Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cv fsdv

mój mały kotek...

Polecane posty

Gość cv fsdv

od paru dni jest jakiś osowiały... jest jedynym kotkiem mojej kotki (lol), ma trocje ponad miesiąc, i od początku był pieszczony przez 2 mamy (2 kotki sie okociły ale tylko jeden z nich przezył). Pare dni temu moja trzecia kotka przyniosła swoje 2 kociaczki, też ok. miesiąca mają i są całkiem normanle. Za to nasz pierworodny nie chce pić mleka, bawić się, nie umie jesc z iseczki, a matka przerstyała sie do niego przyznawac i ledwo co go karmi. ponadto ropieją mu oczka i ddoycha przez byzie. a jak przełyka to dziwnie sapie. co mu moze byc?

a może tak do weterynarza...:Ochyba nie myslisz ze tu sami weterynarze siedza a nawet jak siedza to kotka na odległosc nie zbadaja:O

Gość idz do weta
kto ci tutaj odpowie:o zamiast pieprzyc na forum zanies kota do weterynarza:o:o:o

chory jest i pewnie niedługo zdechnie..miałam podobnie z moim kotkiem, nie chciał jesc;( i zdechł :(

Gość cv fsdv
pisze na forum bo moze ktoś miał podobnie :P ciezko mi po prostu bedzie go tam przetransportowac. znacie jakies kocie witaminki albo cos w tym stylu?

Ojejjjj nie dawaj kotu witaminek!! :/ Koniecznie idz z nim do weterynarza,, transport nie jest trudny, wystarczy jakas torba na ramie i w droge.... mozesz mu tez delikatnie masowac brzuszek, kotki male maja klopoty z trawieniem i kocice masuja brzuszki swoim malym, jezyczkiem, ty musisz to zrobic palcem... (nie musisz go lizac:P) moze nie dawaj mu krowiego mleka tylko wode.... mleka krowiego tez moze nie trawic.... to jest malutki kotek, wiec nie podawaj zadnej chemii, jak juz to jakies kocie jedzonko typu JUNIOR (0-12mies) i moze sprobuj wkladac mu do buzi poki sie nie nauczy z miseczki jesc. KONIECZNIE IDZ DO WETA!

Gość moze miec koci katar jak go
ni zabierzesz do weterynarza zdechnie z Twojej winy