Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katrub

niska czy wysoka

Polecane posty

ehehheheheeh nie chodze w szpilkach, zeby dodac sobie kilka cm :O chodze, bo chce wygladac seksi ubierajac szpilki do sukienki czy dzinsow :O ty tego nie mozesz zrobic, jestes skazana na plaskie bucisze :P:P:P facet_calkiem_ok hehe pewnie tak :P

Gość wwwq
" wwwq - tak, a za rok nawet Twój głos będzie bardziej męski I co na to koledzy z gimnazjum?" chciales porownac mnie do faceta? nie wyszło ci ;)

Gość modelka
wwq - ZAL . idzie rece zalamac . Wlasnie ty jestes za duza WIELKOLUDZIE . A szpilki są naprawde sexy .Ty nie odejmiesz sobie centymetrow a my mozemy sobie dodac . Szpilek tez nie zalozysz GODŻILLO. Takie wielkie kobyły to nic fajnego . Duzo waza chociaz sa nawet chude ;/;/;/;/ zal. p.s- moze bym nie miala nic do wzrostu ale twoje zachowanie mnie flustruje

Gość wwwq
"nie chodze w szpilkach, zeby dodac sobie kilka cm chodze, bo chce wygladac seksi ubierajac szpilki do sukienki czy dzinsow ty tego nie mozesz zrobic, jestes skazana na plaskie bucisze" Po częsci masz racje, jestem skazana na płaskie buty. Ale sa wygodniejsze. Nie mam np problemu z kupywaniem butów, bo nosze rozmiar 38. A wiekszosc moich wysokich kolezanek własnie problem z butami ma. A ja dostaje takei buty jakie chce ;).

Gość wwwq
modelko, własnie przez takie osoby jak ty, niektore wysokie dziewczyny maja kompleksy z powodu swojego wrostu. Ja wole byc pewna siebie, i nic mnie nie zmieni, wiec do woli mozesz mnie nazwywac jakas godzilla czy jak chcesz.

Gość wwwq
Dodam, ze jedzie na mnie, ze jestem za wysoka, a NIGDY nie narzekałam na brak zainteresowania ze strony płci przeciwnej. Wiec widzicie, jak sie znacie ;)

Gość wwwq
No wiem, dlatego ciesze sie ze nie musze tak jak moje kolezanki musza latac od sklepu do sklepu za butami, bo nic dostac nie moga.

najlepsze sa takie 175-180cm z prostymi nozkami i fajna pupą. jeszcze jesli to blondynka to dodatkowy + 170cm tez sa ok jednak ponizej 160 to mi sie nie podobaja wogole nawet jesli ma ladna buzie- to nie jest dziewczyna dla mnie taki mam osobiscie gust sam mam 181 :P

Gość Do littlesensitive
A jak myślisz jak określają Cię (158cm osobę) kobitki mające ok 175-180cm? Niska kobietka? Karzełek plus 18cm? Czy po prostu karzełek? Z tego co wiem to karzełek i nikt nie kwapi się żeby sprawidzć, że karzełki to poniżej 140cm. Nie bądź kolejną osobą, która nie ma nic do napisania sprawdza wikipedię i czepia się: ortografii, stylu, czcionki, interpunkcji itp. Ech... szkoda gadać...

hahahaha to moja prywatna opinia, zadna specjalistyczna :P tak sobie wymyslilam, ze karzelki ponizej 140 :P mnie okresla jako sredniego wzrostu :P :D:D:D hahahahaha

Gość Pawel..
Ja tez wole wysokie dziewczyny takie 175-180 najlepiej zgrabne blondynki ze sporym biustem.

Gość hanka20
wwq 180?wow, zazdroszcze:) też bym chciała tyle(ja tak 8, 9 cm szpilek potrzebuje żeby tyle mieć..)dobrze że moj facet ma190 i lubi takie w miarę wysokie:) ale tak jak już wcześniej napisałam to wydaje mi się że jednak faceci wolą niskie i drobne dziewczyny...ach, ten schemat dziecięcości;)fajne jesteście małe kobitki;)

Gość Ja też jestem niska
Urodziłam dziecko i mam nadzwyczajnie jędrne piersi choć już trochę czasu minęło i wielbicieli mi nie brakuje:)

Gość bez znaczenia
...byle była ładna i zgrabna. ALE: wysoka ma fantastycznie dłuuuugie nogi, Wysoką wygodnie całować (ja też jestem wysoki). Z wysoką można się bzykać na stojąco. Ooooo jak ja lubie spontaniczne akcje w terenie :-)

