Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słoneczkoo19

500-600 kcal przez miesiąc! D

Polecane posty

cześć dziewczyny!!od jutra zaczynam dietę 500 kcal :D efekty są super, zmniejsza się żołądek no i zapewne zmienią się nawyki żywieniowe. Od października idę na studia i muszę super wyglądać :) przeszłam kopenhaską dwa lata temu więc to pewnie nie będzie takie trudne. Tylko, że fajnie by było by ktoś był chętny ze mną :) zachęcam :)

500 kcal?? gratuluję głupoty! żebys dziewczyno nie padła w drodze na uczelnię! zeby utrzymac te wagę musiałabys trzymac sie podobnej liczby kalorii a wtedy sie rozchorujesz. zastosuj 1000 - 1200 kcal i idź poćwiczyc na aerobik co drugi, trzeci dzień a lepiej na tym wyjdziesz niz sie głodować!

Gość onatoon
teraz 500-600 kcal a potem piękny efekt jo-jo. :D

Gość qwas
heheh a jakie to nawyki żywieniowe zmienią się przy 500kcal?? Chyba te złe na jeszcze gorsze. Widać że nie masz zielonego pojęcia o metabolizmie. w taki sposób jestes na najlepszej drodze do skopania tego co jeszcze jako tako działało. Idiotyzm moim zdaniem

Gość blueberry.smile
to jest żałosne. dziewczyna zakłada tu posta, żeby znaleźć kogoś kto może w tym samym czasie też chcę się tak odchudzić a inne zazdrosne panny piszą tu takie rzeczy. Na tej diecie można dużo schudnąć a później, jak się stopniowo z niej będzie wychodzić to wcale efektu jojo nie ma. I dajcie sobie spokój z takimi postami, bo ona się Was o to wcale nie prosiła, prawda? Jak Wam się nudzi to sobie popiszcie gdzie indziej albo wyjdźcie z domu.

Gość do blueberry.smile
To nie jest kwestia zazdrości, dieta 1000 kcal to już bardzo rygorystyczna dieta. 500-600 to już przesada, dziewczyna nie będzie miała na nic siły, miesiączka się jej pewnie zatrzyma a włosy będą lecieć garściami.NIe mówiąc już że koncentracje w październiku będzie miała zerową. Ja też się odchudzam, zrezygnowałam ze słodyczy, podjadania, fast foodów. Jem dużo warzyw i owoców, pije zieloną herbatę, a do tego siłownia i fitness. I to jest zdrowe chudnięcie, moje ciało wygląda co raz lepiej a organizm nie cierpi z głodu. DObrze radze - znajdź inny sposób odchudzania, tym siebie wykończysz

do blueberry.smile - o proszę, kolejna dla której liczy sie tylko figura kosztem zdrowia. a ze nie ma efektu jojo to nie wiem kto takich debilizmów ci naopowiadał dziewczynko. masz cos z głową. a jak chcesz schudnąć to utnij se nogę :P