Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewelinka888

Podryw chłopaka

Polecane posty

A więc tak ok.godziny 16 wracałam z pracy autobusem i dosiadłam się do pewnego chłopaka.Odrazu mi się spodobał ale nawet na sekunde na mnie nie spojrzał(jestem ładna oczywiście)próbowałam różnych sztuczek ale nawet na chwile nie chciał na mnie spojrzeć.Dodam że widuje go bardzo rzadko może raz na miesiąc i chyba on nie ma dziewczyny przynajmniej jeszcze jej nie widziałam.Pytanie 1 czy dziewczynie wypada podrywać?2.jak się dowiedzieć gdzie mieszka?3.no i jak go zdobyć? sory za błędy

Gość KOchanullllla
uznal ze nie jestes najwidoczniej warta poznania...chyba, że go wlasnie rzuciła dziewczyna i ma w nosie inne laski, ktore uwaza za puste. Ale zagadać możesz-pewnie, chociaż się przekonasz czy on cos do ciebie..

jezeli chopak jest ogarniety to musisz sie postarac usmiechnij sie kiedys ale tak delikatnie do niego jesli przesadzisz to go sploszysz sprubuj sie czegos o nim dowiedziec moze to zwykly typowy prostak a, wtedy byle co zadziala nawet niby nieswiadome wpadniecie chociazbu w autobusie

Gość boki zrywaać
nie podrywaj facetów którzy jeżdżą autobusem :o pewnie jeszcze mieszka z matką i nie ma samochodu ani prawa jazdy a z takim bym się nie umówiła.

Gość na zakręcie niby
przypadkowo upadnij twarzą w jego kroczu , na pewno zwrocisz jego uwagę

co to za roznica czym jezdzi sory ale jezeli dla ciebie fakt ze koles jezdzi autobusem deklasuje go od razu to musisz miec lekko cos z glowka

nie ma raczej samochodu ale co z tego?pieniądze ma napewno ale mi nie zależy na pieniądzach.W ogóle on nie patrzy na żadną dziewczyne nie wiem czemu

powiem ci ze tu wiekszosc ludzi ma ten sam preoblem ale pokazuja sie za specjalistow w tej dziedzinie hehe zenada z deczka 8)

nie badz prostaczka czyms musisz go zainspirowac a tym ze sie nie odezwiesz to raczej szalu nie zrobisz

Gość Ktoś taki
Myślisz, że jeśli jesteś ładna, to każdego faceta możesz łatwo wyrwać. Ten nie jest oszołomiony Twoją urodą, a przez to, że on nie wykazuje zainteresowania, to Ty jesteś nim bardziej zainteresowana.

Gość KOchanullllla
oj nie chodziło mi że jestes jakąś tępą laską nie wartą poznania... po prostu dla niego mało co znaczysz bo cie nie zna, Twoja uroda nie przykłuwa wzroku, jednak być może masz rację, że jestes ładną dziewczyną. ja mówię, po prostu sie usmiechnij, i zagadaj delikatnie, jeśli będzie zainteresowany to rowniez zagada do ciebie

Gość To nie takie łatwe
wiem coś o tym

Gość do boki zrywaać

Gość do boki zrywaać
Zwykła tipsiara! Mentalność podwórkowej suki