Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katrub

niska czy wysoka

Polecane posty

Ja mam 176 i wcale nie czuje sie seksi. Nie jestem brzydka, piersi tez mam spore, ale mam wrażenie, ze faceci mnie unikają. Noszę obcasy i od wielu jestem wyższa i to może dlatego. No tak myślę. Poza tym - chciałabym się choć raz poczuć mała w ramionach mężczyzny, taka wiecie mała i bezpieczna. Kobiety wiedzą o czym mówię a ja tak nigdy nie miałam:( co najwyzej parę cm a do daleko do tego, żeby się w nich zatopić....

Gość rety rety kabarety
powyzszym chcialam powiedziec, ze ojca i matke mmamy tego samego, ale fakt - oryginalne z nas rodzenstwo, tylko twarze mamy podobne do siebie.

Gość Dr. Josef Mengele
(ziewanie) Oczy zaczynają mi odmawiać posłuszeństwa a nie zamierzam się z nimi kłócić więc musze kończyć czy zaszczycisz mnie swoją obecnością na tym topicu jutro? A więc bywaj i smacznych snów papa ;)

Gość rety rety kabarety
kasiunia ja mam 174cm moj facet 178 a i tak czuje sie przy nim mala i zatapiam sie w nim..wynika to z tego, ze ja jestem drobna, on bardzo zbity (30kg wiecej ode mmnie) zawsze na mnie mowi :kruszyno" lub szczypiorku.

Gość Valkyria
jutro niestety wyjezdzam, ale w ciagu dnia powinnam sie pojawic na moment, pod wieczór wyjezdzam i nie bedzie mnie ok 1-2 tygodnie.. ;)

Gość Valkyria
dobranoc 🖐️

mój niestety ma prawidłowa wagę ,a kolejne niestey to bmi ja mam wyższe. Nie przekraczam, to nie, ale ja bym chciała spojrzeć na faceta w górę i z dołu popatrzeć mu w oczy. Ot takie takie marzenia:) to bzdurki, ale ja po prostu jeszcze nigdy tak nie miałam :)

Nie wiem czemu, ale moim marzeniem zawsze było dotykanie głową klatki piersiowej faceta kiedy razem stoimy :D:D Wiem, dziwne :P

Gość ompa lompa
a ja mam 176cm i chetnie oddam komuś z 10...

Gość Seleukos Nikator
ompa lompa a jak u Ciebie z resztą (waga,biust itp.)?

Gość ompa lompa
176cm, 56kg i biust B wiem porażka :P @littlesensitive z wdzięczności oddalabym chetnie jeszcze wiecej :D

Gość Seleukos Nikator
ompa lompa jak się czujesz nosząc 10-15cm obcasy? ;) A ile wzrostu ma Twój chłopak jeśli można wiedzieć?

Ja mam 170 i dobrze się czuję i w butach na płaskiej podeszwie i tych na obcasach :) mam dużo kumpelek, które są niższe ode mnie i zazwyczaj wszystkie są baaardzo sexy ;) Trzeba umieć "nosić" swój wzrost i zrobić z niego atut. W tym cały sekret.. bez znaczenia, czy ktoś ma 150, czy 180 wzrostu ;)

nigdy nie miałam problemów ze swoim wzrostem, mimo że nieraz słyszałam docinki. Przekonałam się że podobam się facetom. jestem proporcjonalna (kiedys wrzuciłam zdjęcie na kafe to dziewczyny dawaly mi ok 170 cm). mam 150 cm i jestem drobnej budowy. myslę że nie ma sensu dyskutować nad tym czy lepsze są niskie czy wysokie. miałam kiedys koleżankę mającą 181 cm, była naprawdę śliczną, zgrabną dziewczyną, chociaż pewnie wyglądalyśmy razem dość dziwnie :)