo wybieraja to w co oni wierza :O wikipedia nie jest zadnym wiarygodnym zrodlem :O

Gość za to youtube jak najbardziej

Gość ipojhpih
fggfgffggfggfgfgf, palisz? jesz smazone i grillowane potrawy? wedliny nafaszerowane konserwantami? moze na solarke chadzasz? a! i jeszcze chcialam zapytac czy w zwiazku z tym aspartamem nie bedziesz cukru uzywac? no bo w nim tez on jest

Gość ipojhpih
to bylo do GFBGFGFGGFGG

Gość od dawna to wiem

Gość fggfgffggfggfgfgf
nie pale, nie pije, smażone i grillowane jem baardzo rzadko, odżywiam się zdrowo, herbaty nie słodze, nie jem słodyczy, ciasta itp jem rzadko. i zawsze czytam skład produktu przed spożyciem, ograniczam w ten sposób konserwanty, barwniki itp. A owoce i warzywa kupuje z ekologicznych upraw- są droższe ale zdrowsze. a cukru i aspratamu unikam dla zachowania ładnej sylwetki i zdrowia.