Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupiaaajaaa

siedze i rycze jak pojebana bo mam poprawke w przyszlym tyg

Polecane posty

Gość glupiaaajaaa

zamiast sie uczyc, juz nie daje rady sama ze soba:(

Gość niejestesglupi
Słonko weź się w garść, z czego masz tą poprawkę?

Gość prawda jest taka..
że nie każdy musi skończyć studia. Nie ma takiego obowiązku.

Gość glupiaaajaaa
taaa ale to nie studia tylko LO z matmy...:(

Gość rzuć w cholere to liceum
nie nadajesz się widocznie

Gość no jak sie nie uczylo
to sie ma poprawke ... w sumie to trzeba byc debilem zeby miec 1 z jakiegos przedmiotu w LO ;/

Gość glupiaaajaaa
ze wszystkich innych przedmiotkow mam 3, 4 tylko z tej matmy leze, na dodatek nauczyciel mnie nie cierpi:( ale zwyzywajcie mnie jeszcze to sie zmobilizuje do nauki i zdam to cholerstwo :)

Gość o znałem taką jedną co to
każdy się na niej mścił i na nią uwziął. Skończyła te studia dziwnym trafem, ale teraz w pracy dalej wszyscy się na niej mszczą i się na nią uwzięli. Ech...

Poprawki są chyba komisyjne,więc nielubiący Cię matematyk będzie miał mało do gadania.

Gość glupiaaajaaa
tak sa komisyjne, ale boje sie, ze dowali takie zadania z kosmosu, ze nawet ich nie tkne:(

to weź się w garść , weź jakieś korki z matmy ,przerob cały materiał chociaż pobieżnie bo myślę, że na takim ogolnym egzaminie z calej klasy będą najważniejsze rzeczy , podstawowe zadania. Nie musisz umieć na 5 żeby Cie przepuścili ważne żebyś miala jakieś pojęcie

a z kosmosu nie powinny być na komisie . Liceum to nie studia w końcu. POradzisz sobie tylko znajdź szybko jakąś dobra nauczycielkę z matmy i codziennie do niej chodź ,albo do kolegi lub koleżanki ktora dobrze sie uczy i to wszystko pamieta

Gość fdsgbdfgd
masz poprawke za tydzien i dopiero teraz sie uczysz?:O

Gość ręce opadają
jaja sobie robisz czy co? cały rok szkolny się obijałaś, całe wakacje, teraz ci tydzień został i nadal gówno robisz? To jak niby chcesz zdać? a nie zdaj i idź siedzieć, należy ci się jak umarłemu kadzidło.

w podstawowej mieli mnie dać do specjalnej ale matka sie nie zgodziła i sie uczyłem i średnia szkolę skończyłem ale kułem przynajmniej po 5 godzi i na korepetycje chodziłem przez cała podstawówkę bo sie modliłem

Gość Miskaz
Dziewczyno skoro masz 3 i 4 z innych przedmiotów to zdasz. To znaczy, że takim tumanem nie jesteś i masz coś w tej głowie. Ja w zeszłym roku miałam 1 i była poprawka. Ale w tym roku na świadectwie już piękna 4, bo się wzięłam i ta fizyka to wcale nie taka czarna magia:) matematyka też nie jest zła. Usiądź do niej z kimś rozumnym i zobaczysz, że to co wydaje się takie straszne wcale nie jest nie do ugryzienia przez Ciebie. Powodzenia. Ale ucz się, bo tak to na bank nie zdasz.

Gość trzeba poprawić
moim zdaniem powinienen ci ktoś pomóc . miałąm kiedyś taką nauczycielke od matmy która tylko tłumaczyła dla najlepszych dla gorszych nie \mniej zrozumiale\