Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzdziwiona.

krótkodystansowiec ... ?

Polecane posty

Gość zzdziwiona.

Mam problem, otóż mój chłopak po 2-3 minutach seksu już dochodzi. Nieraz widze ze zrobił by to o wiele szybciej wiec zajmuje się więcej mną niż sobą. Tzn pieści mnie, robi dobrze języczkiem. Dopiero przy kolejnych razach nasz stosunek się "wydłuża" :) Pytałam go czemu tak szybko.. odpowiedział że to dlatego bo bardzo go podniecam, mi sie wydaje ze ma również problemy z przedwczesnym wytryskiem. Jak myślicie ? Dziewczyny czy macie również takie problemy ??

na pewno go bardzo podniecasz dlatego tak szybko kończy Niech on ciebie doprowadzi do finału ręką czy językiem a potem wejdzie będziesz miała przedłużenie orgazmu

Gość _Misiek_
Nie przejmuj sie tym. To nie jest problem tylko rzecz naturalna właśnie wynikająca z podniecenia. Wiec najlepiej jest robić to 2 albo i 3 razy, a po każdym kwadrans przerwy. Pierwszy raz będzie krótko, ale następny może trwać pół godziny i dłużej, a Ty w tym czasie masz szansę na wielokrotny orgazm pochwowy i tego ci życzę.

Gość zzdziwiona.
Dziekuje ;) tak właśnie robimy po kilka razy..

Gość zzdziwiona.
Ale czasem po prostu nie ma czasu na długą namiętna noc. Ponieważ nie mieszkamy jeszcze razem... Wiec czasem raz musi wystarczyć.. :(