Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama niekochana

jestem sama... taki los... niekochana... taki los...

Polecane posty

Gość sama niekochana

Czy tylko ja? :O Prawie wszyscy maja pary :O

Gość porzuconastarazona
ja od niedawna też nie mam

Gość porzuconastarazona
napewno??? wątpie

Wiekszość ludzi ma tzw. partnerów tymczasowych, żeby ktoś był zanim znajdą kogoś lepszego. Ale ci lepsi z reguły się nie pojawiają, więc możesz swobodnie założyć, że 90% zezwiązkowanych (albo i więcej) jest nieszczęśliwych.

Gość sama niekochana
naprawde 99% ma pary. Z moich znajomych z dziewczyn w moim wieku maja wszystkie. A ja zawsze taka jedna sama :O Ida 3 pary za raczke a ja za nimi jak cien :O

Gość porzuconastarazona
stokrotko gdzie tu fajnych i mądrych facetów znależc p.s. i najważniejsze wiernych

Gość porzuconastarazona
sama nie kochana ile masz lat???

Gość sama niekochana
23 to za malo zeby sie martwic? Ja wiem ze mam niewiele jeszcze.. ale tu sie rozchodzi o to ze ja jestem sama od 4 lat... cos jest nie tak. Nie przejmowalabym sie jakbym byla sama 2 lata... ale 4? I jeszcze nie zapowiada sie zeby to sie zmienilo... Jak tak dalej pojdzie to zostane stara panna :O Kurcze podobno brzydka nie jestem... :O Jakas glupia tez nie jestem chyba :O

Gość sama niekochana
nie mam gdzie wychodzic bo nie mam z kim jak jestem sama :O

Gość nie smutaj zycie
do dupy jest i powiem Ci cos od siebie, niewazne czy jestes sama czy z KIMs!! i tak kiedys przyznasz mi racje:) a jesli szukasz milosci to...zaprzestan, milosc nie istnije, wiem co mowie.

Gość sama niekochana
nie mam wielu kolezanek, ale one wieczory spedzaja ze swoimi mezmi/partnerami...., a jak z jakims kolega wyjde (ktorych tez nie mam za wielu) to przeciez itak zadnego chlopaka nie poznam :O

Gość sama niekochana
nie smutaj zycie - nawet jesli masz racje, to itak z KIMS jest zawsze latwiej, lepiej w zyciu...

Gość ruda81
sama,niekochana... mam dzisiaj kiepski dzień...

Gość jaaa też
jestem samotna. Ostatnio nawet poznałam kogoś , pisaliśmy do siebie przez dwa tygodnie, pisał że chce sie spotkać, że tęskni i w ogóle... Przez te dwa tyg. nie mogłam sie z nim spotkać bo wyjechalam z miasta, a teraz gdy przyjechałam on zamilkł, nie pisze nic o spotkaniu...Gdy mu napisałam esa to odpisał że jest strasznie zalatany...Nie wiem co mam o tym myśleć...jak myślicie, olał mnie?

Gość jaa też
Czy ktoś mógłby mi odpowiedzieć?

Gość o zesz............
ja spotkalam swoja wielka milosc majac 32 lata, wiech sie nie przejmuj, masz jeszcze tyle przed soba

Gość tomek768
Nie myśl tak. Znajdziesz kogoś w swoim życiu, kto Cię pokocha. Musisz tylko cierpliwie poczekać lub zacząć sama szukać. Zajrzyj tutaj: http://iduo.pl Może uda Ci się tutaj kogoś znaleźć :) Życzę powodzenia

Gość ja jak nie mialam chlopaka
to bardzo chcialam go miec, jak juz go mam to ciagle na niego narzekam, czyli wychodzi na to niekorym np. mi, bardzo ciezko dogodzic :P

Gość gość
Co TY GADASZ? sedno424 TADAM69@interia.pl

Gość gość
a mi się wydaje że jednak nie każdemu jest pisane znaleść swoją miłłłość

Gość gość
znależć miłość poprawka

Gość fulla
Nie jest pani sama gdyż jest ktoś kto panią bardzo kocha i pragnie zamieszkać w twoim sercu. Tą osobą jest Najświętsza Maryja która pragnie twego uczucia , przyjaźni i miłości. Która mając w swym sercu nadmiar miłości i szczęścia pragnie znaleźć jak najwięcej tych , którym chce je przekazać. Mówi do bł. Elżbiety Szanty o tym iż każdą osobę , która codziennie rano po przebudzeniu pozdrowi i uwielbi Płomień Miłości Jej Niepokalanego Serca obdaruje wielką radością i nadzieją każdego dnia.