Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Claudine2009

Czy to szczyt beszczelności????

Polecane posty

Gość Claudine2009

Witam!! Mam do Was prosbę.... Czuje sie fatalnie.... Pomijam juz inne fakty jakie mialy miejsce, ale mam chlopaka, ktory mowi, ze mnie kocha.. Ze chce byc w pwaznym zwiazku (tak zawsze deklaruje) i wczoraj bedac na badaniu pielegnierka zle pobrala mi krew, przebila mi żyłę, dostałam gorączke, a rankiem reka wygladala fatalnie, cala sina.... I bardzo mnie boli, pokazalam dzisiaj mojemu (kochajacemu?) chlopakowi ta reke (wiedzial o wczorajszym zdarzeniu w przychodni) i skomentowal to tak "schowaj tą ręke, zakryj ją, bo wygladasz jak narkomanka".... Powiem szczerze, ze ja nawet nie wiem, jak wyglada reka narkomanki, bo nigdy nie mialam okazji obcowac z takimi osobami... Jakby tego bylo malo podal mi grafik spotkan, w jakie dni mamy sie spotykac..... strasznie sie czujei prosze Was o pomoc, co ja mam o tym?? I co trudniejsze.... Jak ja mam postapic :(........

Gość wyobrażasz sobie życie z kimś
ten facet traktuje Cię jak przedmiot, swoją zabawkę? która ma być sprawna i do pełnej dyspozycji gdy tylko on zechce?

Gość tjaaaaaa.....
brak mu taktu, po prostu ale grafik?:O powiedz mu, że wg swojego grafiku, nie będziesz miała dla niego w ogóle czasu kretyn

Gość Claudine2009
Dziekuje za szczerosc.... Czuje sie jakbym dostalo od niego w twarz... Od poczatku byl problem ze dla niego troska o druga osobe to abstrakcja, a ja nie potrafie sie z tym pogodzic.... Ja zawsze staram sie o niego dbac, jak moge... Chcialam dodac, ze on ma juz 25 lat...

Gość Tom85
Pieknie, Ty mu z sina reka a ten wyskakuje z tekstem schowaj ja... On Cie kocha?? Watpie w to... jest egoista, patrzy na siebie, bys nie zepsula mu reputacji bo masz sina reke, i to ze dal ci grafik, to tez oznaka egoizmu... A tak wogole, na samym poczatku, jak pokazalas mu sina reke, powinien na rekach zaniesc Cie do lekarza...

Gość Claudine2009
tjaaaaaaaaaaaa....... bardzo dziekuje! Ale powiem lepiej... Mamy sie spotykac w "dni parzyste" kompletna zalamka.... Chyba sie gdzies pogubilam.......

o matko. jak będziesz w ciąży i po porodzie pewnie też powie że masz się mu nie pokazywac bo to niesmaczny widok. jest na to jedna rada: wyznacz własny grafik żeby dni się nigdy nie pokryły. dla własnego dobra.

Gość Claudine2009
Tom85.... Widze ze podtrzymujesz wymarly (dla mnie?) gatunek opiekunczych mezczyzn... Bez urazy dla tych opiekunczych oczywiscie

Gość olcia1301
moze zazartowal,chodz moj maz by inaczej zareagowal,kazdy jest inny.ale ten grafik to przesada,i on ma ci pasowactz.ty masz sie dostosowac do niego?

Gość Claudine2009
huńćwok.... ja własnie sie tego boje... Wydaje mi sie, ze chyba bynajmniej na dzien dzisiiejszy nie moge na niego liczyc. Ale zastanawiam się jak to jest mozliwe?? O co tu chodzi...

Gość pogoń chama i już

Gość Claudine2009
Ten grafik mnei przytkal... Bo mnie caly czas sie wydawalo, ze ludzie spotykaja się wtedy, kiedy chca i czuja taka potrzebe.. a nie zgodnie z "grafikiem"....

musisz się czuć bezpiecznie i dobrze przy swoim chłopaku, to jest człowiek z którym będziesz przez resztę życia, to nie może być dzieciak który się Ciebie brzydzi. przemyśl ten związek ;)

Gość Claudine2009
Czasem mysle, ze jest jak dziecko.... Ze wszystko kreci sie wokol niego... a mnie jako kobiecie... czasem teskno mi do takiej prawdziwej opieki mezczyzny... A tutaj jest raczej odwrotnie... To ja zamartwiam się, czy cos go boli, czy mial dobry dzien w pracy...

miałam tak z moim byłym, prawie dorosłe dziecko. potrafił nie odpisywac przez cały dzien bo w coś grał, albo pisał że mam nie przeszkadzać kiedy miałam jakiś problem, aż sie bałam do niego pisac, czy czasem mi czegos glupiego nie odpisze. skonczyłam z nim, niech sobie dorośnie w swoim tępie. a Twój niech sobie kupi lalkę barbi jak ludzkie ciało go brzydzi.

