Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość woda bez gazu

czy do was też dzwonią byli jak mają problem?

Polecane posty

Gość woda bez gazu

Mój ex wczoraj pisal mi smsy że ma problem z rodzicami, odpisalam żeby gdzieś wyszedl, ochlonąl (bo co mam się wtrącać). A on że tak się chcial wyżalić i już mu przeszlo. Tylko po co do mnie pisze. Do was też piszą/dzwonią, jak nie mają z kim pogadać?

Niech napisze do "Przyjaciółki" o swoich problemach albo lepiej do "Bravo Girl"

moj byly napisal mi ostatnio smsa ze widzial mnie z moim obecnym i wg niego zdecydowanie lepiej prezentowalam sie z nim wrrrrr prawie roztrzaskalam telefon gnojek, ma problem niech spada

Gość woda bez gazu
No nie odebralam. To napisal smsa. Potem kolejnego i kolejnego. To przez grzeczność odpisalam. A on że spoko już mu przeszlo. No to ok ... i niech spada.

Gość Gumijagódka
do mnie też pisze i dzwoni a minelo juz 8 miesiecy od czasu kiedy nie jestesmy razem. Mam teraz innego chłopaka ale wiem, ze byly dlugo jeszcze sie z tym nie pogodzi..

hmmm ja byłam pierwszą osoba do której były zadzwonił jak mu mama umarła. a było to juz prawie rok po rozstaniu. ale na szczęscie więcej się nie odzywał. czasem jak jest problem to się dzwoni do osoby która jakoś tam kiedys zywiła do nas ciepłe uczucia i o ktorej wiemy ze moze ciągle dobrze nam życzy... PS. inny były zadzwonił ok. roku po rozstaniu poinformowac mnie że juz mnie nie kocha, pytając jednoczesnie czy ja go dalej kocham :D zabawne było to bardzo, zwłaszcza dlatego ze ja go NIGDY nie kochałam i otwarcie mu to mówiłam.