Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _brzdąc_szeszyna_

wasze kompleksy/

Polecane posty

Gość _brzdąc_szeszyna_

hejo;) zapewne kazdy ma jakies kompleksy... czy tomale piersi czy chuda, groba... a ja mam kompleksy z powodu swoich stop:O czy ktos tez tak ma?? jakie macie kompleksy?? moze jak opowiemy o tym moze sie zmniejsza:O:)

Gość _brzdąc_szeszyna_
uppp

Gość
łyseijąca głoowea, cienkie rzadkie wlosy

Gość co tydzień powstaje taki
temat, a o to moje kompleksy: -Małe, nierówne oczy -wielgachny, krzywy nochal -bardzo niesymetryczne usta, jednej wargi totalnie brak -trądzik różowaty, czyli cera jak po oparzeniu -krzywe zęby -małe cycki -grube, ciemne włosy na całym ciele, wąsy, włosy na klacie itd. -wąskie, opadające ramiona -długie ręce, długi tyłów, krótkie nogi -szeroka dupa -grube uda -blizny po oparzeniach -brzydkie, wielkie stopy -żyły widoczne na całym ciele -cienkie, wiecznie suche włosy

Gość _brzdąc_szeszyna_
hm ja tez bym chciala gestsze wlosy:( no ale niestety... hmm a nie probowalas jakichs odzywek itd.??

Gość
probowalam roznych odzywek, ale zadna nie pomogla, lecze sie u dermatologa

Gość _brzdąc_szeszyna_
ehh to Ci wspolczuje:( ja jedynie co zlego w sobie widze to brzykiepaluchy u stop:O czy ktos ma takie stopy oprocz mne??? zazwyczaj perwszy paluch jest najwiekszy:O a ja mam tego drugiego wiekszego od pierwszego:O zreszta takie wielkie palce:(:(

Gość nikt mnie nie przebije
:classic_cool:

Gość ja też mam jednego placa
większego niż pierwszy i co z tego? Jak stopy są ładne, to jest to gówniany problem. Moje są brzydkie i to mnie raczej martwi. Nie ma mi czego współczuć, gdyż choć trudno w to uwierzyć są brzydsi ode mnie :D

Gość hahahahahaha
hahaha ja mam za duży brzuch, dziewczyny Wy się tym drugim palcem nie przejmujcie :D mój chłopak pierwsze 3 palce ma równe, natomiast dwa ostatnie nieproporcjonalnie krótkie, mianowicie ten drugi od końca sięga gdzieś do połowy tych trzech wcześniejszych ale i tak jest gitara!!!!!!!! :D:D:D

Gość _brzdąc_szeszyna_
ehh ale troszke ciezko sie tym nie przejmowac:( buty z wysokim obcasikiem odpadaja:( a facet nie ma sie czego wstydzic...

kompleksy no coz sa... mam taki waleczek po ciazy ktorego za chiny ludowe nie moge sie pozbyc no cellulit a tak wogole to nienawidze swoich nog choc moj facet mowi ze moje uda sa bardzo zmyslowe :)

Gość gwiazdeczka555
A ja mam oponke na brzuchu i... nie moge sie jej pozbyc, bo lubie nocne jedzenie.

Gość alek.....77
nie będę oryginalna, moim największym kompleksem jest mały biust, naprawde mały.Mam problem z ubiore, fajnych bluzek, nie wspominając o striju kąpielowym - masakra.Nie wierze w jakieś cudowne środki powiększające biust ,a oeracje wykluczam. Ale miałam tez inny kompleks - piegi.Będąc w wieku szkolnym płakałam wręcz że twarz mam w piegach.Teraz mozna powiedzieć że się z tego wyleczyłam, hi ;) , inny kopmleks znalazłam;) Pewnie taka już natura kobietek ;)