Gość Tom85
Nie wiem czy jestem opiekunczy, ale ja bym zrobil na pierwszym miejscu tak, ze zaprowadzil cie sila do lekarza... I jak wogole mozna sie wstydzic wygladu wlasnej dziewczyny, paranoja... I ten grafik... tego to wogole nie czaje...

Gość Claudine2009
Powiem szczerze, ze nie umiem takiego zachowania odpowiednio nazwać... Jestem nauczona, ze jesli sie kogos kocha, albo w ogole byc z kims... to takie slowa nie padaja.. Nieoddzywanie.. skad ja to znam... On tez tak robi... Twierdzi, ze potrzebuje czasu.. Tyle ze zastanawiam sie na co czasu?? Na traktowanie mnie tak jak powiniene traktowac mezczzyna kobiete?? Czyli interesowac sie i wzajemnie troszczyc o siebie... Nie umiem dzisiaj tego pojąc... I chyba do rana bede nad tym myslala..... Bardzo dziekuje za wypowiedzi, czasem dobrze jest porozmawiac z kims zupelnie bezstronnym.... I wyciagnac z tego odpowiednia lekcję...

Gość Claudine2009
Tom85.... przyznaje, ze nie jest to moj pierwszy facet, ale jako pierwszy powiedzial mi cos takiego.... Poczulam sie strasznie i nie jestem w stanie tego wyrazic...

Gość Tom85
Masz racje, zastanow sie dobrze, i podejmij jakies kroki w strone tego, by to wyjasnic. Nie jestes jego wlasnoscia, ze on Ci kaze sie spotykac w ten dzien, a nie w inny. I niech sie kolo nauczy troski bo straci dziewczyne ktora mysle, ze go kocha, bo zapewne boli ja bardzo to co zrobil, a raczej nie zrobil, i powiedzial. Powodzenia :)

Gość Claudine2009
Bardzo dziekuje za rozmowe tego trudnego dla mnie wieczoru... Mysle, ze rozmowa chyba tu nie pomoze.... Bo takich bylo juz wiele... Ale nic na sile... Glowa muru nie przebije....

Gość kopnęłabym dupka w tyłek

Gość Claudine2009
Mnie chodzi o to, czy jest to mozliwe, aby chlopak zachowywal sie tak do swojej dziewczyny i czy do Was tez sie tak zachowuja?? Ze mna jest cos nie tak czy z nim??

Gość yem coupe
nie , szczyt to nasrać w stringi

Gość mzjuja
jak tak czytam kafe, to wy naprawde macie problemy... luuuuuuudziee, jacy ci faceci i kobiety potrafia byc dzisiaj "kochajacy"... serio, bez przekasu mowie... co sie dzieje na tym swiecie? chora reka, a ten idiota z takim tekstem? 25 lat.....

Gość Claudine2009
Spotykalismy się w ubieglym roku, ale z powodu podobnego zachowania zamknelam ta sprawe, natomiast on ponowil ja w tym roku, w maju... Twierdzac, ze nie moze zapomniec... I tak pozniej zaczelismy sie spotykac ponownie, pomyslalam, ze sprobuje....

O wow.. z powodu podobnego zachowania.. dziewczyno, on po prostu jest chamem i burakiem, nie rozumiem po co Ty do niego wracałaś. Kopnij go w tyłek i zajmij się kimś innym. Po co tracisz czas z takim gnojem??

Gość Claudine2009
Summerlove... My w ubieglym roku jedynie sie spotykalismy ale ja te spotkanai zakonczylam ze wzgledu na jego niezrozumiale zachowania... takze praktycznie wrocilam, a jedynie odswiezylam znajomosc no i zostalismy w zwiazku :( (tyle, ze to on odswiezyl nasza znajomosc)...

Gość Claudine2009
Przepraszam mialo byc : nie wrocilam tylko odswiezylismy nasza znajomosc*

Gość Claudine2009
Prawdopodobnie jego byla dziewczyna zgadzala sie na takie zachowania... Majac nadzieje... prawdopodobnie na wspolna przyszlosc...