Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fflowerr

Zdradzacie?- napiszcie czy warto, jak to jest zdradzać?

Polecane posty

Gość fflowerr

nie chodzi mi o zdradę dla samego seksu, czy ktoś zdradził dlatego że się zakochał???

Ja jestem z facetem od 17 lat, zawsze tylko z nim, nigdy nie zdradziłam, a może powinnam?.... pomyślę

Gość do Doliny Rozpudy
spierdalaj kaszalocie na drzewo. rto co robisz jest niezgodne z prawem. idz wiec w pizdu i sprzedawaj te badziewne ksiazki na innym forum :P

Gość yuuyumyuy
''JoannaAnna Ja jestem z facetem od 17 lat, zawsze tylko z nim, nigdy nie zdradziłam, a może powinnam?.... pomyślę'' i takie są te wierne kobiety..... na kafe małolaty pisza ze one by nigdy nie zdradziły i to tylko faceci tak robia,a potem kazda z was pokazuje jaka jest naprawde.... '

Gość Saguarro
Ja zdradzam. Nie mogę powiedzieć, że warto jest zdradzać, gdybym była tylko troche silniejsza psychicznie nie robiłabym tego. Jak to jest zdradzać? Na początku są wyrzuty sumienia, maskowanie się, strach, że się wyda. Potem jest tego wszystkiego mniej, aż przychodzi dzień, że wmawiasz sobie, że w zasadzie nie robisz nic złego...

Gość yhyhyhyyyhyh
Zdradzilam kiedys swojego partnera po pol roku zwiazku na odleglosc. Zakochalam sie poprostu w kims innym. Raczej zauroczylam. Trwalo to ze 2 miesiace nim sie wydalo. No i moj wtedy chlopak wybaczyl mi i chcial zebym zostala z nim. Wybralam jego i probowalam odbudowac jego zaufanie lecz caly czas pamietalam o tamtym. Oczywiscie to bylo tylko szczeniackie zauroczenie i przez to runal caly zwiazek. Czulam sie w tym czasie strasznie, balam sie ze sie wyda, brakowalo pomyslow do wykretow. MOWIE TO DO WSZYSTKICH NIE WARTO ZDRADZAC, NARAZAC SWOJ ZWIAZEK I RANIC DRUGA OSOBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Saguarro
U mnie się nie wydało, a w czerwcu minął rok jak to praktykuje...