Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaczarowane kalosze

za duze piersi -domowe metody na zmniejszenie piersi 80F-G

Polecane posty

BARDZO WAS PROSZE O POMOC ZAUWARZYLAM ZE BARDZO SIE GARBIE PRZY TAKIM OBCIAZENIU CORAZ WIEKSZYM PROBLEMEM JEST DLA MNIE TRZYMANIE SIE PROSTO TO STRASZNE MAM DOPIERO 26LAT MAM DOSC TYCH WIELKICH CYCOROW NAJCHETNIEJ BYM JE WYKROILA

Gość ghjkl
mam dokładnie ten sam rozmiar i mi wcale nie przeszkadzaja,

Gość ja mam 75e/f
czasem wydaja mi sie duze ale jak stane nago przad lustrem wezme w dlon to wtedy sa ok, nawet sie zastanawiam co za przyjemnosc maja kobiety z miseczkami a/b, ale tak naprawde chcialabym miec d, mam takie jakie mam trzeba dbac o nie bo czasem pomagaja w zyciu:)) wystarczy zaiwestowac w doibre staniki:)

podobno sa ladne zdaniem facetow ale to ja sie z nimi mecze lubie biegac skakac na skakance ale to taki opciach jak skacza jak arbuzy w siadce na dyskotekach nie moge sobie poskakac bo sie wstydze na jezdzca sex nienawidze przez te galopoujace cycory jak lubicie dziewczyny to ok ale ja nienawidze zawsze mialam z nimi problem juz w podstawowce dziewuchy sie nabijaly ze chyba waty napchalam ze takie duze

Gość ja mam 75 e/f
w pewien sposob cie rozmumiem w mojej najblizszej rodzinie tylko ja mam taki rozmiar, co do biegania, skakania ok jesli robisz to dluzszy czas to bola chcialoby sie miec mniejsze, ale co do seksu- na jezdzca to moja ulubiona pozycja, czasami sie zastanawiam czy moj facet bardziej kocha mnie czy je, zmniejszyc sie nie da no chyba ze operacyjnie, trzeba zaakceptowac, wiem bo nawet jak schudlam 15 kg to z biustu nie ubylo nawet 1 cm

ja tez nie moge powiedziec ze mam małe....zawsze miałam ich nadmiar...wiem ze bola cie plecy i ogólnie jest okropnie ale pomysl ile chciałoby miec jakiekolwiek....

Gość taaaaaaagaa
a ja jestem płaska jak decha, mimo 19stu lat. w sumie niedawno zaczeło na mnie pasować zwykłe 70A, (ale noszę B bo jest większa miseczka i nie wygląda jakbym miała na sobie dziecięcy stanik) co nie zmienia faktu że o "kreseczce" między piersiami mogę sobie tylko pomarzyć. ja bym chciała mieć pełne B, ew takie ładne kształtne A a mam coś w kształcie takich sterczących samych sutków, tragedia, szczególnie że biodra mam kobiece http://www.celebgossipz.com/wp-content/uploads/2009/07/Miranda-Kerr-topless-photo1.jpg mogłabym mieć chociaż takie... a mam jeszcze mniejsze ;/ skrajności nigdy nie są fajne

Gość gość
Nie chce palnąc gupoty, ale może pomoge. Piersi to tkanka tułszczowa. Więc jak są pasy odchudzjące tyłek, które działają na sposobie wypocenia tłuszczu to może na to też zadziała?

Gość wojna już niebawem
Właśnie wyczytałem, że picie trzech kaw dziennie je zmniejsza.

Gość gość
Idiotko, nie ma DOMOWYCH sposobow!!! Mozesz najwyzej isc dobrac proesjonalnie stanik i/lub przejsc operacje zmniejszenia. Polacy, to by w kosmos chcieli poleciec domowym sposobem. Zeby bylo bez wydatkow i wysilku.

Gość gość
jak juz uporasz sie z dydlami,zainwestuj tez w slownik ortograficzny.

Gość gośćfghgg
Strasznie bije wredotą na forum- ja zmniejsxyłam z małego E do dużego C. Sposób prosty ale dla wytrwałych ( kilka miesięcy) ale się da. Najlepsze są ćwiczenia przed spaniem po kolacji- po 100 powtórzeń ( na początku mniej bo skóra zwiśnie). Generalnie ćwiczyłam robienie małych kółek rękami wyciągniętymi na boki (JEDNOCZEŚNIE-to jest ćw z callaneticsu), potem pompki o ścianę ale nie zamaszyste tylko spokojne, potem złączone dłonie na wys piersi i napinanie mięśni klatki poprzez nacisk dłoni na siebie (na początku może się okazać że nie masz mięśni w klatce ale stopniowo zobaczysz jak ci cycki za każdym dociśnięciem skaczą). WAŻNE ĆW TYLKO W BIUSTONOSZU I TO TRZYMAJĄCYM BO PRZY KAŻDYM DYNDANIU CYCKÓW ROZCIĄGASZ ŚCIĘGNA JE POTRZYMUJĄCE A TO NIE JEST NAM POTRZEBNE. Te trzy ćwiczenia wystarczą - po 1,5 miesiąca zobaczysz że są jędrniejsze wyższe i ciut mniejsze potem z czasem można jeszcze zwiększyć ilośc powtórzeń do 150 . Po 3 miesiącach na bank zmienisz rozmiar o 1,5 -2 numery a potem jeszcze więcej - TE 3 ĆW WYSTARCZĄ- trzeba być konsekwentnym - to tylko jakieś 15 min dziennie. Ważne żeby tak wykonywać ćw by się nie rozgrzewać obejrzyj callanetics - bo potem orgaanizm przyzwyczajony do wysiłku po zakończeniu ćwiczeń zacznie zmniejszać metabolizm (PRZYZWYCZAI SIĘ ŻE DO SPALANIA MUSI ĆWICZYĆ) i zaczniesz tyć. Poczytaj o callaneticsie jak się te ćw wykonuje - chodzi o to by nie rozgrzewać organizmu. Pozdrawiam

