Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

000kate000

Do dziewczyn ktore wymrażały nadżerke

Polecane posty

Witajcie:) wybieram sie na wymrazanie nadżerki i najbardziej mnie intresuje ilsc upływów po zamrazaniu ? Poniewaz wyjezdzam 6 dni po zamrazaniu i ciekawi mnie to ile moze byc upływów jakto było u was ? czy po kiku(4-5-6) dniach nadal bede musiala uzywac podpaski czy wystarczy tylko wkladka ? Jak to bylo u was? Dodam ze nadrzeki nie mam wielkiej ... pani Doktor powiedziala ze nadrzerka jest mała a grupe cytologi mam ll . Prosze o pomoc dziewczyny

Gość ja tylko pytam co to są upływy

Gość Listeczek.......
Ja miałam wymrażaną 3 tygodnie temu tez byla bardzo mala. Przez niecałe 2 tygodnie leciała woda było jej dość sporo - musiałam używać podpasek, dopiero od tygodnia mam upławy ale bardzo małe spokojnie mogę używać cieniutkich wkładek. Także raczej w przeciągu 4-6 dni ci nie minie niestety proces gojenia zajmuje od 2-4 tygodnie i trzeba szczególnie zwracać uwagę na higienę częsta zmiana wkładek albo podpasek i częste mycie. Ja pracuje przez 8 godzin wiec ponad 9 jestem poza domem to kupiłam sobie te wilgotne chusteczki do higieny intymnej i ich używałam.