Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maryanna...

BY CZUĆ SIĘ LEKKO! Na ciele i duszy DIETKA

Polecane posty

Moje kalorki: mleko - 140kcal musli - 87 kcal grapefriut - 70 kcal 1/2 zapiekanki - jakies 250 kcal ( cała 450kcal) SUMA: 547 kcal Dzisiaj mam plan na 700 kcal :) ____________________________ Koniec z zapiekankami na dietce ;)

wrzuce wieczorkiem programik ;) obiecuje zjadłam pół kostki czekolady ;) 25 kcal do rachunku.. posprzatam pokój to spale ;)

Jestem znów! Dzisiaj tylko szklanka letniej wody z citrinką ;) A potem śniadanko... Szczerze mowiac o tych kilku dniach juz lepiej sie czuje ;) wreszczcie ten wakacyjny brzuszek mi zmalał :) Jak u Was Drogie Panie?

Gość misia-pysia18
Chyba się dołącze! P :podoba mi sie pomysl z 1dniowa głodówką na zmniejszenie żołądka i ten ocet. Napisze potem !! Przyjmiecie mnie? Pozdrawiam

Gość DlaczegoTak
Podoba mi się pomysł z octem- też gdzieś czytałam.. :) To się dołączę.. :) Mam także 5-6 kg do zgubienia po lekach.. :( Piękne śpiewanie Pomoże..uwielbiam :) Sama już nie, ale podsłuchuję, co się da :)

Gość DlaczegoTak
..wytargałam hula-hop z komórki.. :D

Gość DlaczegoTak
..aha: dziś w Wyborczej jest tabela kalorii- dla zainteresowanych :) i jakieś diety.. Idę na skromne śniadanko :)

Naprawde? Chyba dzis "poczytam" Wyborczą... Nogi to coś dla mnie, moja najgorsza strona bo brzuszek mam nieduzy ;) Macie moze jakis link do strony (forum) z filmikami (ćwiczeniami)? :)

wpisz sobie w google cwiczenia na.... co tam chcesz i masz opisy, zdjecia i filmiki. Czasami w shape'a sa plyty z cwiczeniami ja juz sniadaznie 350kcal, bo w sobote zawsze jemy chrupiacy chleb z maslem( zeby nie bylo, ze jestesmy jacys bardzo ubodzy) po prostu taki lubimy:)

Ja na razie ta wodę z cytryna i musli tradycyjnie - ok.150kcal Dzisiaj mój chłopak przyjedzie (w tyg pracuje daleko...;() i mam nadzieje ze nie wymysli jakiejs pizzy itd i nie narazi mnie na klęskę... eh :)

Gość DlaczegoTak
..bohaterka.. :) U mnie brzuch i pupsko, a ostatnio, niestety- także uda.. :( Ale co tam: będzie, "jak przed wojną.." :P

No, właśnie: mój mężczyzna nabywa chipsy i słodycze.. :( ja nie, ale.. nie mogę (mu) się Oprzeć..jak spożywa przy mnie... :P

wychodzi na to że faceci ( dla których m.in chcemy schudnać) sa najwiekszym problemem naszej diety ;>

ja juz po cwiczeniach na nogi, brzuch i rece i pije kawke z mlekiem wiec 400kcal jest a zaraz zjem jogurt naturalny ktory ma 82 kcal moj facet nie lubi slodkiego, ale za to fast food:/ i je bardzo rzadko, ale za to w duzych ilosciach

Złośniczko- a to te ćwiczonka z gazety? czy jakie? :) ja dziś: mleko z musli - 150 kcal jabłko małe - coś 50 kcal a teraz czekam na obiadek :P Własnie i jakie te dodatki z wyborczej? ja jeszcze nie kupilam...:(

Obiadek: 1ziemniak trochę wątróbki 6 winogron łyzeczka masła (stopionego do ziemniaka)

hej ja wczoraj na imprezie bylam i troszke pojadlam, ale na wadze dalej 58:/ juz mam dosc tej glupiej wagi, dobrze ze trosZke juz po urlopie mi zeszlo dzisiaj sniadanko: 2parkowki cielece i pol bulki czyli z 400kcal:/ pozniej kolo 12 wypije kawke i przed 14 obiad mam duszonego kurczaka i kluski, ale wezme tylko2,3max a na 17 jedziemy na mecz do miejscowosci mojego i sie zastanawiam co zabrac ze soba bo na pewno jablko, ale co na kolacje?

ja o wczoraj nawet nie chce myśleć... MASAKRA! soboty są najgorsze, ale o dziwo brzuszek mam taki sam jak wczoraj rano i waga ta sama.. wiec moze jak raz zaszalałam to mi mój brzusio odpuścił;)) ja dzisiaj : 1kromka z jajecznica (jedno jajko) potem obiadek: to zjem z pół pocji :) Pocieszam sie tym ze mój jutro znów do pracy idzie i nie bedzie kto mnie mial kusić do nastepnego weekendu ;))

Mój Dzięki Bogu teraz ostro pracuje bo mamy wakacje... W październiku gorzej bo nasze uczelnie są oddalone jakieś 2km... Ale do października bede szczuplutka! :) Dzisiaj: Śn: kromka z jajecznicą obiad: pierś pieczona w piekarniku +jeden ziemniak+troche gotowanej kapustki przed chwila: dwie kostki czekolady (ale pyszna była) i jabłko jeszcze lekka kolacja :) ide teraz ćwiczyć :P

Znów tu pustki.No nic. Ja poszalałam zbytnio w weekend. Wiec dzisiaj głodówka. Chyba co poniedzialek bede robila sobie głodówke. Podobno to zdrowe!:)