Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaczarowane kalosze

za duze piersi -domowe metody na zmniejszenie piersi 80F-G

Polecane posty

Słyszałam, że dobrze jest spać na brzuchu. Wtedy piersi nie mają prawa tak obciążać ciała. Ale nie wiem czy to prawda.

nie wiem ja slyszalam ze sie nie powinno bo sie gniecie piersi i one wiotczeja i chyba cos w tym jest bo ja cale zycie spie na brzuchu moze nie sa zwiotczale ale ogromne owszem:(

Gość widia
Ja też mam dość duże piersi.jeśli schudniesz to i piersi się zmniejszą ale musisz ćwiczyć aby nie oklapły:(Do biegania i skakania na skakance nakładam specjalne staniki do uprawiania sportu i wtedy piersi nie przeszkadzają aż tak bardzo:)Na brzuchu nie śpię,bo mi piersi przeszkadzają:)

absolutnie nie powinnas spac na brzuchu, to spłaszcza biust. juz jak masz duży to dbaj o niego zeby chociaz był ładny.śpij na boku z ugietymi nogami wtedy kręgosłup odpoczywa. biustonosze noś dobrze dobrane bo jesli nie podtrzymuje biustu to rzeczywiście sie garbisz. i ważne jest prawidłowe utrzymanie wagi. zależy tez czy masz duzy brzuch bo to jest tez dodatkowe obciązenie dla kręgosłupa i będziesz sie garbić. moze powinnas zadbać o mocne mięśnie pleców??