Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maestrooo

czy znacie jakieś skuteczne sposoby na kobietę?

Polecane posty

Gość maestrooo

zeby była posłuszna i szczęśliwa w związku?

Gość maestrooo
no i oczywiscie zeby wiedziala co i jak należy dobrze w lozku

Gość Magicca
jest taki jeden sposob...kochaj ja, szanuj, pomagaj we wszystkim, mow jak jest dla ciebie wazna:)Takie zachowanie mezczyzny czyni cuda. Serio

Gość maestrooo
o tak, rozpuścić babę; a potem pluć sobie w gebe...

Gość Magicca
Chcesz miec dobrze, czy nie?:)

Gość Omaldałn
ale zaczynać znajomośc z kobieta od przelecenia jej? a co facet ma myslec o takiej babce do sie daje przeleciec? przeciez to nie szanujaca siebie zdzira

Gość maestrooo
a ktory mezczyzna nie chce mieć dobrze ?

Gość Magicca
Jezeli chcesz miec dobrze, to mozesz to zyskac tylko miloscia i dobrocia. Inaczej nici z "ciepelka".

Gość baba ma ciebie
zdobywać i odkrywać całe życie! nie możesz pokazać całego siebie od razu, nie możesz byś za miły za troskliwy, za czuły itd. nieraz musisz potraktować ją jak śmiecia i pozwolić jej zawalczyć o siebie,. To tylko kilka z wielu wskazówek jak być z obecnymi kobietami

Gość Omaldałn
ciekawe. co jeszcze napiszecie ?

Gość Omaldałn
Dobrze, czyli żeby dobrze bylo kobiecie. Na rekach nosic. Bedzie zachwycona. i mezczyzna bedzie zachwycony ze baba pozwala siebie na rekach nosic

Gość Magicca
baba ma ciebie ubawiles mnie:):):)

Gość baba ma ciebie
zobacz np. tu na kafe nie zakładają topików "jestem z nim taka szczęśliwa on jest taki dobry" za to jest mnóstwo takich gdzie laski płaczą bo ich facet to najgorszy chuj dla nich a tak kochaja ze nie potrafią odejść, albo że był chujem o ona cierpi bo ją zostawił i nie wie czy wskoczyć pod pociąg, rzucić się z mostu czy powiesić w lesie :D są za to topiko gdzie laski piszą "jak go zostawić on jest taki dobry" kurwa stary wyciągnij wnioski sam.

Gość maestrooo
jak znalezc skuteczny sposob na kobiete ?

zabrać telefon komórkowy... przegonić koleżaneczki i załozyć blokady na komunikatory :P powinno pomóc :P

Gość do regres
Regres wspolczuje twojej dziewczynie:o

Gość Myślę że TY
dobrze wiesz co masz zrobić,daj sobie luz bo wnioskuję że Twoja kobieta będzie traktowana przedmiotowo,powodzenia

Gość baba ma ciebie
poco????? wystarczy ją poniewierać od czasu do czasu!! jedynym tematem z koleżankami będzie jaki ty jesteś kutas ale jak bardzo ona ciebie kocha, jak zadzwoni do niej kolega to sama go spławi żebyś przypadkiem sie nie dowiedział i jej nie rzucił

Gość tegansara3
zobacz np. tu na kafe nie zakładają topików "jestem z nim taka szczęśliwa on jest taki dobry" za to jest mnóstwo takich gdzie laski płaczą bo ich facet to najgorszy ch*j dla nich a tak kochaja ze nie potrafią odejść, albo że był ch*jem o ona cierpi bo ją zostawił i nie wie czy wskoczyć pod pociąg, rzucić się z mostu czy powiesić w lesie są za to topiko gdzie laski piszą "jak go zostawić on jest taki dobry" k**wa stary wyciągnij wnioski sam." nie myl chamstwa z pewnoscia siebie i zaradnoscia moze byc dobry facet a ciapa zakonnice tez sa dobre ale jakos nie jaraja facetow

zobacz np. tu na kafe nie zakładają topików "jestem z nim taka szczęśliwa on jest taki dobry" za to jest mnóstwo takich gdzie laski płaczą bo ich facet to najgorszy ch*j dla nich a tak kochaja ze nie potrafią odejść, albo że był ch*jem o ona cierpi bo ją zostawił i nie wie czy wskoczyć pod pociąg, rzucić się z mostu czy powiesić w lesie są za to topiko gdzie laski piszą "jak go zostawić on jest taki dobry" k**wa stary wyciągnij wnioski sam." Są, są :) Tylko, że nie ma sensu ich zakładać. Od razu sypią się komentarze typu : ,,Co nas to obchodzi", ,,Pewnie i tak się rozleci", ,,On jest taki milutki to zdradza pewnie"... Sama zresztą napisałam kiedyś, że jest ni dobrze z chłopakiem, to jakieś dziewczyny zjechały mnie, że jestem głupia, niedojrzała, a mój związek to nie związek bo za mało jesteśmy ze sobą :P

do regres Regres wspolczuje twojej dziewczynie" a gdzie jest napisane że ja stosuję te rady ? :P

Podawaj jej więcej trawy. Będzie spokojniejsza i będzie dawać więcej mleka.

Gość do regres
do regres Regres wspolczuje twojej dziewczynie" a gdzie jest napisane że ja stosuję te rady ? " to po co dajes takie glupie rady?

Gość oferma trafił w sedno
w moim przypadku tak jest:P:D

to po co dajes takie glupie rady?" wróć do tematu głównego i mu sie przyjrzyj spokojnie ;) poznasz wtedy odpowiedz na swoje pytanie ;)

Gość do regres
czyli twoja dziewczyna nie jest posluszna i szczesliwa?

powiem inaczej ;) na głupie pytania ... są głupie odpowiedzi .... a co do twojego pytania :) nie jest posłuszna , i nie chcę by była posłuszna:) wolimy oboje zdrowy związek :D

Gość fjklasfhlh
z tego wynika że chłopy to cipy

Gość WSZYSTKIE BABY TO
dokładnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dobry, wdzięczny, miły, szarmandzki, inteligętny a przy tym zaradny facet to w waszych oczach to CIPA!!!!