Gość gość
.....domowe metody na zmniejszenie piersi ....... :D:D:D:D:D kierfa domowe metody :D:D:D:D a durne baby płacą za to dużą kasiorę żeby ich niedomowymi metodami chirurg ciął

Gość gość
80 w talii to troche za duzo najlepiej zrzuc do 70 i piersi sie zmniejszą

Gość gość
gośćfghgg -weź ty się zastanów co tłumaczysz, bo przez ćwiczenia to po prostu schudnie, czyli ubędzie jej trochę tkanki tłuszczowej i przez to cycki staną się mniejsze. Ale skóra będzie obwisła, bo nie skurczy się! Więc cycki będą wisieć, tak jak po każdym odchudzaniu. Schudnięcie to nie to samo, co zmniejszenie piersi !!!!! Tam ci chirurg nie tylko usuwa nadmiar tkanki, ale i też nadmiar skóry. Nie ma czegoś takiego jak"domowy sposób" na zmniejszenie piersi.

Gość gośćfghgg
Zastanowić to ty się możesz bo ja nie piszę o gruszkach na wierzbie tylko o czymś przez co sama przeszłam. Co do zwisającej skóry to właśnie po to na początku nie można szaleć - a skóra się kurczy jeśli tego nie wiesz to twój problem- ciekawe jak by wyglądały kobiety po ciąży gdyby tak nie było i jak ludzie wyglądaliby po odchudzaniu ( oczywiście przy przesadnej wadze raczej zwisa ale tu nie mówimy o cyckach do kolan. Poza tym jak nie chcesz pomóc tylko krytykować by zaistnieć to sobie hejtuj mam to gdzieś mi pomogło i tyle w temacie.

Gość gość
To forum publiczne i mozna pisac co sie komu podoba, wiec paniusiu wyzej jak jestes taka przewrazliwiona i czujesz sie hejtowana, to idz poogladaj kreskowki dla dziewczynek.

Gość gośćfghgg
Zastanowić to ty się możesz bo ja nie piszę o gruszkach na wierzbie tylko o czymś przez co sama przeszłam. Co do zwisającej skóry to właśnie po to na początku nie można szaleć - a skóra się kurczy jeśli tego nie wiesz to twój problem- ciekawe jak by wyglądały kobiety po ciąży gdyby tak nie było i jak ludzie wyglądaliby po odchudzaniu ( oczywiście przy przesadnej wadze raczej zwisa ale tu nie mówimy o cyckach do kolan. Poza tym jak nie chcesz pomóc tylko krytykować by zaistnieć to sobie hejtuj mam to gdzieś mi pomogło i tyle w temacie.

Gość gośćfghgg
Szkoda się zniżać do tego poziomu co mogłam to pomogłam kto chce skorzysta kto nie chce nie skorzysta i tyle

Gość gość
Dlaczego za duze? Nos sie z klasa to bedziesz wygladac super z duzym biustem

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak domowe metody zmniejszenia piersi. No chyba, że schudniesz wtedy i piersi się zmniejszą, ale jeśli miałaś miseczkę F-G to juz nie będą takie jędrne, będą po prostu zwisać. Ćwiczenia niewiele dają, bo skóra piersi była bardzo rozciągnięta, a to ona utrzymuje tkankę tłuszczową, a nie mięśnie które są pod tłuszczem a przy mostku. Zresztą wystarczy, że zapytasz lekarza zajmującego się chirurgia plastyczną i szybko wyjaśni jak to działa. Gdyby były naturalne lub "domowe" sposoby, nikt by nie szedł pod nóż, tylko poćwiczył trochę i po sprawie, a tak nie jest.

Gość gość
To sceptyczne to chyba na płatnych usługach prywatnych klinik chirurgicznych jest by klijentki naganiać- wszędzie jest że kulturystkom maleją do rozmiaru orzeszków i cycki mają tylko te z silikonami a tym bez nie widać żeby skóra wypadała podczas zawodów a przecież nieźle się wygibują - zresztą jest pełno stron z ćw na zmniejszenie cycków półdupków i innych zbyt wystająch tłuszczyków i są zdjęcia i żadna skóra nie zwisa.

Gość gość
22:06 a widzisz gdzieś powyżej linki albo nazwy klinik??? bo chyba coś sobie dopowiadasz reklamy tam gdzie ich nie ma. Po za tym temat jest od 2009r i ja akurat nie rozumiem po co się tak nagle produkujecie do autorki, przecież 8 lat tu nie czekała na odpowiedź co zrobić z cyckami.

Gość gośćfghgg
Czekałam na ten moment sprawa się rypła odpisane w momencie (nikt normalny nie czeka przy byle forum po kilka godzin i natychmiast odpowiada - chyba że ma powiadomienia i monituje za kasę - trzy lata cisza na forum -a tu jeden wpis i od razu odpowiedzi i po tylu godzinach też)nikt normalny ci nie uwierzy swoją drogą ciekawe ile ci płacą.

Gość gośćfghgg
Aaaa dobranoc ja mam normalną pracę i dziecko na wychowaniu więc kończę tą marną i naciąganą konwersację dobrych snów i dużych zarobków