Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klememe

Podchody bylych dziewcyzn

Polecane posty

Gość klememe

sama mnie rzucila, a teraz udaje, ze jest taka szczesliwa i ma wszytskiego duzo... kolegow, zabaw i takich tam... czy wy baby tak zawsze macie?:///// o co wam chodzi do diabla?

Gość klememe
nikt nic nie napisze? zly temat, czy co????????? klamliwe gowniary...

Moze ma tylu kolegow i dobrze sie bawi,skad wiesz ,że nie?:-P Albo żałuje,ale mimo wszytsko chce pokazac,że Ciebie ma gdzies,abys Ty jednak pozabiegał o nią;)

klemene - ja tez tak robiłem jak ty i na samym koncu okazało sie ze ona mnie zdradzała juz dłuzszy czas...

Gość Kropla i Kropelka
ja sie niedawno sie rozstalam i w oczy mojemu spojrzec nie moge, nei udaje ze jest ok i sie nie bawie jak szalona na jego oczach. bo ciagle kocham.......

ze ona mnie zdradzała juz dłuzszy czas..." widocznie miała twoje przyzwolenie na skoki w bok ewentualnie była z taką ciotą która na wszystko sie zgadzała w tym związku :)

Gość phiii
byli faceci maja identycznie :o spora czesc spoleczenstwa jest niestety bez klasy i musi pokazac jak to im dobrze po rozstaniu. zachowanie nie dosc ze zalosne to jeszcze tracace hipokryzja, no ale, trzeba sie jakos odegrac za te wszystkie krzywdy prawdziwe badz wyimaginowane. na szczescie ani ja ani zaden z moich bylych tak sie nie zachowywalismy:D bo wkurwiajace to, podejrzewam 🖐️

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaahha
klememe :) Ona nie udaje :) Ona po prostu sie dobrze bawi, bo ma cie głęboko w dupie, skoro Cie zostawiła :) A co, boli Cię to? :D

Gość Nie pomyślałeś że
byłeś taki beznadziejny,olewałeś ją lub ograniczałeś ,więc cie żuciła ,i teraz uzywa życia?

Gość 11101
a co, jesli on wie, ze ona klamie? tak samo jak faceci???

Gość Finduilas
a co? ma siedzieć i płakać? może po prostu chce nie myśleć o tym co było i żyć?