Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxx91xxxxx

JAKIE KOMPLEMENTY LUBIĄ MĘŻCZYŹNI??

Polecane posty

Gość xxxxx91xxxxx

prócz tego że kobieta powie że ma duuuzego penisa;D co jeszcze mozna powiedziec facetowi zeby sprawic mu przyjemnosc?

Gość prorokini jaka czy co
a już tu wchodziłem z zamiarem napisania, że "masz dużego" ;):D

Gość JarekK___
Maleństwo, jakiś ty mądry, jakiś ty zdolny, ślicznie naśladujesz głos prosiaczka ... :-)

Gość powiedz że ładnie pachnie
jak się trzy dni nie myje :classic_cool:

Gość xxxxx91xxxxx
zawsze mowie prawde, tylko czasem nei zdaje sobie sprawy z tego jak wazne są dla faceta pochwały i czesto je pomijam, np.dopiero teraz zdalam sobnie sprawe z tego ze jeszcze nigdy nie powiedzialam chlopakowi ze jest zabawny, a jest :)

Gość rżniesz mnie tak ze mam odlot

Gość UUU JA ICH KOMME GLEICH NACH
UUU AAAAAA OOOOO FICK MICH, FICK MICH OOOO AAAAAAA UUUU

Gość xxxxx91xxxxx
juz nikt wiecej nie ma zadnych pomyslow?

Gość mini hunter
Przede wszystkim muszą sie opierać na chociaż częsciowo na rzeczywistośći np. nie mów mu że jest silny gdy jest chudzielcem bo odbierze to jako drwiny, staraj się wyolbrzymić jego zalety (jeśli je ma).Porównuj go do innych mężczyzn np.widzisz będąc razem z nim jakiegoś typka który zachowuje się chamsko,dziecinnie itp. i zaczynasz komentować swojemu facetewi jaki to pojeb,niedojrzały gnojek itp. jednocześnie chwaląć swego za powagę ,spokój, stosunek do kobiet. Wszystko zależy od tego jakim typem faceta jest Twój ogier może jakieś szczegóły charaakteru?

kurde a ja powiedziałam mojemu facetowi ze jest debilem i zachowuje sie jak dziecko a wcale tak nie uwazam

Gość xxxxx91xxxxx
chodzi wlasnie o to ze jestesmy razem juz drugi raz, za pierwszym razem czesto mowilam mu przykre rzeczy w zlosci:( czego teraz zaluje i chcialabym bedac z nim znow razem zrekompensowac sie za wszystkie przykrosci.. tylko ze jak mowie ze ma fajne miesnie (niedawno zaczal cwiczyc) to mowi "ta jasne..." jak powiem do niego przystojniaku to mowi ze jest przecietny, a dla mnie jest wyjatkowy! chcem zeby poczul sie bardziej dowarosciowany,

Gość mini hunter
xxxxx91xxxxx możliwe że to kolejny zakompleksiony polski "men" i takiemu potrzebna raczej rozmowa z psychologiem a nie komplementy które i tak pewnie odbiera za fałszywe... Nie wiem jak u was sytuacja w łóżku wygląda - może tam jest problem?

Gość xxxxx91xxxxx
nie nie, nie wspolzyjemy ze soba jeszcze

normalny facet zlewa komplementy, zadna laska go nie dowartoscije. tylko takich prawie nie ma, sa same cioty

Gość LZA
powiedz mu ze czujesz sie przy nim bezpiecznie , ze jest opiekunczy i lubisz przebywac w jego towarzystwie :)