Gość Pachucy
A ja mam 196cm wzrostu i wole jednak wysokie i do tego takie bardziej zbudowane. Wysokie modelki z wystającymi kośćmi, czyli typowe wieszaki na ubranie raczej odpadają. Mam w pracy koleżankę, która mam trochę powyżej 150cm wzrostu i muszę przyznać, że dziwnie się przy niej czuję. Rozmowa na stojąco z taka osobą jest strasznie mecząca, a i mam wrażenie, że ona sama tez chyba nie czuje się zbyt komfortowo zadzierając głowę do góry. Trzeba jednak szczerze przyznać, że i czasami małe kobietki też są całkiem interesujące :)

Gość mini hunter
wwq - ale z Ciebie wielkie bydle!! ;) 180cm dla kobiety to lekkie wynaturzenie , chociażby z powodu zwykłej statystyki - średnia dla kobiet w Polsce to 164-65 dla rocznika 1990r. dla mężczyzn poborowych 1990r. 177cm. wniosek nr 1: jesteś wyższa od ponad połowy 19-letnich facetów w Polsce lol!!!(starsze roczniki mają jeszcze niższe średnie) wniosek nr 2: nakładając NAWET 5 cm szpilki około 85% facetów będzie od Ciebie niższa - odpowiedz sobie czy to normalne? Jeśli chodzi o facetów to fakt długie nogi przyciągają ,ale muszą być przede wszystkim zgrabne i proporcjonalne - ilekroć widzę wielkie kobiety większość z nich przy takim wzrośćie ma problemy z proporcjami tzn. długi tułów za szerokie ramiona, płaski tyłek , brak biustu ;) itp. P.s. Jestem Twojego wzrostu.

Gość wwwq
Jestem proporcjonalna, mam długie i zgrabne nogi. O to sie nie martw ;). No i biust tez mam spory, wiec nie gadaj, ze sa przewaznie plaskie ;p.

Gość wwwq
Aa no i wspominalam juz, nie nosze szpilek.

Gość wwwq
na moment temu weszłam, i no prosze, znowu jechanie na mnie i moj wzrost :P

Gość wwwq
Rowniez pozdrawiam ;]

Gość mini hunter
wwwq - jeśli chodzi o szpilki na pewno zdajesz sobie sprawy że są takie sytuacje kiedy kobieta musi je założyć a wtedy....Jak sobie wyobrażasz chociażby ślub itp. ? W trampkach ? :) P.s. Uchylisz rąbka tajemnicy i zdradzisz nam swoją wagę?

Gość wwq
spoko, w tym momencie pewnie nie całe 60 kg ;p

Najpierw atak o to czy lepsze małe cycki czy duże,a teraz wojna o to czy lepsza niska kobieta czy wysoka :O O gustach się nie dyskutuje.

Gość liranda
ja mam 178 cm wzrostu, na codzien nosze plaskie buty ale nie widze problemu w noszeniu szpilek. mam dlugie nogi, duzy biust, duze usta i oczy. mam faceta ktory mierzy 205 cm i nie wyobrazam sobie go z panna ktora ma 150 zm he smiesznie to wygladaloby;) ale moim zdaniem nizsze kobietki sa bardziej sexy ;)

Gość mini hunter
wwq - bmi na granicy niedowagi... Jakiego wzrostu są Twoi rodzice że tak spytam? Opisz mi też inne cechy wyglądu kolor oczu ,włosów kształt twarzy , o indeks cefaliczny raczej nie będe pytał bo pewnie nie wiesz o co biega.(Rodziców też dotyczy opis)

Gość wwwq
wwq - bmi na granicy niedowagi... Jakiego wzrostu są Twoi rodzice że tak spytam? Opisz mi też inne cechy wyglądu kolor oczu ,włosów kształt twarzy , o indeks cefaliczny raczej nie będe pytał bo pewnie nie wiesz o co biega.(Rodziców też dotyczy opis) Niech ci bedzie :P No więc, matka, wzrost 171, brunetka, długie włosy, owalna twarz, ciemne oczy ojciec, wzrost 182, ciemny blondyn, twarz pomiedzy kwadratowa a owalna mi sie wydaje :P, oczy niebieskie no i ja :D, wzrost, dokladnie 179 ;p, blondynka, długie włosy, duze niebieskie oczy, pełne usta, twarz owalna jakies jeszcze pytania? ;)