Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ifmxc

czy mogę umieścić w pracy dyplomowej zarówno podziękowanie dla promotora jak i

Polecane posty

Gość ifmxc

dedykację dla kogoś mi bliskiego? czy uczynić to na 1 stronie czy na 2?

Gość sdwed3wd3
Koniecznie musisz umieścić dedykacje dla znajomych i dołączyć płyte z utworami.

Gość no jasne że nie
ani dla promotora ani dla nikogo! Nie pisze się takich rzeczy w pracy d.

Gość rrrrrewewdsw
zapytaj najpierw promotora czy mozesz. pamietam, ze u nas nie mozna bylo zadnych osobistych dedykacji umieszczac na pracy magisterskiej chociaz chcialam dla osoby, ktora przyczynila sie do powstania pracy

Gość ifmxc
przeglądałam w czytelni prace studentów z poprzednich lat piszących u tego promotora i w większości umieszczają podziękowania, takie trochę lizanie dupy, ale skoro jest za co, to mogę też podziękować, prawda? pytać chyba niezręcznie, może jednak lepiej posłać jej całą pracę wraz z tym do oceny nim oprawię, co? aha, chciałam też umieścić bliskiej mi osobie zmarłej tragicznie podczas pisania tej pracy, jest to dla mnie szczególnie ważne, więc to nei tak, ze wszystkim znajomym...

Gość ifmxc
aha, chciałam też umieścić bliskiej mi osobie zmarłej tragicznie podczas pisania tej pracy, jest to dla mnie szczególnie ważne, więc to nei tak, ze wszystkim znajomym...>>>> miałam na myśli DEDYKACJę

Gość blabla123
dlaczego nie? napisz na pierwszej stronie pracy coś w rodzaju: składam najserdeczniejsze podziękowania .....za cenne uwagi i opiekę naukową w toku pisania niniejszej pracy mgr/lic oraz ...(i tu nadmień jeszcze o ...)

moim zdaniem to jest wlasnie lizanie tylka promotorowi przed obrona. umieszczanie w pracy lic/mgr czy jakiej tam jeszcze, podziekowan i dedykacji jest po prostu bez sensu. jesli promotor naprawde ci pomogl to lepiej bedzie jak po obronie wreczysz mu kwiaty i slownie podziekujesz, a nie zasmiecasz prace niepotrzebnymi rzeczami. to samo z dedykacjami- osoba zmarla nigdy sie ni dowie, ze jej zadedykowalas prace wiec po co chcesz to zrobic? osobom zyjacym mozesz podziekowac slownie, a jesli jestes bardzo, bardzo wdzieczna to kupic kwiaty/czekoladki. tyle.

Gość dziwne te wasze rozwazai=nia

Gość dziwne te wasze rozwazania
u nas zwyczajnie dziekanat ustalił co i gdzie ma byc i tyle. i podziekowania dla promotora musza byc